Duke650 Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Odesláno 2. června 2019 Aha, tak to jo :-)Jedna věc je, co si marketingové oddělení vymyslí a napíše do letáku.Jiná věc je, co potvrdí měření. Já už dám spíše na to měření...
instant Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Odesláno 2. června 2019 (upraveno) Duke - sak ked to este nedopadlo, tak to nehovor vobec a je to, nie?lebo ved inac je to pointless.. mame hadat, co si si este nekupil ci ako? Ja napr na merania ako selling point moc nie som. Merania maju byt dobre, to je bez debaty, v zmysle, ze to je skonstruovane a postavene poriadne, ale bez toho aby som to pocul hrat, sa k tomu neda povedat nic zmysluplne. Zvlast, ak za to clovek pripaja kompromisne pasivne budky a zehli to dsp. Upraveno 2. června 2019 uživatelem instant
African Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Odesláno 2. června 2019 OK tak už tady nebudu nikomu doporučovat hardware se suprovým poměrem cena/výkon aneb máo peněz za hodně muziky :-)Stejně za šecko može Kalůsek (Afri). Kdyby tady nespustil moribundus upgradititis, nadále bych odkládal upgrade dočasné sestavy...Tady se dějou ale zase věci :-) Speciálně Andrew je krásný příklad toho, že hifi dokáže být stejně nebezpečná záležitost jako ty naše hodinky :-) A ono asi všechno, co tě chytí, teď si jeden kamarád dovezl z USA kulečníkové koule asi za třicet papírů, crazy....ale i to chápu :-)
McStinger Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Odesláno 2. června 2019 Zrovna instant a pár dalších moc dobře ví, jak je důležité, aby byl zesilovač co nejvíc transparentní, navíc stabilní do různých impedancí, navíc aby zrovna ten první watt měl co nejmenší přechodové zkreslení atd.Pointa je v tom, že jsem něco našel a ještě nedopadl nákup. Značku ani typ - po zkušenosti s jezevčíkem - neuvádím schválně. Mohu poslat do SZ. Fajn, tak máme vyriešený prvý watt. Poďme sa teraz baviť o skreslení reproduktorov. Len tak, zo srandy No dobre, radšej sa o tom nebavme. Poďme parafrázovať instanta, že treba prachy vraziť do bední a uhrá ich hociaký slušnejší zosík.
pepaa Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 Bych zkusil nadhodit další téma, co strčit pod pro začátek řekněme pod sloupové repro, co si o tom myslí ostatní? Recenzí a počtení je dostupná spousta a přesto že je osobní zkušenost nepřenosná, kde hledat tu bájnou ?větší tranzientní přesnost a nárůst dynamiky, projevující se lepším atakem a kontrolovanějším dozníváním, pročištění zvukové scény s lépe definovaným prostorem a konturovanější bas?? CERABALLhttps://www.finite-elemente.eu/'> https://www.finite-elemente.eu/ - nové 9.360,- Kč aktuálně za 2 x 3 ks- jeté moc nejsou, navíc o-kroužek je kdoví jaký Nordost Sort Konehttps://nordost.com/sort-systems/sort-kone.php'> https://nordost.com/sort-systems/sort-kone.php- kus varianty hliníková konstrukce + keramická kulička 1.955,- Kč (AC) Stillpoints Ultra Minihttps://www.stillpoints.us/index.php/product/ultra/98-ultra-mini#!Ultra5_setof4'> https://www.stillpoints.us/index.php/product/ultra/98-ultra-mini#!Ultra5_setof4- nová sada 3 ks cca. 10.500,- Kč Nějaký český kutil? Hroty? Žulové desky? Dřevo? Guma? Sent from my iPhone using Tapatalk
Andrew Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 Počkej až Tě objeví instant, nebo až Ty poznáš kouzlo podložek pod reprokabely nebo kuličky zavěšené nad výškové repro Sent from my iPhone using Tapatalk
instant Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Odesláno 3. června 2019 (upraveno) kolega pepaa to popisal spravne, investicia 10tis to zazracnych hrotov sa prejavi "lepsim atackem" ..heart attackem, wife atackem, pripadne oboma vzapeti: Upraveno 3. června 2019 uživatelem instant
McStinger Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 A indický priateľ na telefóne nejaké merania hrotov nerobil?
eskimak Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Pepaa, nenechaj sa odradit. Ak mas repro za 2 mio Czk tak je to vylozene vhodna investicia. Samozrejme krmene zosikom za 600k+. Pre lacnejsie repro by si to snad nekupoval.
