African Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2019 Jestli ta poznámka byla na mne, tak jsem před časem přirovnal gramofon a analog k mechanickým hodinkam. CD/SACD ke Quartzu a streamer k chytrým hodinkam. Ten zvuk z gramofonu není čistší než z mého Luminu, je jiný, ale ne lepší, přesto na mém obličeji způsobí úsměv, jaký ze streameru ne a ne vykouzlitSent from my iPhone using Tapatalk+1 , cítím to úplně stejně :-)
Leviathan Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2019 panstvo, mate niekto skusenost s Polk Signature S55?konstrukcia s Power Port mi dama trochu viac moznost na umiestnenie v miestnosti cca 35m2 B&W 685S2 ma trochu neuspokojuju v oblasti nizsich frekvencii..tak uvazujem.....
Duke650 Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2019 Nezkusíš k těm B&W přidat subwoofer?
Leviathan Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2019 Nezkusíš k těm B&W přidat subwoofer?Praveze, tomu by som sa rad vyhol. chcem ostat v 2.0
Leviathan Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 mozno by som daky SUB skusil, ale urcite to nechcem ako trvale riesenie. Len co k tym B&W? a Zosik je Denon PMA800
elloco Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Dlouho jsem hledal vhodný subwoofer, až jsem skončil u RELu. Každopádně doporučuji SW bez bassreflexu...
instant Odesláno 26. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 REL mozem odporucat.. mam to v spalni na posilnenie spodnych frekvencii a da sa to pocuvat. uzatvoreny sw nie je uplna mantra, ale rozhodne ma svoje velke vyhody PLUS je s nim v beznej miestnosti vyrazne menej problemov ako s BR
Andrew Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Tak jsem trosku upgradoval Sent from my iPhone using Tapatalk
Andrew Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 To si nemyslím, vždycky tam můžu vrátit Sumiko Sent from my iPhone using Tapatalk
ZJ Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Tak jsem trosku upgradoval Sent from my iPhone using Tapatalk skvělé,výborná volba,doufám,že jsi spokojen mně teď hraje tahle http://www.hifiplus.com/articles/benz-micro-slr-gullwing-mc-phono-cartridge-hi-fi-79/
eskimak Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 To si nemyslím, vždycky tam můžu vrátit Sumiko Sent from my iPhone using TapatalkMyslel som to inak...Uz si prekrocil point od no return. Mozno este nejake silne lieky, na predpis... .Nech Ti to hra.
Andrew Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Jak vidno, dle kolegy ZJ mám před sebou ještě dlouhou cestu, ale kdybych na tom neprojel majlant, klidně střelím streamer a Lyngdorf a vesele jedu jen na gramofonu Sent from my iPhone using Tapatalk
Andrew Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Tady tento, pro Tebe bude asi příliš ?entry? http://www.luminmusic.com/lumin-d2.html Sent from my iPhone using Tapatalk
ZJ Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Jak vidno, dle kolegy ZJ mám před sebou ještě dlouhou cestu, ale kdybych na tom neprojel majlant, klidně střelím streamer a Lyngdorf a vesele jedu jen na gramofonu Sent from my iPhone using Tapatalk Glider je dobrá volba,...s Gullwingem žiju asi pět let a byly to nejlíp vyhozené peníze v analogu vůbec... teď to chce jen vybírat nahrávky od prověřenývh labelů a začne se to přibližovat živým koncertům .. tak ať ti to hraje,je to fajn zábava ..
instant Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Tady tento, pro Tebe bude asi příliš ?entry? http://www.luminmusic.com/lumin-d2.html Sent from my iPhone using Tapatalk pre mna je to skor prilis drahe
Andrew Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 40K, mám ho necelé 3 měsíce, CZ záruka Sent from my iPhone using Tapatalk
Duke650 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Odesláno 3. září 2019 Něco na odlehčení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se