DarylVanHorne Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Kamarád se stavil na kafe = 2x MTG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Jedny Casio taky mám 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října V zimě, v dešti, Casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října přiznávám svou obsesi krz levný černý plastový digi casia, takže po čase došlo i na tyto obludy za povšimnutí stojí použití jednoho řemenu na třech různých modelech.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trefcz Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října přiznávám svou obsesi krz levný černý plastový digi casia, takže po čase došlo i na tyto obludy za povšimnutí stojí použití jednoho řemenu na třech různých modelech.. Co je to prosím tě konkrétně za model? Asi ho nutně potřebuju. Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října (upraveno) před 3 hodinami, trefcz napsal: Co je to prosím tě konkrétně za model? Asi ho nutně potřebuju. WS-1700H-1AV https://www.casio.com/intl/watches/casio/product.WS-1700H-1AV/ Upraveno 11. října uživatelem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října CASIO GA-2300-1AER Orig. řemínek je příliš tuhý, tak jsem ho nahradil perforovaným silikonovým. Nemáte tip, kde v centru Prahy sehnat 24mm rychloupínací stěžejky s 0,8mm zakončením? Ty silikony mají konec 1,2 mm, tak jsem musel kanibalizovat z jiného, ale rád bych je nahradil i u oranžového (ke kterému by se výborně hodil model GA-2300-8AER - ještě že u nás není k mání! )... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října před 23 hodinami, lub napsal: přiznávám svou obsesi krz levný černý plastový digi casia, takže po čase došlo i na tyto obludy za povšimnutí stojí použití jednoho řemenu na třech různých modelech.. Ještě že je dělají takové veliké. Kdyby byly o trochu menší, stále bych je vůbec nepotřeboval, ale musel bych si alespoň jedny koupit jen tak, protože jsou prostě pěkný, levný a tak nějak retrodevadesátkový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října před 18 minutami, jendazhor napsal: retrodevadesátkový. presne tak, ja se timto vracivam do svych pubertalnich devadesatek. jasne, ze je vubec nepotrebuju, mam toho plny suplik, ale nemuzu si pomoct . tehda jsem slintal u vylohy stareho koscomu, ten uz malokdo pamatuje. noa dnes vyjdou levneji, nez prumerny nakup v samosce. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října před 13 hodinami, ... napsal: CASIO GA-2300-1AER hodne zvlastni model, koukal jsem po nich. ale uz jsem z tech pidi negativních displeju vylecen. sranda je, jak se tento modul casio snazi vydojit na max, vcetne instalace do rady protrek, coz uz mi prijde za hranou. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října před 2 hodinami, lub napsal: hodne zvlastni model, koukal jsem po nich. ale uz jsem z tech pidi negativních displeju vylecen. Já GA-2300 beru jako jednoduché ručičkové hodinky do města, takže se mi právě líbí, že displeje splývají s pozadím a neruší; zároveň jsou ale jejich funkce stále k dispozici, pokud by byly náhodou třeba. Jejich čitelnost je pro dobrý zrak v pohodě, případně se dá použít podsvícení, které je naprosto skvělé - dá se využít i jako nouzová baterka (doporučuji nastavit 3s osvit), na vzdálenost 1 metr osvítí plochu cca 120x60 cm. Pokud mě mají hodinky "bavit", pak potřebuji možnost si s nimi hrát - takže 3x hurá sláva za možnost snadné výměny řemínku bez nutnosti zdlouhavého shánění vhodného adaptéru (mimochodem ty 24mm rychloupínací stěžejky jsem vyřešil nákupem řemínků na Alze - právě v akci za 50 Kč, takže mi zbydou i nějaké nerezové spony na vlastní výrobu). A dovedete si představit, jaký dojem u dam by městský elegán nesčetněkrát vylepšovaný casioplastosilikonovými transplantáty vyvolal např. modelem GA-2300FL-4A!?! Óóó, je dobré mít stále o čem snííít... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Výměna řemínku za půl minuty... Vážně mě baví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října A ještě šedá varianta. Předpokládal jsem, že se mi bude líbit více než bílá, ale v reálu je tomu naopak. Omlouvám se za začátečnické nadšení/plevelení, ale nenašel jsem tu rubriku "Který řemínek máte dnes na ruce?"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Sorry, ale to jsou teda ošklivý G-shocky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října A to já bych zase třeba neřekl. Je to taková uhlazená, asi městská, moderna. Mě na nich spíš vadí pidi inverzní displeje, u kterých mi přijde, že jsou zde, vzhledem k velmi omezené čitelnosti, v podstatě do počtu. Myslím, že Casio dělá dost ošklivějších modelů G-shocků. Co založit přísně subjektivní vlákno "Nejošklivější G-Shocky"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října A nehrozilo by pak, že ty opravdu nejošklivější modely by byly tak ošklivé, až by vlastně byly krásné? Taková hodnocení vypovídají spíše o hodnotiteli, nežli o estetických kvalitách produktů. Míra kýčovitosti asijského plastu může směle konkurovat opatrné sterilní nudě šmuků "do lepší společnosti"; co je spojuje napříč estetickými/technickými/cenovými spektry je snaha prodat nám to nepotřebné krámstvo stůj co stůj tak, abychom z jeho hromadění měli ještě i radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Máš recht. Řekl bych, že s tím Casio tak trochu počítá. Tedy s tím, že některé modely jsou takový kýč, až je to činí u mnohých zajímavými. Od doby, kdy se podařilo potáhnout plast lesklou kovovou fólií imitující třeba zlato, až po dobu, kdy žíhání kovů rozprostřelo i na modelech Casia všechny barvy duhy... Na druhou stranu, něco nového pořád tvořit musí. Přiznejme si, technologické výdobytky posledních 20 let v repertoáru Casia, nejsou zas takový hit. Solární napájení (když některé modely běží na jednu baterii 10 let), bluetooth konektivita (když máme příjem rádiového signálu a další BT funkce jsou celkem na nic), karbonová pouzdra (když i ten původní starý plast vydrží moc), prachbídná čitelnost některých displejů, LED osvětlení displejů (když líp svítil EL displej; nehledě na to, že mít na ruce stovky voltů je cool, nebo spíš hot...) atd. Něčím to našajnovat musí. A když už mají alespoň něco užitečného, jako třeba pěkně čitelné MIP displeje, nacpou je do modelů s tak šíleně krkolomným softwarem a ovládáním, že to uživatele fakt bolí. Možná právě proto mi ten výše uvedený model GA-2300 přijde vlastně docela v pohodě. Ale asi mi už měkne mozek. Čím jsem starší, tím míň mi vadí i zlaté a pestrobarevné modely, takže ta strategie Casia možná funguje... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
... Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října (upraveno) V 12. 10. 2024 v 12:44, lub napsal: hodne zvlastni model, koukal jsem po nich. ale uz jsem z tech pidi negativních displeju vylecen. sranda je, jak se tento modul casio snazi vydojit na max, vcetne instalace do rady protrek, coz uz mi prijde za hranou. Jak to s tím "dojením" myslíš? Já měl za to, že modul 5725 je zatím jen v GA-2300..? Upraveno 15. října uživatelem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Když manželka rovná děti na focení . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se