salámek Odesláno 21. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2025 Klasika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Barbossa Odesláno 22. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Chronopetr Odesláno 22. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2025 Stojím na křižovatce a provádím bezpečný wristshot. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Rendell Odesláno 29. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
PEtrS Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 (upraveno) ... Upraveno 1. prosince 2025 uživatelem PEtrS
PEtrS Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
JanKuc Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 Tak mame ve fabrice konecne dvojcatka. Moje jsou ty hnusnejsi, tedy vice gckovejsi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Polo21 Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 GMW-BZ5000D-1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Návštěvník STRKKT Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 Dokázal bys, prosím, porovnat čitelnost tohoto inverzního MIP displeje ve srovnání např. s Garminem?
Polo21 Odesláno 5. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2025 Mám Fenix 7x Sapphire Solar a myslím že je +/- rovnaká. Čím viac okolitého svetla tým lepšia čitateľnosť. Môžem sem neskôr pridať fotky veďla seba. Čo ma ale najviac na týchto hodinkách najviac irituje, je podsvietenie ktoré sa dá nastaviť len na 1,5s a 3s. Ak si zapnem podsvietenie a potrebujem niečo nastaviť (prepnúť režim, nastaviť odpočítavanie atď.), tak po stlačení akéhokoľvek tlačítka sa podsvietenie vypne. Asi to tak budu mat aj GMW-BZ5000 a GW-5x00
Návštěvník STRKKT Odesláno 5. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2025 (upraveno) Já na Instinctu 1 i 2 používal pouze inverzní displej a čitelnost byla dobrá. Na Fenixech 6 Pro to tak dobré není, tam mám světlé pozadí a na Fenix 8 Amoled jsem nakonec nechal tu barevnou omeletu. Příští týden bych se na ně chtěl podívat naživo, bohužel GMW-BZ5000GD-9ER jsou zlaté (OMG...), tak buďto bych sáhl po GMW-BZ5000D-1ER, nebo po levnější verzi s klasickým segmentovým displejem GMW-B5000D-1ER. Novinka GW-BX5600 je v Británii beznadějně vyprodaná a cena na Chronu od minulého týdne vyskočila o litr nahoru. (Nebo se na to vykašlu a koupím 5610U za zlomek ceny...???) To chování u podsvícení je bohužel dané logikou ovládání. Upraveno 5. prosince 2025 uživatelem STRKKT
Polo21 Odesláno 5. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2025 Ja som svoje kúpil cez chrono24 z Japonska, dal som za ne o pár desiatok eur menej aj s clom a DPH ako je deklarovaná cena v EU kde ešte nie sú. Dnes ich mám presne týždeň. Tu sú sľúbené fotky. Prvá v miestnosti s minimom svetla, druhá pri zapnutom umelom osvetlení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
martincihak Odesláno 5. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2025 (upraveno) Dnes po dlouhé době provětrané žluťáky a synátor je potřeboval taky vyzkoušet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. prosince 2025 uživatelem martincihak špatný formát fotek 1
honzah Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 Vlevo na práci, vpravo na práci Oboje super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzah Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 Ale nejraději mám tyhle soláry za litr (již 8 let) nejsou to G-shock, ale jsou nezničitelné. Makám v nich, jsou dodrbaný jako blázen, ale jsou pecka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KurtCz Odesláno 8. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2025 Jedny otloukanky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JanKuc Odesláno 8. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2025 Dnes 5610. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rendell Odesláno 10. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 léta jsem o nich přemýšlel a konečně si je dopřál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se