Arkham Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Ta luneta je plastová? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Multitooly F91W na gumě od kalhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 (upraveno) před 8 hodinami, Arkham napsal: Ta luneta je plastová? zdar, nikoli, nerez s PVD povrchem. Na to, že se dají koupit i za 1900, je to docela kauf. (Vzal jsem je v Timestore, protože jsem jim tam podobný kousek zrovna vracel "v zákonné lhůtě", tak ať dám pánům přeci jen něco vydělat - měli tam totiž tak ohromně akční Fossil, skoro za polovic oproti jiným krámům, že jsem to jako starý fosil chtěl prubnout. Až jsem to rozbalil, tak se ukázalo, že to má pevnou lunetu - no fuj - mělo to na lunetě i jakýsi lumibod, proto jsem se nepídil dopředu, proč by tam byl na pevné, že...) Luneta krásně cvaká, nějaký rukáv s ní jen tak nehne. A korunka je docela hladká, nedře do zápěstí jako některé (tak zoubky netřeba, když se nenatahujou, že) A i s páskem/tahem jsem velice spokojený. A můj kousek zatím drží nulovou odchylku od atomového času (tak 24h není žádný interval, uvidíme až to bude měřitelné) Upraveno 5. května 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Dnes maríny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 V 5. 5. 2021 v 16:20, Datel napsal: zdar, nikoli, nerez s PVD povrchem. Na to, že se dají koupit i za 1900, je to docela kauf. (Vzal jsem je v Timestore, protože jsem jim tam podobný kousek zrovna vracel "v zákonné lhůtě", tak ať dám pánům přeci jen něco vydělat - měli tam totiž tak ohromně akční Fossil, skoro za polovic oproti jiným krámům, že jsem to jako starý fosil chtěl prubnout. Až jsem to rozbalil, tak se ukázalo, že to má pevnou lunetu - no fuj - mělo to na lunetě i jakýsi lumibod, proto jsem se nepídil dopředu, proč by tam byl na pevné, že...) Luneta krásně cvaká, nějaký rukáv s ní jen tak nehne. A korunka je docela hladká, nedře do zápěstí jako některé (tak zoubky netřeba, když se nenatahujou, že) A i s páskem/tahem jsem velice spokojený. A můj kousek zatím drží nulovou odchylku od atomového času (tak 24h není žádný interval, uvidíme až to bude měřitelné) Tak ještě abych nemátl. Ten tah patrně není z plných dílků, akorát ta dělicí plocha je umístěna mezi články a za provozu neviditelná. Narozdíl třeba od některých Seiko pásků, co také na první pohled vypadají plně a spoj je (i když ne na první pohled)na boku odhalitelný. Můj obecně pozitivní názor na Casio ovšem nezměněn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Výšlap na Prášilské jezero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Trocha kancldivingu s A158 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 T200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Ta nevyšla úplně pěkně, nevynikne ten cifr, tak jedna z lepšího úhlu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Tah v plné délce a dva články navíc. (jo, koupil jsem dvoje, hodinky holt musí bavit ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 (upraveno) Tak musely z ruky abych dvojčata vyfotil (teď je mám na krku...) jedny byly jako dárci orgánů. dva články z tahu mi chyběly... A ty druhé dostaly 22 mm shark mesh co jsem napasoval do 21mm mezinoží. Zatím mě baví dost. Zpívám si potichoučku song svého mládí "It´s a final countdown...." (a manželka zatím v blažené nevědomosti ;o) Upraveno 14. května 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 A mám po Fkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 A700 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Dnes pracovni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Nemusíš jebat stejnou fotku do pěti vláken vole. To ti body neprinese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Dneska jsem po delší době zase vytáhnul lowendovej kousek – Casio MD-721 z roku 1992. Pořád mě nějak láká zkoušet, jak moc muziky se dá pořídit za málo peněz. Tohle by na první pohled