Hasňa Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 (upraveno) Před hodinou, Duke650 napsal: Spotify z mobilu / tabletu / počítače chce do zesilovače dostat jak? No já mu doporučoval zde profláknutý yamaha streamer wxad 10, on mi tvrdí, že natvrdo kabelem.... (adekvátní smajlík se mi nechce hledat). P.S. Možná bude jednodušší to zadání omezit bez toho zdroje. Prostě, pokud byste měli rozpočet 30t a chtěli zesik + sloupy, tak ...??? Myslím, že tu Yamahu zde má ledaskdo a je to v poho řešení, tak bych se tím asi nelimitoval. Upraveno 3. června 2020 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Za 30k by som hlavne nechcel stlpy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Za 30 bych nechtěl sloupy a nechtěl bych Spotify s datovým tokem 320 kbps v tom nejlepším případě - furt neumí lossless Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 (upraveno) Ok. Tak zkusme to jeste zjednodusit. Repro + zesik rozpocet do 30t. Upraveno 3. června 2020 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Párkrát jsem navštívil SalonyDenon, umí docela pěkně čarovat s cenami a jsou to sympatický kluci. Kupoval jsem tam Dali Oberon 5, které jsou za celkem přijatelnou cenu dobře hodnocené, no to je jedno, myslím že do třiceti by s nimi šel nějaký solidní set dát dohromady https://www.salonydenon.cz/cs/MM/Vyrobky/STEREO/STEREO_SETY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 před 3 minutami, African napsal: Párkrát jsem navštívil SalonyDenon, umí docela pěkně čarovat s cenami a jsou to sympatický kluci. Kupoval jsem tam Dali Oberon 5, které jsou za celkem přijatelnou cenu dobře hodnocené, no to je jedno, myslím že do třiceti by s nimi šel nějaký solidní set dát dohromady https://www.salonydenon.cz/cs/MM/Vyrobky/STEREO/STEREO_SETY Dikes, to zni rozumne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Mě byl tenkrát velmi sympatický třeba Marantz, slyšel jsem ho hrát právě s Dalinami a líbilo se mi to. A jestli přemýšlí i nad cd do budoucna, tak tady to vezme jednou ranou https://www.salonydenon.cz/cs/MM/Vyrobky/STEREO/STEREO_SETY/PM5005___CD5005___CHRONO_509_2_DC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 před 10 hodinami, warann napsal: Dikes, to zni rozumne. Pokud půjde v Praze do Denonu a nesedli by kamarádovi značky, tak stojí za náštěvu i lepší zvuk. Velmi ochotný pán, který se nebojí vytvořit velmi přátelskou cenu a sestavit zajímavé balíčky. Psal jsi i o streámování, mrkni ze srandy na tento balíček, ale jak píšu má toho hafo včetně posluchového studia. https://lepsizvuk.cz/product/1018-nad-c-338-cerna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Supr. Diky moc, predam dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Dycky Marantz...A ktomu ptačí budky Xavian. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Chlapci, mám prosbu/dotaz na gramofonisty. Je možný poškodit gramec ručním otočením vícekrát proti směru ? Má jít o nějakej Grundig se stroboskopem - takový zrcátka z boku kotouče (3 řady?) a světýlko asi se snímačem . Náhon myslím řemínkem, ne přímej. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Ten denon store (chodov) taky doporučuji, koupil jsem marantze a spokojenost. Pozn. Spotify se s AV recieverem propojí jen s placeným účtem, ne ve free verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 S dovolenim zneužiji toto vlákno, nemáte někdo tip na internetové rádi? Potřebuji nějakou bedýnku na pracovní stůl, idealně aby měla i Lan vstup a cenu do 5000,- (má li tedy cenu si připlatit třeba za Sangeana). Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 (upraveno) Zkus kombinaci BT bednička + smartphone. Stačí i nepoužívaný, bez SIM, připojený na WiFi. Ty bedničky na stůl sice hrají v rámci možností, ale ovládání je dost otravné. Většinou je kvalitní HW zabitý nedoladěným SW. A jestli máš na tom pracovním stole počítač, pusť si rádio v něm a nemusíš nic kupovat. Když, tak investuj do kvalitnějších bedniček. Tohle je moje kombinace. Upraveno 11. června 2020 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 (upraveno) A rádio v kuchyni. Známý to vyhodil a koupil si do obýváku nějakou hrající škatulku. Stačilo vyvést linkový vstup, připojit BT přijímač a je to. Upraveno 11. června 2020 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 A budík. To je asi to, co jsi původně chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 A tady něco k poslouchání. http://radio.garden/visit/prague/dpbivRM8 Je to i aplikace do telefonu. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jonathanpuckey.radiogarden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 To : VS díky Ten budík Lenco je krabička co chci, jak jsi sním spokojenej? Když jsem procházel různé recenze, tak si (všeobecně u různých značek) spousta lidí stěžuje na špatný příjem WiFi nebo zamrzání. V podstatě mi jde jen o internetové rádio a "slušný" zvuk. Kombinaci telefonu a bedýnek bych se rád vyhnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 (upraveno) Lenco dělá to, co má. Nezamrzá, hraje, WiFi chytá z přízemí do prvního patra přes několik zdí bez problému. Výkon, pro mne, dostatečný. Na displeji ukazuje logo stanice, ve vypnutém stavu se střídá čas a předpověď počasí. Má to dva budíky. Vzadu je linkový vstup a výstup na sluchátka přes Jack 3.5 mm a USB na flashdisk, z kterého přehrává MP3. Kupoval jsem ho v Electroworldu a pořád ho tam mají. https://www.electroworld.cz/lenco-dir-100-cerne-internetove-radio Upraveno 12. června 2020 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se