Kid_A Odesláno 29. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 za me teda vitezi classic B. ta modra je luxusni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 je to jednoduchy. Bracha si ted pujcil oboje:-))Tvl nechoď už za tím bráchou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Jsou teď v servisu čili ne úplně aktuální fotka, ale už jsem to nevydržel 103 A Sa B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Spelda: Tak ja vim, ze nejsou uplne stejny, to bylo s nadsazkou. A plne chapu, ze cesta chronomagorovy duse je spletita, plna odbocek, slepych cest a nekonecnych navratu. A tak to ma byt Doktore, to je vybornej kousek. Az budou zpatky z lazni, doufam, ze je poradne pofotis, at muzem zavidet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Jo pofotím, ale brzo půjdou pryč, protože jsem cvok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Jsou teď v servisu čili ne úplně aktuální fotka, ale už jsem to nevydržel 103 A Sa BScreen Shot 2017-01-29 at 23.14.45.png carokrasny chronograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Jo pofotím, ale brzo půjdou pryč, protože jsem cvok Tady na tomto foru podle me nema nikdo ambice ti oponovat, cvoci jsme tu vsichni. Jestlize padlo rozhodnuti, tak je to dany. Dej ale vedet Jarretovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Tak už valím směr chronoshop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 (upraveno) Tomu rikam tah na branku! Pak nahod fotky, at ti to muzem zkritizovat Upraveno 30. ledna 2017 uživatelem nividic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Tak už valím směr chronoshop. dnes tam bohužel nejsem, ale myslím, že se o tebe Kuba nebo Zdeněk postarají víc než dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Už se stalo. Mou chybou jsem přišel ještě před otvíračkou, ale byl jsem ochotně vpuštěn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Sakra, máte to pěkný kluci. Taky mám občas roupy jít se podívat do Chronoshopu:-) Sinn je pro mě nejzajímavější costs friendly německá značka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 (upraveno) Jedna podpultová informace.Kubson bude pouštět svoje 556 Anniversary. Upraveno 30. ledna 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Tomu rikam hodinky s pribehem: to jsem furt tak vahal nad vyberem, az sem dojel do chronoshopu omrknout par kousku, ale byl jsem taaak bezradnej, az se Kubson slitoval a stahl svoje hodinky z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Jedna podpultová informace.Kubson bude pouštět svoje 556 Anniversary. jaky ma kubson cislo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 No snad jsem nevypadal zas až tak zoufale, ale na ruce byly. Jsou parádní, ale ke mě prece jenom víc sedí "obyč" 556i. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 jaky ma kubson cislo?Člověče to bych kecal.Musíš se zeptat jeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Bohuzel zadny, ale v dohledny dobe chci poridit ty na prvni strance v prvnim prispevku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Trochu nam tu snezi...aspon se da fotit i vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 ne že bych Ti chtěl přisypávat sůl do rány, ale poprosím jednu fotku spony Nicolasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se