mohlo vypadat jako málo za málo. Ale úplně to tak není. Modul 394 z roku 1988 je úplně základní Casio quartz s day/date funkcí (foto modulu jsem uloupil někde na webu, soráč). Je to vlastně takový levný malý univerzál, který lze nacpat i do dámských modelů. Paradoxně je vidět spíš ve větších "potápkách". Dá se najít v desítkách poměrně levných modelů řad MD, MQ, MRD, MRW, MW... I v dnes už poměrně drahých MD-703. Ovšem můj model MD-721 je velmi malý. Byť to možná na komáří ruce nevypadá, má průměr bez korunky pouze 34,5 mm. Pro šířku pásku pouhých 18 mm. Ani nevím, jestli ho před těma 30 lety značili jako dámský, nebo už tehdy měli nějakou "unisex" kategorii. Každopádně je to prcek. Ale jinak, vzhledem k nízké pořizovací ceně, příjemně překvapil. Slušné zpracování celonerez pouzdra, voděodolnost 20 atm, jednosměrná otočná luneta s precizním "klikáním" bez vůlí, masivní dobře uchopitelná šroubovací korunka, šroubovací zadní dýnko, minerální sklíčko (dokonce téměř bez sebemenších škrábanců), přesně do okénka padnoucí název dne a datum, indexy s kovovými rámečky, ještě stále slušně fungující lumi. Za 5 měsíců udělaly odchylku chodu 15 vteřin dopředu, což mi na 30letky, kterým jsem po zakoupení ani neměnil baterku (dokonce je ani neotvíral), přijde slušný. Jo a marlin na dýnku mě samozřejmě potěšil. Stejně jako přehlednost a čitelnost cifru. Jen jsem jim sundal původní kovový náramek. Byl to takový ten levný, už vyrachtaný, model ze zohýbaných nerezových plátků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 (upraveno) Tak dnes to ukazuje +4 sec za tři týdny, tj asi 6 za měsíc do plusu. Pro mě značka ideál. 21mm mezi nožkama - tak akorát pro 22mm shark mesh. Ani jsem netušil, že by mi CASIO přineslo (v podstatě za pár kaček) tolik radosti ;o) Upraveno 25. května 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 před 9 hodinami, jendazhor napsal: Dneska jsem po delší době zase vytáhnul lowendovej kousek pěkný potápky. já si teď pořídil todleto - taková ta tenká edice z řady edifice. tenoučký pouzdro mě lákalo, spolu se safírem a povedeným cifrem. jakobyšroubky na lunetě mě furt odrazovaly, ale v reálu to neni tak špatný. na lítačku, jak jinak . koupil jsem na kůži (a hned ji sundal), náramek je dle videí šunt neodpovídající kvalitě zpracování pouzdra a bez něj byly o dost levnější. co se mi ale moc nelíbí, jak casio přešlo u hodně modelů (včetně tohoto) na zaklapávací víčko a taky jak ojebávaj lumi - tady je jen na ručkách a vcelku mizerná, na spaní si je teda neberu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Pěkný, decentní, čitelný. Safír a broušený povrch potěší. Pravda, ty jakože šroubky na lunetě tam být nemusely. A lumi pouze na ručkách nerozumím. Obzvlášť u takového modelu. Jejich tenkost se mi taky zamlouvá. S těmi zaklapávacími víčky taky moc nevím. Nějak ve mě nevzbuzují důvěru, i když deklarují 10 ATM. To už mi jistější přijdou víčka se 4 šroubky. I když je to asi jen o pocitu. Na druhou stranu, už jsem měl u pár kousků stržený závit u jednoho ze šroubků, a pak je zaklapávačka jistější. A možná že umožní udělat pouzdro o nějaký ten milimetr tenčí. Každopádně zřejmě levnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 (upraveno) jojo, také mne tahaly za oko, takový čistý ale nikoli nenápaditý design ... A zelená vteřinovka, té jsem si dřív ani nevšiml.. Hlavice šroubů pokládám za hodnotnou ozdobu, ale vylisované, nefunkční nepotěší. I když tyhle aspoň nejsou odbyté a vypadaní věrohodně. A hodnověrně taky. (nakonec, ani ty Hublotí pootočené náhodně člověka nepotěší, tyhle aspoň zůstávají jak mají ;o) Lumi - to samé na těch mých, ručky svítí, indexy vůbec, a abych ve tmě pokaždé rektifikoval hodinky do osy druhou rukou a odhadoval hodiny, to dělat nebudu. Ale jako noční jsem je neplánoval a čitelné jsou hezky, jak se na Casio sluší. Upraveno 25. května 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se