VS Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 Na obří fotky hodinek jsem si už pomalu zvyknul, nakonec, je to fórum o hodinkách. Ale může mi někdo vysvětlit, k čemu jsou ty obří fotky nějakého strejdy za každým příspěvkem? Předpokládám, že jsem něco nepochopil, tak se rád nechám poučit, proč i jednořádkový příspěvek musí být na dvě stránky. Printscreen je v původní velikosti 1280x1024, jak ho vidím na obrazovce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 To vypada no podpis Snowa - me se fotky zobrazuji mensi, kazdopadne je fakt, ze tolik by jich tam mit asi nemusel, ale muzes mu napsat SZ a domluvit se s nim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 To vypada no podpis Snowa - me se fotky zobrazuji mensi, kazdopadne je fakt, ze tolik by jich tam mit asi nemusel, ale muzes mu napsat SZ a domluvit se s nim Nedá se to nějak vypnout? Myslím jen fotky, příspěvky Snowa mi nevadí, naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 Nedá se to nějak vypnout? Myslím jen fotky, příspěvky Snowa mi nevadí, naopak. Myslim, ze tu existuje moznost vypnout si avatary a podpisy, ale ted nevim presne kde to je, zkusim to najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 EDIT: Uz to vidim, je to v menu nahore "Moje nastaveni" v tom menu "Moznosti - nastaveni fora" a zobrazovat podpisy zmenis Ano na Ne Doufam, ze se nepletu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 EDIT: Uz to vidim, je to v menu nahore "Moje nastaveni" v tom menu "Moznosti - nastaveni fora" a zobrazovat podpisy zmenis Ano na Ne Doufam, ze se nepletu.. Nepletes, ja to mam vypnuty od zacatku, a forum je daleko prehlednejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 EDIT: Uz to vidim, je to v menu nahore "Moje nastaveni" v tom menu "Moznosti - nastaveni fora" a zobrazovat podpisy zmenis Ano na Ne Doufam, ze se nepletu.. Díky, to je ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2009 Znovu a zase znovu apeluju na velikost fotek!!! Navrhuju nedodržení velikosti "trestat" smazáním fotky z příspěvku, jak už to tu někdo dělá, jen to přísně dodržovat. U PRODEJNÍCH INZERÁTŮ BYCH SNAD SMÁZNUL CELÝ INZERÁT!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 Znovu a zase znovu apeluju na velikost fotek!!! Navrhuju nedodržení velikosti "trestat" smazáním fotky z příspěvku, jak už to tu někdo dělá, jen to přísně dodržovat. U PRODEJNÍCH INZERÁTŮ BYCH SNAD SMÁZNUL CELÝ INZERÁT!! Tak já mám třeba mimo fotogalerie (kde je to snad povolený) větší fotky akorát u recenze Autávií, ale tam na to v podrobnějším popisu příspěvku upozorňuju (Upozornění: recenze je delší a jsou v ní větší fotky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 Znovu a zase znovu apeluju na velikost fotek!!! Navrhuju nedodržení velikosti "trestat" smazáním fotky z příspěvku, jak už to tu někdo dělá, jen to přísně dodržovat. U PRODEJNÍCH INZERÁTŮ BYCH SNAD SMÁZNUL CELÝ INZERÁT!! V prodejních inzerátech bych nechal velikost na prodejci. Když někoho bude chtít odradit dlouhým stahováním, je to jen jeho problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 (upraveno) EDIT: Uz to vidim, je to v menu nahore "Moje nastaveni" v tom menu "Moznosti - nastaveni fora" a zobrazovat podpisy zmenis Ano na Ne Doufam, ze se nepletu.. Žes to neřek dřív sakrblé!!! Já vím, měl jsem si projít nastavení...ale bez podpisů se teď fórum čte mnohem, mnohem líp! Upraveno 2. června 2009 uživatelem Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2009 Jsou prázdniny... kdekdo se bude připojovat někde na pláži a rychlost takového připojení nebývá valná.. proto více než jindy apeluji na všechny: Kxxva, fotka 800x600 je bohatě dostačující u naprosté větiny všech dotazů, informací, povídaní... většinou i u prodeje. Gigantická (v detailu rozmazaná) fotka Festin dokáže snad jenom sebrat čas a chuť Jediné místo kde je velká fotka na místě je fotogalerie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2009 Jak tak koukám na ty velikosti fotek z poslední doby, tak mám dojem, že vám nějak otrnulo. To ty fotky opravdu neumíte zmenšit, nebo je to jen bezohlednost a lenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Znovu a zase znovu apeluju na velikost fotek!!! Navrhuju nedodržení velikosti "trestat" smazáním fotky z příspěvku, jak už to tu někdo dělá, jen to přísně dodržovat. U PRODEJNÍCH INZERÁTŮ BYCH SNAD SMÁZNUL CELÝ INZERÁT!! Jak už jsem tu někdy někam psal, tak u prodejních inzerátů větší fotky celkem chápu. Pokud je za tím snaha o ukázání přesného stavu hodinek, škrábance a jiná poškození. Ale dnes mě velmi pobavila tato fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Asi chtěl majitel naznačit, že ta krabice je ve skutečnosti hodně, hodně velká Nechápu na co jsou takový obrovský plachty dobrý (kromě zabírání místa a brzdy při načítání). A kolikrát to nechápu ani ve fotogalerii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Fotky jsem upravil(musel jsem ale počkat,až se dostanu ke svému počítači).......člena upozornil. Mazat se mi to nechce,vždy nejdříve 2x až 3x upravím a upozorním,teprve potom mažu(i když někdy i bez upozornění-záleží na tom,jak je tu člen dlouho). Omlouvám se,že mi to trvalo....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario? Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 (upraveno) Fotky jsem upravil(musel jsem ale počkat,až se dostanu ke svému počítači).......člena upozornil. Mazat se mi to nechce,vždy nejdříve 2x až 3x upravím a upozorním,teprve potom mažu(i když někdy i bez upozornění-záleží na tom,jak je tu člen dlouho). Max. velikost podpisů, fotek v podpisu, avataru atd. zkrátka vše, se dá nastavit přímo v administraci fóra. Již několik let dělám administrátora stejného typu fóra (IP.Board). Upraveno 24. listopadu 2009 uživatelem Mario? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 Max. velikost podpisů, fotek v podpisu, avataru atd. zkrátka vše, se dá nastavit přímo v administraci fóra. Již několik let dělám administrátora stejného typu fóra (IP.Board). Jenže my bychom rádi nechali větší fotky ve fotogalerii a eventuálně v prodejních inzerátech. Ostatní vlákna do velikosti 800x600. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 Já osobně bych neviděl problém ve velikosti fotek na pixely, ale spíš ve velikosti souboru. Já se teda přiznám, že když už postuju nějakou fotku, tak jí okrojím na 1200x800 protože menší už je na mnoha velkých monitorech nekoukatelná. Ale ona fotka v těchto rozměrech může mít 2 MB a taky 150 kB. A pouhým okem se ten rozdíl často ani nepozná. Já bych byl spíš pro apel na kompresi fotek než je sem člověk vloží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 Povětšinou je ale problém právě ve velikosti(xxx na xxx). Lidi sem cpou obrplachty ....to se potom nedá. Nemohu říct,že bych měl právě pomalé připojení,ale některé fotky....to je na zabití. Netřeba to nějak moc rozebírat,nepsané pravidlo se stalo pravidlem psaným a je to . Každý z nás,když už dělá fotky,si je potom může zmenšit.......o něco málo větší(než 800x600) se tolerovaly a zřejmě i stále budou,moc velké ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se