Emiliano Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 (upraveno) Prijíždím vlákno a našel jsem tento post cca rok starej... :-D Díky, potapky mám vyřešený 3xsumo, univerzaly budou tyto 104ky...G-shocky na kolo mám taky. Tak už jen oblekovky a bude klid na duši. Upraveno 28. dubna 2019 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Krade mi je krtek ... nebo vosy ... nebo něco Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Něco s Tegimentem jsem měl jenom chvíli. Ale jak to je jen povrchovka, zázraky se neděly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToChceČas Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Zdravím. Na přestupu ve Frankfurtu, tak na ruce nemůže být ani nic jiného. Je to radost i na malém zápěstí (16,5 cm). Přeju pěkný a úspěšný den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Pohodlne, nizke, tooly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Zdravím. Na přestupu ve Frankfurtu, tak na ruce nemůže být ani nic jiného. Je to radost i na malém zápěstí (16,5 cm). Přeju pěkný a úspěšný den.Hmmmm, tak Ty jsou hodne slusny. Peknej pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToChceČas Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Hmmmm, tak Ty jsou hodne slusny. Peknej pohled. Díky. Mají sice pár ťukanců a sklíčko také nese známky používání, ale to k chronografům tak nějak patří. Pod Sinn se tu objevují samé krásné kousky. Třeba ta damascénská ocel na 47. stránce je dechberoucí.Přiznám se, že ačkoli na ulici okukuju hodinky kolemjdoucích běžně, u slečny jsem je zaregistroval až ex post z fotky. ;-) Pěkný den a příjemný nadcházející víkend všem chronomilcům. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Dostaly se ke mě výměnou. Něco mi říká, že si je asi nechám a pustím něco jiného. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 Dostaly se ke mě výměnou. Něco mi říká, že si je asi nechám a pustím něco jiného.jsou vyborne, s tou vodotesnosti hodne prakticke hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Stale rovnako a stale spokojny.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Na kůži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 a je to tu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Jak se ti zápasilo s nasazováním gumy? Nebo to někdo vybojoval za tebe? S černou to byl masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Jak se ti zápasilo s nasazováním gumy? Nebo to někdo vybojoval za tebe? S černou to byl masakr Nevim, jak Epstein, ale nasadit gumu je pohoda max do 30 vterin. Ale nainstalovat tah, to je absolutne nemozny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Najprv som sa pustil do gumy, co som po 5 min vzdal. Tak ze budu na tahu. Tuto fazu som vzdal asi po 10 min.Zhrabol som vsetky sucasti a isiel za pani hodinarkou :-) Jej to aj s postupnym skracovanim gumy trvalo asi 5 min. Inak, ten silikon ma byt volnejsi, alebo skor na tesnejsie? Doteraz som taketo verzie mal len s trnovou sponou.Aj by som este jeden dielik mozno ubral, ale co ked to uz bude vela? A naspät to uz neprilepim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Nevim, jak Epstein, ale nasadit gumu je pohoda max do 30 vterin. Ale nainstalovat tah, to je absolutne nemozny .Tak to jsi šikovnej, bez ironie. V krámě: v klidu to si tam dám sám ... hele možná mi to tam dejte ... tak mi to ještě půjčte, taky to zkusim ... tak nic, zkus to znova, no ... hotovo ("..." = 5 min). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Tak to jsi šikovnej, bez ironie. V krámě: v klidu to si tam dám sám ... hele možná mi to tam dejte ... tak mi to ještě půjčte, taky to zkusim ... tak nic, zkus to znova, no ... hotovo ("..." = 5 min). Takhle - poprvy mi to trvalo asi pul hodiny, nez jsem prisel na grif s vystezejkovacem, spravnym tlakem a smerem. Dneska uz to dam za chvilicku . Nicmene zivit bych se tim nechtel . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 (upraveno) No tak to jo Hlavně ten tlak je mrcha. edit: možná bych krz ten masakr měl držet papuli ... pacientem byla na 99% Epsteinova akvizice. Upraveno 14. června 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 som vam povdacny vospolok: Instantovi, ze s nimi preletel Atlantik, doktorovi za perfektne prislusenstvo a elninovi prajem spokojnost s chatou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Epstain pekne.. s tym cervenym gumakom je to riadny ulet. Zaujimave ako koluju. U mna to boli SInn na skusku - asi pred 5timi rokmi by presli, ale dnes uz su na mna prilis strohe. Chcelo by to aspon chronograf. Ale na pomery znacky je to velmi podarena limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Vsakze? Neviem ako prvy vlastnik, ale zvysní su vsetci (G)Seikokoti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se