Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

aspon uz rozumies, preco si z nich zvysok severnej ameriky robi prdel..

Fakt som nemal ponatia, a vravim si ze blbcov najdes vsade. Ale ak hento bolo ukazka "kanadana" tak sa cudujem ze este maju co jest.

Odesláno

Daval som zoznam sw k PC, ku ktorym ti staci kalibrovany mikrofon a zvukovka. Pogoogli, musi ich byt dost. Dirac, audyssey, REW.. k tomu REW mam zvukovku aj mikrac, aspon zistis ci resp aky problem potrebujes riesit. Nie ze by bass trapy vysli menej ako ten lyngsorf, ale ked mas cas na hranie.. :)

Odesláno

Minuly tyzden som kupil velky Lyngdorf room correct geret a teraz tento za Benjamina tiez.. ved niekde ho isto vyuzijem.

kua toto forum leze do penazi.. asi si dam v auguste detox alebo co :)

A jaké jsou Tvé dojmy z "velkého Lyngdorfa"? Připojoval jsi jej k hlavní sestavě? RCA, nebo XLR?

Odesláno (upraveno)

Děkuji, Tvůj názor mne velmi zajímá, za sebe jsem stále nadšen, jen se nemůžu zbavit dojmu, že možná o něco přicházím... asi jako koupit si sporťák s automatem

Jinak abych jen nekecal, také mám něco na cestě :)

luxman-l507-ux-remote.jpg

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno (upraveno)

Jinak abych jen nekecal, také mám něco na cestě

Hmm, nejaké L-5-niečo-niečo? Palček :) Upraveno uživatelem Toams
Odesláno

Přesně tak... BTW stále nabízím NAD M3 za dobrou cenu kdyby to někoho zajímalo ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

A kde to prodáváš?

Odesláno

Cena je taková jaká je, aktuálně je tam další za 1800? a vzhledem ke stavu je myslím slušná. Pokud by byla jak píšeš, tak už tam není ;)

Mám zájemce který si má pristi týden přijet, ale lepší vrabec nežli holub ...

Odesláno

Cena je taková jaká je, aktuálně je tam další za 1800? a vzhledem ke stavu je myslím slušná. Pokud by byla jak píšeš, tak už tam není ;)

Nějak mě uniklo čím jsi toho fešáka nahradil.... :-)

Odesláno

To nebyla výtka proti ceně. Já jsem takovej pacient - sběrač zesilovačů a reprobeden. Nic nepotřebuju, všeho mám přehršel, ale kdyby to zase byla cena, co se nedá odmítnout... :) tak bych v baráku ještě místo našel... Vlastně jediná místnost, kterou ještě nemám nazvučenou, je sklep :)  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...