barrym Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 GM Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odesláno z mého SM-A515F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 V 11. 7. 2022 v 10:47, MartyH napsal: Jedny kancelářský. Jinak ahoj, jsem tu novej... Parádní kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 před 10 hodinami, siwi napsal: Parádní kousek! Díky! Mám pro tyhle klasický Made in Japan Casia slabost... P.S.: Ty fotky v hodinkovnici jsou éňo ňůňo! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Zkusil jsem takovej domaci pokus. Vem Casio, nacpi do nich olej a cum. Bonus je zatim super citelnost a v podstate neomezena vodotesnost. Bavi me to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Taky jsem chtěl zkusit. Co jsi dával za olej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 A když se udělá bublina, máš i vodováhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 ....a jak jsi ho tam dostal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Olej tento:Navod je na yt. Je to celkem jednoduche. Hodinky jsem rozebral a za staleho pridavani oleje strikackou jsem zase slozil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Fakt me to bavi A tady z uhlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Koukal jsem, že někdo dovnitř dával pár kuliček polystyrenu kvůli tepelné roztažnosti a práci s korunkou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 bych si na cifru nechal bublinku na hraní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 @Pepino777 Premyslel jsem o tom, ale nakonec jsem to neudelal. S korunkou jde operovat normalne i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 To je vážně zajímavý tuning Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boriscz Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Taky sem si hrál. K tomu účelu padly starší ručičko digi Wave Ceptor. Použil sem silikonový olej na šití Spirit, Lukosil M50 je na moje gusto ještě moc vazký. Jako pěkné, takový alá Sine tuning. Podsvětlení ciferníku v noci je poté parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boriscz Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 (upraveno) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 17. července 2022 uživatelem Boriscz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Super. Melo to nejaky vliv na radiovou synchronizaci a solarni nabijeni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 nahoď pár fotek, to mě zajímá. mám vlastně taky dobrý kandidátky, se stejným modulem, ale soc/field verzi wva-m630, těm by olej slušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boriscz Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Největší problém je asi změna tlaku a teploty, kapalina je nestlačitelná, ať sem dělal co sem dělal bublinka se časem ukázala. Ty polystyrenové kuličky nejsou od věci. Doporučuji mimo jiné ponořit strojek do malé dózy s olejem a dát do mrazáku. Po vychlazení teprve uzavřít dýnkem ještě v dóze. To byl asi nejúčinnější postup. Polystyrenové kuličky jsem nezkoušel. Takto jsem s nimi fungoval cca rok. Už je nenosím, ale teď sem je dal na ruku. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 No a kdyz to zaviras vychlazene, nebude prave pak problem v lete na slunci? Ja tam polystiren taky necpal. Dnes jsem byl cca hodinu v kuse na primem slunci a nikde zadnej leak oleje, ani se hodinky nenafoukly. Tak asi cajk Jinak zatim bez bublinek, tu bych ocekaval az v chladnem pocasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boriscz Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Těžko říct, bude to případ od případu, jak pružný je korpus hodinek, vůle těsnění, na teplotní roztaznosti oleje. Vícero strojku sem obětovat nechtěl. Čitelnost cifru pod vodou je ale pecka, taková fičura. Někdo ve vláknu o Sinnech psal, že jejich strojky musí každý rok na servis, že se ten olej kazí. Taky mě napadlo, že bych to dal nějakému hodinaři otevřít, výměna baterky, takový prank. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se