Kamil.K Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března (upraveno) cokafola:... a nemají odřenou sponu? Upraveno 25. března uživatelem Kamil.K
cokafola Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března V 25. 3. 2025 v 8:02, Kamil.K napsal: cokafola:... a nemají odřenou sponu? Rozšířit Měly mít, ale nemají. Nechápu. Však víš o čem je řeč.....
Kamil.K Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března (upraveno) V 25. 3. 2025 v 13:49, cokafola napsal: Měly mít, ale nemají. Nechápu. Však víš o čem je řeč..... Rozšířit ...tak tos nakoupil výborně ... taky jsem o nich uvažoval, ale bál jsem se Upraveno 25. března uživatelem Kamil.K
Joe75 Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března (upraveno) Upraveno 30. března uživatelem Joe75 potíže s formátem fotky
orol Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března @Kasprik má pěkný OCW - T2600 Gratuluji! Jaký mají příjem signálu?
Kasprik Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března (upraveno) V 30. 3. 2025 v 14:08, orol napsal: @Kasprik má pěkný OCW - T2600 Gratuluji! Jaký mají příjem signálu? Rozšířit Výborný. Dnes žádná manuální manipulace a přetáčením času. Ráno automaticky nastaveno na sekundu přesně a sekundovka stále lícuje s indexy. Stačí je přes noc odložit na parapet u okna. Chytají v pohodě německý přijímač. Upraveno 30. března uživatelem Kasprik
Golem84 Odesláno neděle v 15:07 Nahlásit Odesláno neděle v 15:07 Moje Prve chrono.. asi 17 rokov naspat, asi su My uz trosku Male...
Vasil Odesláno pondělí v 13:56 Nahlásit Odesláno pondělí v 13:56 Dneska W-217H, trochu větší bráška od F-91W.
DarylVanHorne Odesláno pondělí v 16:19 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:19 Tak se zase dostaly na ruku... 1
DarylVanHorne Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Odesláno před 4 hodinami POZOR Dnešní policejní akci, kdy se dnes hlídá rychlost snad všude, řídí POLICIE Ale zku**ený MĚŠŤÁCI narozdíl od PČR dopředu neinformovali, že dnes budou dávat pokuty za parkování na zákazu zastavení... 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se