Přejít na obsah

Steinhart - vaše zkušenosti

Drummer

Doporučené příspěvky

Ahoj, minulý týden jsem si splnil svůj hodinkový sen a pořídil titanové pilotky od Steinhartu. Pro mé kostnaté zápěstí jsou sice velikostně hraniční, ale po stránce designu jim nemám co vytknout. 
Byl jsem z nich naprosto nadšený do doby, než jsem si všiml drobných nedokonalostí na hodinové i minutové ručce - podotýkám, že hodinky jsem nijak nezkoumal, jde to z určitého úhlu vidět i při běžném nošení. Jedná se o jakési otřepy, místa, na kterých chybí modrá barva.

Chtěl jsem se zeptat, zda máte s něčím podobným zkušenost? Jsem v podobných věcech docela puntičkář, ale pokud bych věděl, že to je u této značky běžná záležitost, pokusil bych se přes to přenést.

post-34734-0-00645200-1480615448_thumb.jpg

post-34734-0-92103800-1480615450_thumb.jpg

post-34734-0-56271400-1480615454_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 463
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hele, to me bezny tedy fakt neprijde. A stavat by se to nemelo. Kupovals novy? Jestli jo, sup s nimi zpet a novy rucky. Jestli ne, vis co se s nimi pred tebou delo? Mel jsem postupne od steinhartu patery hodinky, ale nic podobneho jsem nikdy neobjevil. Standard to stopro neni.

Odkaz ke komentáři

Tak hlavně klid.  Žádnou  paniku.  Třeba je to jenom lom světla.  Mě tyhle odlesky hází všecky hodinky.  Tedy  v rámci barev co mají.  Nutno si uvědomit že z určitého úhlu je  sklo hodinek vlastně lupa.  Tudíž je vidět to co by nemělo.   Pokud si ovšem nejsi jistý,  zajdi za prodejcem.  Dnes už to není o tom, že by se ti vysmál.  Spíše ti vysvětlí že to tak je.  Anebo není?.

Těžko soudit podle fotky.  Navíc důležité je že jdou....!

Odkaz ke komentáři

Já měl tohle u Davosa Classic, modřené ručky a hrany byly celé holé, bohužel. Neřešil jsem to. Tady je to jistě mírnější, ale pokud si puntičkář, bude Tě to štvát, tak je zanes na výměnu. Já ty Davosa neřešil proto, že mě zas štve, když se do nových hodinek leze, takže si vybrat, lepší ručky anebo nějaký drobný škrábaneček na dýnku čo jiná mikrovada, která se může udát při výměně, třeba smítko na cifru apod...Fotky těch Davos jsou níže, v reálu to bylo vidět dost, nejsem fotograficky vybaven tak, abych tobyl schopen věrně zachytit.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73913-davosa-vanguard-classic/

Upraveno uživatelem Georgeisin
Odkaz ke komentáři

Tak hlavně klid.  Žádnou  paniku.  Třeba je to jenom lom světla.  Mě tyhle odlesky hází všecky hodinky.  Tedy  v rámci barev co mají.  Nutno si uvědomit že z určitého úhlu je  sklo hodinek vlastně lupa.  Tudíž je vidět to co by nemělo.   Pokud si ovšem nejsi jistý,  zajdi za prodejcem.  Dnes už to není o tom, že by se ti vysmál.  Spíše ti vysvětlí že to tak je.  Anebo není?.

Těžko soudit podle fotky.  Navíc důležité je že jdou....!

Ne, to neni spatnym lomem svetla, proste ten nater neni celistvy.. Mozna ve vyssi cenove relaci pilotek by se toto nestalo, I ja mam jemne nepresnosti v nateru u rucicek. Je to videt ale jen v urcitem uhlu, musim se na to vyslovene zamerit. Neberu to jako neco zasadniho.. :) 

Odkaz ke komentáři

Co jsi měl za problém ???

Ocean One Vintage se i při plném natažení strojku po odložení hodinek na stolek zastavovaly cca po 3-5 hodinách, vyřešeno výměnou celého strojku (ST1) za Etu 2824-2 v rámci záruky

Odkaz ke komentáři

Ocean One Vintage se i při plném natažení strojku po odložení hodinek na stolek zastavovaly cca po 3-5 hodinách, vyřešeno výměnou celého strojku (ST1) za Etu 2824-2 v rámci záruky

S timhle tu nejsi prvni ani asi posledni, dulezite je, ze uz jsou vporadku a slapou. At prinasej dal radost.

Odkaz ke komentáři

je to smůla, ale to se prostě občas stane i v lepších rodinách. Když se můžou po týdnu nošení rozsypat PP, tak proč ne Steinhart :D každopádně je hlavní, že už jsou zase v pořádku

To je jasné, stát se to může, jen jsem popisoval Valderekovi co se stalo, jinak přístup prodejce na reklamaci byl jako vždy nadstandartní

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...