Duke650 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Jeden jsem měl a doporučuju, za ty prachy sehr gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Suhlas, uzasny stroj za par korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Chachá, Renegades Of Funk od Rage Against The Machine na volume 55/100 je PECKA...ta malá krabička má velké koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Věřím že nová krabička dělá velkou radost :-) Sakra, ta má už je také připravena u dealera, jen mé zdraví mě bohužel nedovoluje pro ni zajet :-( Aspoň je na co se těšit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Velká škoda toho usb tam, jinak by to byl úplně luxusní design. Tento styl se mi moc zamlouvá, opravdu krásná kombinace Lyngdorfu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Pozerám, že aj dizajnéri majú svoje slabé chvíle. Veľmi slabé chvíle. Aj jacky mikrofónu a slúchadiel sú luxusné. Okrem toho sú obidve krabice dosť nekonzistenté, celkom bieda. Wawrik by to mohol rozobrať, prípadne mi vysvetliť, že ten zosík je dizajnová lahôdka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 E? Prečo by som to mal robiť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Obyčajne, keď sa mi nejaký dizajn nepáči, tak vysvetlíš, že to je práve v pohode. Tak ma zaujíma Tvoj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Pozerám, že aj dizajnéri majú svoje slabé chvíle. Veľmi slabé chvíle. Aj jacky mikrofónu a slúchadiel sú luxusné. Okrem toho sú obidve krabice dosť nekonzistenté, celkom bieda. Wawrik by to mohol rozobrať, prípadne mi vysvetliť, že ten zosík je dizajnová lahôdka.Hm, tedy ty jacky také nic moc, souhlas. Jinak se mi to ale líbí :-) Proč to neschovali, nechápu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Pokud jde o design, tak u me vede CA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Borci, poradíte mi někdo servis (nebo nějakého machra), který by zkouknul muj receiver Denon. Nejlépe Olomouc, Brno či okolí. Dikec, J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Já myslím, ze ten USB konektor bude mít přes sebe krytku... měl jsem to tak u CA a nerušilo to nijak Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Pokud jde o design, tak u me vede CACambridge taky fajnový, moc, škoda že mi nedopadl bluray :-( A pak ještě MF, ty mě designy dostávají dlouhá léta, tady to je taky mazec, wow :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Počujte, a prihlášku do Spolku milovníkov šedých krabíc už ste si podali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Počujte, a prihlášku do Spolku milovníkov šedých krabíc už ste si podali?Co mas proti NAD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Kladivo a istič v rozvádzačí, viac by som nemal potrebovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Extremista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Svůj zesilovač a CD player i gramec NAD (jasně, Tesla) jsem měl rád právě pro ten vzhled ?nenápadná šedá Popelka?Něco pro ty, kdo poslouchají očima, by se našlo třeba u T+A... jo a Burmester, německý bling bling... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 pokial ide o tie konektory, kolega mal asi na mysli aj ich ortodoxne 3.5mm prevedenie.. to je tak na IR senzor alebo nejaky trigger signal. 3.5mm jack patri sem (sa stavim ze tu bol aj kvalitnejsi): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Áno, mal som na mysli až zarážajúce použitie 3,5 mm jackov v tejto kategórii prístrojov. Dizajnovo to je tiež lahôdka. John: Aké tam dáme jacky?Xiu Lin: Zostali teraz nejaké z miliónovej várky prehrávačov za 1 juan.John: Ako ich upevníme na predný panel a na dosku s plošnými spojmi?Xiu Lin: To sú jacky na dosku s plošnými spojmi. Do panela normálne urobíte dieru.John: Akej sú farby?Xiu Lin: Čierne.John: OK, dohodnuté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se