tlotlo22 Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Trochu nečekaně Ještě že hodinky jsou alespoň do 100m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Moji pracanti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Když retro, tak retro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Dobíjím... (OCW100TLJ, solar, jap. rádio, titan, r. 2005) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Dneska dorazila další kuriozitka. Překvapuje mě, že je ve stavu téměř nenošeného kusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Model GS-100? V podstatě stejné, jako MRG-1 jen s leštěným tělem. Tvoje vypadají náramně. Jejich tělo vydrží hodně. Pásek celkem taky, ale bezel křehne a praská. Pár jich mám v provedení MRG-1 a orig. bezel asi jen na jedněch. Neoplývají přesností chodu, ale jinak mají všechno potřebné a telefonní seznam navrch. Displej není příliš kontrastní. Titan mám rád, je lehký a nekoroduje. Za mě praktické odolné diginy. A tvoje navíc v super stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Model GS-100? V podstatě stejné, jako MRG-1 jen s leštěným tělem. Tvoje vypadají náramně. Jejich tělo vydrží hodně. Pásek celkem taky, ale bezel křehne a praská. Pár jich mám v provedení MRG-1 a orig. bezel asi jen na jedněch. Neoplývají přesností chodu, ale jinak mají všechno potřebné a telefonní seznam navrch. Displej není příliš kontrastní. Titan mám rád, je lehký a nekoroduje. Za mě praktické odolné diginy. A tvoje navíc v super stavu.Přesně tak. Oproti MRG mají trochu příjemnější pásek a hlavně sponu. Tohle je jinak asi jeden z mála modulů, který ukazuje rok na displej - pro cestovatele v čase ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 No jo, vidíš, a já si vždycky říkal, že ten rok na běžném zobrazení displeje je taková blbost. A teď už mi to je jasný. Je to zásadní funkcionalita. Pro někoho. Marty McFly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 V 18. 6. 2023 v 17:57, jendazhor napsal: Dobíjím... (OCW100TLJ, solar, jap. rádio, titan, r. 2005) Tiez mam jedny doma a bojujem s nastavenim. Ked ich aj nastavim manualne, tak sa po case presteluju o hodinu a pol dopredu. Nikde som ani nenasiel navod, ako ich zladit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Gombo., posílám ti návod a odkaz na video s nastavením přes SZ. Synchronizaci času dělám přes Android aplikaci telefonem. Nastaví se tam japonská frekvence a funguje to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajsy Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Dnes Marliny. Mám je už nějaký čas, ale zatím nevím, jestli se skamarádíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Dneska jsem nasadil jiné GIEZy. Musím říct, že se mi tato řada začíná líbit čím dál více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 před 14 hodinami, _lip_ napsal: Dneska jsem nasadil jiné GIEZy. Musím říct, že se mi tato řada začíná líbit čím dál více Zajímavé Shocky, hlavně barva cifru není tak častá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Žlté G-čka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 (upraveno) před 1 hodinou, martin1974 napsal: Žlté G-čka. tahle žlutá se povedla. měl jsem v plánu nějaký nestandardní DW5600 (protože zkrátka nejlepší modul), noa aktuálně za dobrou cenu jsou 5600THC, tak jsem je vzal. poprvé mám géčka s adaptéry na hadru. komfort na ruce maximální a barvičky taky super. Upraveno 22. června 2023 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiborDS Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 W218-H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se