Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Toto hobby má spousty slepých uliček a většina z nás si je musí prozkoumat na vlastní kůži/uši :-)

Stejně jako u hodinek, člověk začíná u digitálek, projde si Primkami, Breitlingem, IWC, Rolexem a do rakve ho zase šoupnou s těma digitálkama :-)

Upraveno uživatelem African
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Gramofon! Jako opravdu  :helpsmilie:

Tak jak, už je na cestě nová škatule, nebo na doporučení zdejších hifiguru jedeš muziku ze zaprášeného noťase? :-)

Odesláno (upraveno)

Afriko, a co Hanak? Nebos to odpiskal a koupil akvace od belkova? :)

Vždyť já jsem v jednom kole, nevím kde mi hlava stojí, dej mi čtrnáct dní aspoň :-) Určitě se to ale brzy rozlouskne....

Upraveno uživatelem African
Odesláno

prosim o nakopnuti spravnym smerem - doma chci trosku po letech zase lepsi poslech :)

nemam moc mista (uz vubec ne mistnost - ta je jinde) a jde mi o to, jestli je lepsi vzit nejaky stary mikrosystem (pokukuji po technicsu/yamaze) z dob, kdy se jeste vyrabelo na kvalitu zvuku a ne na funkce okolo), nebo mi staci nejaka nova "krabicka" ktera umi vsechno

a pokud by mel nekdo i typ na nejaky kousek, sem s nim v ramci rozumne ceny...

moje pozadavky jsou vlastne zesik, cd, radio (tuner) + gramofon (nemusi byt soucasti), ale aby to umel zesik take 

diky vsem za tipy a nazory.

Odesláno

Tak původní verze byla do 6, takže jako u hodinek... 10-15 max a víc nedám (skutečně) čím méně, tím více zbyde na gramec ;)

Líbí se mi onkyo, Yamaha... denon mě nikdy nepřesvědčil (asi ne štěstí na komponenty)

Odesláno

Kolegové, uprostřed písně mi prasklo v repráku a zesilovač přestal hrát - máte někoho šikovného kdo tohle opravuje? Je to 15 let starý Marantz, Praha.

Odesláno

Tak původní verze byla do 6, takže jako u hodinek... 10-15 max a víc nedám (skutečně) čím méně, tím více zbyde na gramec ;)

Líbí se mi onkyo, Yamaha... denon mě nikdy nepřesvědčil (asi ne štěstí na komponenty)

Na salonydenon mají některé věci v akci, mrkni tam. Mě se třeba líbí tato sestava, něco málo přidej, na gramec došetříš časem :-)

https://www.salonydenon.cz/cs/MM/Vyrobky/STEREO/mini-systemy/PM5005___CD5005___SP_206

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...