Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník STRKKT
Odesláno

Dokázal bys, prosím, porovnat čitelnost tohoto inverzního MIP displeje ve srovnání např. s Garminem? 

Odesláno

Mám Fenix 7x Sapphire Solar a myslím že je +/- rovnaká. Čím viac okolitého svetla tým lepšia čitateľnosť. Môžem sem neskôr pridať fotky veďla seba.

Čo ma ale najviac na týchto hodinkách najviac irituje, je podsvietenie ktoré sa dá nastaviť len na 1,5s a 3s. Ak si zapnem podsvietenie a potrebujem niečo nastaviť (prepnúť režim, nastaviť odpočítavanie atď.), tak po stlačení akéhokoľvek tlačítka sa podsvietenie vypne. Asi to tak budu mat aj GMW-BZ5000 a GW-5x00

Návštěvník STRKKT
Odesláno (upraveno)

Já na Instinctu 1 i 2 používal pouze inverzní displej a čitelnost byla dobrá. Na Fenixech 6 Pro to tak dobré není, tam mám světlé pozadí a na Fenix 8 Amoled jsem nakonec nechal tu barevnou omeletu. Příští týden bych se na ně chtěl podívat naživo, bohužel GMW-BZ5000GD-9ER jsou zlaté (OMG...), tak buďto bych sáhl po GMW-BZ5000D-1ER, nebo po levnější verzi s klasickým segmentovým displejem GMW-B5000D-1ER. Novinka GW-BX5600 je v Británii beznadějně vyprodaná a cena na Chronu od minulého týdne vyskočila o litr nahoru. (Nebo se na to vykašlu a koupím 5610U za zlomek ceny...???)
To chování u podsvícení je bohužel dané logikou ovládání.

Upraveno uživatelem STRKKT
Odesláno

Ja som svoje kúpil cez chrono24 z Japonska, dal som za ne o pár desiatok eur menej aj s clom a DPH ako je deklarovaná cena v EU kde ešte nie sú. Dnes ich mám presne týždeň.

Tu sú sľúbené fotky. Prvá v miestnosti s minimom svetla, druhá pri zapnutom umelom osvetlení.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Dnes po dlouhé době provětrané žluťáky a synátor je potřeboval taky vyzkoušet

Upraveno uživatelem martincihak
špatný formát fotek
  • Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...