shewcza Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 Sorry no. Jsem rád, že Ti dělají radost, ale vzal bych je, kdyby jste se rozhádali :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 4. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2020 (upraveno) Zatím to nevypadá. Ale pokud někdy ano, tak Ti napíšu jako prvnímu. Upraveno 4. ledna 2020 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Dvěstěčtyřicítky...furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Gott sei Dank AKA Komm zu Papa. Bylo to drama, ale konec dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 No nepovidej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Poprvé jsem nakupoval z ciziny od civilisty. Šlo mi to přes tři týdny, včetně poškození detekovaného v německém hubu. Se o tom u sebe rozepíšu. Jsem tak šťastný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Budiž ti to přáno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Dnes mi dorazily 104ky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 To Phenomenato je fakt příjemný. Já si z něj navíc udělal single pass strap... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 To Phenomenato je fakt příjemný. Já si z něj navíc udělal single pass strap...Single pass je najlepsi a celkovo to kombo je minimalisticky bozi! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 vypadají supera singlepass je první operace s každým NATO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 (upraveno) S každým ne, někde se to dá už jako singlepass koupit.Navíc tady se mi do toho vzhledem k ceně úplně nechtělo. Přecijen to není NATO za 50 centů z Alíku.Ale udělal jsem dobře, je to super. Upraveno 14. ledna 2020 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 V Táboře na autentiko-víno akci (Bottled Alive). Fotku s hodinkama mi svým photobomb fakirem narušila paní sfinxova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Do zmrzlé vody jedině potápky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Ale to jsou pilotky. Sice s 200M WR, ale pořád pilotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 S těma pilotkama bych byl taky opatrnej. Už jen kvůli tý korunce a její ochraně. Nejvíc mi sedí jejich vlastní řazení. Instrument watch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Ale to jsou pilotky. Sice s 200M WR, ale pořád pilotky.Pilotky nebo potápky.. Prostě 556ky jsou stavěný pro všechny aktivity :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Kromě hraní na bicí, práce se sekyrou a přípravy koktejlu (shaken, not stirred ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 (upraveno) Tohle me bavi, a kdyz tu davate pilotky na snehu... Vcera na FB Sinnu - 203 arktis II.Mno, na svych 103 to zkouset nebudu Upraveno 19. ledna 2020 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se