Mafie Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Ahoj, minulý týden jsem si splnil svůj hodinkový sen a pořídil titanové pilotky od Steinhartu. Pro mé kostnaté zápěstí jsou sice velikostně hraniční, ale po stránce designu jim nemám co vytknout. Byl jsem z nich naprosto nadšený do doby, než jsem si všiml drobných nedokonalostí na hodinové i minutové ručce - podotýkám, že hodinky jsem nijak nezkoumal, jde to z určitého úhlu vidět i při běžném nošení. Jedná se o jakési otřepy, místa, na kterých chybí modrá barva.Chtěl jsem se zeptat, zda máte s něčím podobným zkušenost? Jsem v podobných věcech docela puntičkář, ale pokud bych věděl, že to je u této značky běžná záležitost, pokusil bych se přes to přenést. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Hele, to me bezny tedy fakt neprijde. A stavat by se to nemelo. Kupovals novy? Jestli jo, sup s nimi zpet a novy rucky. Jestli ne, vis co se s nimi pred tebou delo? Mel jsem postupne od steinhartu patery hodinky, ale nic podobneho jsem nikdy neobjevil. Standard to stopro neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Tak hlavně klid. Žádnou paniku. Třeba je to jenom lom světla. Mě tyhle odlesky hází všecky hodinky. Tedy v rámci barev co mají. Nutno si uvědomit že z určitého úhlu je sklo hodinek vlastně lupa. Tudíž je vidět to co by nemělo. Pokud si ovšem nejsi jistý, zajdi za prodejcem. Dnes už to není o tom, že by se ti vysmál. Spíše ti vysvětlí že to tak je. Anebo není?.Těžko soudit podle fotky. Navíc důležité je že jdou....! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 (upraveno) Já měl tohle u Davosa Classic, modřené ručky a hrany byly celé holé, bohužel. Neřešil jsem to. Tady je to jistě mírnější, ale pokud si puntičkář, bude Tě to štvát, tak je zanes na výměnu. Já ty Davosa neřešil proto, že mě zas štve, když se do nových hodinek leze, takže si vybrat, lepší ručky anebo nějaký drobný škrábaneček na dýnku čo jiná mikrovada, která se může udát při výměně, třeba smítko na cifru apod...Fotky těch Davos jsou níže, v reálu to bylo vidět dost, nejsem fotograficky vybaven tak, abych tobyl schopen věrně zachytit. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73913-davosa-vanguard-classic/ Upraveno 2. prosince 2016 uživatelem Georgeisin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Plně souhlasím s Georgeisinem. Nevrtat do hodinek. Není záruka, že by pak byly úplně bez vady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baworgs Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Já na těch ručičkách teda asi nic takovýho nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Já měl několikery Steiny a taky jsem se s tím setkal, ale neřešil jsem to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Tak hlavně klid. Žádnou paniku. Třeba je to jenom lom světla. Mě tyhle odlesky hází všecky hodinky. Tedy v rámci barev co mají. Nutno si uvědomit že z určitého úhlu je sklo hodinek vlastně lupa. Tudíž je vidět to co by nemělo. Pokud si ovšem nejsi jistý, zajdi za prodejcem. Dnes už to není o tom, že by se ti vysmál. Spíše ti vysvětlí že to tak je. Anebo není?.Těžko soudit podle fotky. Navíc důležité je že jdou....! Ne, to neni spatnym lomem svetla, proste ten nater neni celistvy.. Mozna ve vyssi cenove relaci pilotek by se toto nestalo, I ja mam jemne nepresnosti v nateru u rucicek. Je to videt ale jen v urcitem uhlu, musim se na to vyslovene zamerit. Neberu to jako neco zasadniho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Co jsi měl za problém ???Ocean One Vintage se i při plném natažení strojku po odložení hodinek na stolek zastavovaly cca po 3-5 hodinách, vyřešeno výměnou celého strojku (ST1) za Etu 2824-2 v rámci záruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 je to smůla, ale to se prostě občas stane i v lepších rodinách. Když se můžou po týdnu nošení rozsypat PP, tak proč ne Steinhart každopádně je hlavní, že už jsou zase v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Ocean One Vintage se i při plném natažení strojku po odložení hodinek na stolek zastavovaly cca po 3-5 hodinách, vyřešeno výměnou celého strojku (ST1) za Etu 2824-2 v rámci zárukyS timhle tu nejsi prvni ani asi posledni, dulezite je, ze uz jsou vporadku a slapou. At prinasej dal radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 je to smůla, ale to se prostě občas stane i v lepších rodinách. Když se můžou po týdnu nošení rozsypat PP, tak proč ne Steinhart každopádně je hlavní, že už jsou zase v pořádkuTo je jasné, stát se to může, jen jsem popisoval Valderekovi co se stalo, jinak přístup prodejce na reklamaci byl jako vždy nadstandartní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morati Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Já zatím appolony bez jediné chybičky.krásný kus titanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Core Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Asi před rokem jsem měl cukání že pustím svoje O1 Black ale když se podívám na přesnost chodu za poslední 3 měsíce tak jsem 8sec do plusu což je cca +0.09s/den. Ty prostě nejdou prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Taky vám spona na tahu nepříjemně cvaká, když např. položíte ruku na stůl? Je to normální a dá se toho nějak zbavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Mám pocit, že spona na mých bývalých O2 to dělala taky. Myslim, že zbavit se toho nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Taky vám spona na tahu nepříjemně cvaká, když např. položíte ruku na stůl? Je to normální a dá se toho nějak zbavit?Ted to zkousim na svych- cvala, ale nijak to nerusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Děkuji za reakce, já jen aby to nebyla předzvěst nějaký únavy osičky a pak bum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Core Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Proto nosím na natohadru, je to jistota a pro mě i komfortnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Ja mam dvoje Steinharty, a s oboma som maximalne spokojny. Jedna sa o Marine chronometer a Military 42. Spracovanie je OK, presnost stroja tak isto. Pomer kvalita/cena je vinikajuci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se