pepaa Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Tak na hodinkovém fóru jsou různí lidé. Někteří utrácí stovky tisíc za časomíru, přestože soudruzi z Číny umí čas měřit už dlouho a mnohem levněji. U většiny diskuzí toto téma zničí exempláře, kteří si jsou schopni připustit pouze tu svoji, jedinou správnou pravdu. Já si rád přečtu názor chytrých lidí, kteří to měli možnost vyzkoušet a mají to nejen načtené z těch lživých internetů. Stále si myslím, že toto fórum je jiné! Málokdo, včetně mne by si řekl, že reprokabely mají tak zásadní vliv, ale jen do té doby, dokud to neslyšel. Na vlastní uši. Na vlastní sestavě. U sebe a se svými zdroji zvuku. Křížová čtyřka 2,5 je přece super...Je. Takže levné repro pro majitele g-shocků postavit na zem. Rolexáři povolíme hroty, ale jen ocelové. No a PP může myslet i na něco dražšího. OK? Sent from my iPhone using Tapatalk
African Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Ok, jen prosím bez těch soudruhů z Číny, ok? :-)
Frostie Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Ok, jen prosím bez těch soudruhů z Číny, ok? :-)Ale neboj. Kde myslíš, že se dělá NAD, Rotel a další? :-)
Andrew Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Ale neboj. Kde myslíš, že se dělá NAD, Rotel a další? :-)... Creek ... Sent from my iPhone using Tapatalk
African Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Ale neboj. Kde myslíš, že se dělá NAD, Rotel a další? :-)To už tu zaznělo několikrát, vyrábí se tam všechno, ano, ale u těch šmejdů zůstane jen zlomek peněz oproti tomu když si koupíš ryze čínský produkt....Já ti dal zase málem jednomu kryplovi při sezení v Nepálském parku přes držku, kde tam na nás zkoušel ty jejich sprosté manýry co by jsme všechno měli a co ne...takže to ve mě ještě trochu bublá no, omlouvám se :-) Hajzl jeden šikmovokej komunistickej, jo hoši, ty nám ještě ukážou....
pepaa Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Soudruh Sent from my iPhone using Tapatalk
African Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 (upraveno) ... Creek ... Sent from my iPhone using TapatalkCreek je v této době kapitola sama pro sebe, na té mé padesátce je zajímavé že se nikde nedozvíš kde byla vyrobena, po dlouhé době produkt kde to nikde nezmiňují, ani na krabici. Mám tam pouze nápis zezadu na zesilovači Designed in UK, kdež to prodejce pamatuje nápis Designed in UK, Made in China, nebo Vietnam. Trochu jsem nad tím přemýšlel, pátral a pan Creek na svém blogu jako novinku zmiňuje přesun výroby, což by to trochu vysvětlovalo, taková mála příprava na nápis Made in UK, což by potěšilo :-) Creek is moving its production away from the far-east. Its product line-up is being fully redeveloped with all new styling and technological advances in amplification and power supplies. Creek will also be releasing product not seen in its catalogue for some 25 years. https://www.creekaudio.com/blog/the-future-has-arrived/ Upraveno 4. června 2019 uživatelem African
McStinger Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Tak na hodinkovém fóru jsou různí lidé.... Neber to tak vážne. Si myslím, že toto je pohodové vlákno, kde sa stretáva široké spektrum obyvateľstva, od bláznov bez technického zázemia veriacich poverám, cez bláznov veriaciich meraniam, po skeptikov veriacich fyzike . Každopádne, všetkých tu zvuk a hudba baví, nech už majú doma plnú izbu monoblokov, alebo malé aktívne bedničky na polici. To už tu zaznělo několikrát, vyrábí se tam všechno, ano, ale u těch šmejdů zůstane jen zlomek peněz oproti tomu když si koupíš ryze čínský produkt....Já ti dal zase málem jednomu kryplovi při sezení v Nepálském parku přes držku, kde tam na nás zkoušel ty jejich sprosté manýry co by jsme všechno měli a co ne...takže to ve mě ještě trochu bublá no, omlouvám se :-) Hajzl jeden šikmovokej komunistickej, jo hoši, ty nám ještě ukážou.... Problém je, že oni už robia aj kvalitu, keď chcú. A majú na to prostriedky, mašiny, ľudí. Ja sa vyhýbam nákupom z Číny resp. čínskeho braku kde môžem, ale občas sa nedá. Napríklad plošné spoje si už nechávam robiť tam. Navrhnem plošák, cez internet zadám do výroby, priamo na webe si skontrolujem, či je všetko v poriadku. Ešte aj info o aktuálnom procese výroby vidieť a plošák je do pár dní u mňa. Hoci aj jeden kus na prototyp, za pár korún, kvalita totál profi. Neviem o podobnej službe v Európe. Zožerú nás aj s topánkami.
African Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Mrkni ze srandy na nějaké výroční zprávy Amnesty International ohledně Číny, hlavně 2017 je zajímavá, ať víš co vědomě podporuješ, a už na to dlabu :-) To co se tam děje přeci nemůže nechat normálního člověka chladným, jsem hodně rád za to že hodně renomovaných firem odtamtud odchází, samozřejmě nové přichází, normální, prachy přeci nesmrdí ....jsem se vybulel a zpátky k hifi :-)
instant Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Ano. Ich ekonomicky zazrak je postaveny na utlacani Tibetu, falun gong a googlu.. a teraz tu o cervenej ciapocke.
McStinger Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Odesláno 4. června 2019 Mrkni ze srandy na nějaké výroční zprávy Amnesty International ohledně Číny, hlavně 2017 je zajímavá, ať víš co vědomě podporuješ, a už na to dlabu :-) To co se tam děje přeci nemůže nechat normálního člověka chladným, jsem hodně rád za to že hodně renomovaných firem odtamtud odchází, samozřejmě nové přichází, normální, prachy přeci nesmrdí ....jsem se vybulel a zpátky k hifi :-) Nemal som v úmysle rozpútať debatu o Číne a už vôbec nie o čínskej politike. Dokonca som spomínal, že sa snažím vyhýbať sa nákupu od nich, kde sa dá, tak mi prosím nepodsúvaj nejakú vedomú podporu, zo mňa naozaj moc úžitku nemajú. Týmto tiež deklarujem, že ich nemám rád, ani čo sa týka ich zvyklostí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se