instant Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 aspon uz rozumies, preco si z nich zvysok severnej ameriky robi prdel..
eskimak Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 aspon uz rozumies, preco si z nich zvysok severnej ameriky robi prdel..Fakt som nemal ponatia, a vravim si ze blbcov najdes vsade. Ale ak hento bolo ukazka "kanadana" tak sa cudujem ze este maju co jest.
Leviathan Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Ja by som daky geret na kalibracuiu podla miestnosti skusil. Ale vyvalit cez tisicku za ten Lyngdorf sa mi nechce. Ten rk Ergo sa uz nevyraba
Andrew Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Tak eBayhttps://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=KRK+ERGO&_sacat=0
instant Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Daval som zoznam sw k PC, ku ktorym ti staci kalibrovany mikrofon a zvukovka. Pogoogli, musi ich byt dost. Dirac, audyssey, REW.. k tomu REW mam zvukovku aj mikrac, aspon zistis ci resp aky problem potrebujes riesit. Nie ze by bass trapy vysli menej ako ten lyngsorf, ale ked mas cas na hranie..
eskimak Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Jj, ebay. Mas tam jeden za necelych 90$, ak mas schranku v US tak si k tomu prirataj este 30-40 shipping a nejake clo/dan a stale super cena.
Leviathan Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 jj, je tam jeden za stovku. len to nie je ako dostat na Slovensko
instant Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Minuly tyzden som kupil velky Lyngdorf room correct geret a teraz tento za Benjamina tiez.. ved niekde ho isto vyuzijem. kua toto forum leze do penazi.. asi si dam v auguste detox alebo co
Andrew Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Minuly tyzden som kupil velky Lyngdorf room correct geret a teraz tento za Benjamina tiez.. ved niekde ho isto vyuzijem. kua toto forum leze do penazi.. asi si dam v auguste detox alebo co A jaké jsou Tvé dojmy z "velkého Lyngdorfa"? Připojoval jsi jej k hlavní sestavě? RCA, nebo XLR?
instant Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Zatial ziadne, fuka protivietor. Cez weekend ma prsat tak to prubnem a dam report
Andrew Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 (upraveno) Děkuji, Tvůj názor mne velmi zajímá, za sebe jsem stále nadšen, jen se nemůžu zbavit dojmu, že možná o něco přicházím... asi jako koupit si sporťák s automatem Jinak abych jen nekecal, také mám něco na cestě Upraveno 10. července 2019 uživatelem Andrew
Toams Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 (upraveno) Jinak abych jen nekecal, také mám něco na cestěHmm, nejaké L-5-niečo-niečo? Palček Upraveno 10. července 2019 uživatelem Toams
Andrew Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Přesně tak... BTW stále nabízím NAD M3 za dobrou cenu kdyby to někoho zajímalo Sent from my iPhone using Tapatalk
elloco Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Přesně tak... BTW stále nabízím NAD M3 za dobrou cenu kdyby to někoho zajímalo Sent from my iPhone using TapatalkA kde to prodáváš?
Duke650 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 https://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/zesilovace/nad/m3-dual-mono-amp/
elloco Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 https://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/zesilovace/nad/m3-dual-mono-amp/Jo, díky. Cena je taková normální. Já myslel, že je to taková ta co se nedá odmítnout Já jsem takovej sběrač a takovej dual mono se vždycky hodí...
Andrew Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Cena je taková jaká je, aktuálně je tam další za 1800? a vzhledem ke stavu je myslím slušná. Pokud by byla jak píšeš, tak už tam není Mám zájemce který si má pristi týden přijet, ale lepší vrabec nežli holub ... Sent from my iPhone using Tapatalk
African Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Cena je taková jaká je, aktuálně je tam další za 1800? a vzhledem ke stavu je myslím slušná. Pokud by byla jak píšeš, tak už tam není Mám zájemce který si má pristi týden přijet, ale lepší vrabec nežli holub ... Sent from my iPhone using TapatalkNějak mě uniklo čím jsi toho fešáka nahradil.... :-)
elloco Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Cena je taková jaká je, aktuálně je tam další za 1800? a vzhledem ke stavu je myslím slušná. Pokud by byla jak píšeš, tak už tam není Mám zájemce který si má pristi týden přijet, ale lepší vrabec nežli holub ... Sent from my iPhone using TapatalkTo nebyla výtka proti ceně. Já jsem takovej pacient - sběrač zesilovačů a reprobeden. Nic nepotřebuju, všeho mám přehršel, ale kdyby to zase byla cena, co se nedá odmítnout... tak bych v baráku ještě místo našel... Vlastně jediná místnost, kterou ještě nemám nazvučenou, je sklep
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se