ctvrtek Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Modrá je dobrá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvitko Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Hranatá a navíc asymetrická Casia mě vždycky brala. A tyhle DW-6200 mají navíc zajímavou funkci "target times", tedy pípání v nastavených časech při měření stopkama. Takže za mě zajímavý model. I když teda dost mrňavá čísílka. Ale zase spousta vesmírné lodi okolo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Dobré ráno, dnes solární Edifice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 @Kamil.K parádní., Co je to prosím za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 (upraveno) Pořád casio, jsou fakt super, nemůžu se jich nabažit. Kdo by to byl řekl? @_lip_ To jsou 7000 -2AJF? Upraveno 20. listopadu 2023 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 před 4 hodinami, Frostie napsal: @Kamil.K parádní., Co je to prosím za model? Děkuji, už mě ale trochu nebaví https://casio.watchcz.cz/panske/casio-edifice-efs-s560d-1avuef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Po delší době mám čas na PS5, tak musím hrát stylově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 moc hezky ocumlané už Ináč fakt. Odkedy si to napísal, stále na nich pozerám čo si tým myslel. Až pokiaľ som ich neprilozil k ďalším, ktoré mám doma a neboli ani raz použité . Tieto sú somnou 4 roky, 5 dní v týždni na ruke v práci. A to ich teda nešetrím . Cvaknem ich vedľa seba najbližšie Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Po delší době. Na kovové hodinky začíná být venku zima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Zvolil jsem dobře, dneska padaly i kroupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pa13cz3k Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Staré vs nové Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tukan-kratkozoby Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Prostě šli se mnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Mě se takhle povedlo ocucat i nerezové Seiko 5. Pravda, už mají třetí sklo a ne protože by prasklo, přes to původní už nebylo skoro vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Teď je teprve ten správný mráz, kdy člověk opravdu ocení plastový digošky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se