wawrik Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 ...CD s integrovaným streamerem...To existuje? Dá sa to nejako zmysluplne ovládať? Riešilo by to moju averziu k miliónu prístrojov. Práve rozmýšľam, čo do domu, a starú zostavu s Lyngdorfom sa mi sem voziť nechce. Ešte som pozeral nejaké Onkyo 8xxx, stereo receiver s digitálnymi vstupmi, streamerom aj HDMI, ale sa trochu obávam, že ma to úplne zvukovo neuspokojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Ale on nic nepozná on je hluchý.Právě že velké testování mých nástrojů pro poslech hudby proběhlo nedávno :-) Je to velice dobré, doktor říkal až tak trochu zázrak po mém úrazu.Jo, jo Spine, ještě si se mnou užijete až přijde na řadu AV receiver, teď už to nechám osudu. Mám domluvený poslech vícero značek, ale tak jsme se nějak s různými prodejci shodli na těch DALI, za prvé můj rozpočet a za druhé, AV receiver i když to bude ten NAD co jsem nadhazoval, tak plně dostačující. Uvidíme, v lednu si pro ně jedu, všechny skladem, poslechnu, odvezu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 To existuje? Dá sa to nejako zmysluplne ovládať? Riešilo by to moju averziu k miliónu prístrojov. Práve rozmýšľam, čo do domu, a starú zostavu s Lyngdorfom sa mi sem voziť nechce.Ešte som pozeral nejaké Onkyo 8xxx, stereo receiver s digitálnymi vstupmi, streamerom aj HDMI, ale sa trochu obávam, že ma to úplne zvukovo neuspokojí.https://www.whathifi.com/onkyo/c-n7050/review Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Kluci, máte tip na kabeláž, asi 4m potřebuji na každou stranu. Nebo to je v mém případě jedno? Ani nevím co by tam pasovalo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 vyber nějakej slušnej 2x2,5 v metráži,to bude stačit v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Me radili "dejte tam co nejtlusci drat co se vejde". Mysleno medenou dvoulinku pro pripojeni repro v metrazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 (upraveno) Double.. Upraveno 21. prosince 2018 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Super, děkuji. Na nějakou značku v tomto případě asi nemá co hrát že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Super, děkuji. Na nějakou značku v tomto případě asi nemá co hrát že?určo ne,tam kde budeš brát ty repro ti něco k nim jako bonus určo přihodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 určo ne,tam kde budeš brát ty repro ti něco k nim jako bonus určo přihodí No vidíš to vlastně, dobrý nápad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Je to tak jak píší kolegové, hoď tam normální kabel 2.5mm (na 4 metry by stačil i 1.3mm ale rozdíl v ceně je nula nula nic, tak proč si ubírat). Spíš si k tomu kup ještě banánky, ať se to dá pohodlně zapojit a odpojit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 (upraveno) Hurá, našel jsem návod, pak že jsem bordelář jak tvrdí má milovaná :-) Bohužel kolečko volume mají někde děti už nějaký ten rok a ne a ne ho vydat, o důvod víc si koupit nový zesilovač :-) Spine, je tu i ten čudlík co jsi zmiňoval ohledně impedance, takže 4 ohmy by asi opravdu nebyl problém.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. prosince 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Jestli ho chces vyhodit kvuli tomu kolecku, tak na chatu bych ho vzal... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Promiň, ale jednou půjde do mé dílny :-) Já kam teď přijedu, tak taky koukám co kde kdo má, právě teď máme malý dýchánek na chatě a tady frčí NAD :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Vlasto, pripomina mi to, jak kdyz laska vybiral auto. Nastesti to dopadlo dobre Tak preju stastnou ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Ti nadi bývají super,nevím teda,jak nová produkce,ale v průběhu věků bylo spoustu modelů se slušným výkonem a zajímavým zvukem. Třeba tento tank je ze 78 a stále se poslouchá moc příjemně, na jazz a kytarové vypalovačky ala Scoffield nepostradatelný.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Vlasto, pripomina mi to, jak kdyz laska vybiral auto. Nastesti to dopadlo dobre Tak preju stastnou ruku.A takhle to začíná a do roka a do dne bude zase sto litrů v prdeli :-) Aůů.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 To ještě vychází? S&V jsem kupoval před hoooodně lety.pamatuju čísla s prvnima plazmama za trictvrte míče. ...D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 (upraveno) Taky jsem koukal :-) A jsou to furt stejný hňupy, u beden za sedmdesát ti napíšou že v této ceně nemůžeme čekat žádnou pořádnou povrchovou úpravu, to je krach, docela podpásovka když hledám bedny za dvacet a čekám kdoví co :-) Jinak jsem dnes natvrdo objednal ty DALI Oberon pětky. Potkal jsem kamaráda, vysvětlil mu situaci a ten byl mrtvej smíchy stejně jako vy. Že prý ztráta času jezdit něco poslouchat s mým rozpočtem a vůbec s mými vědomostmi, prý mám začít Oberony, na začátek dobre repro jsou to, koupit časem pořádný zesilovač a pokračovat dál a dál, no a jednou si jet třeba něco poslechnout, no a myslím si že je to krutá pravda..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. prosince 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Oberony jsou na cestě, stejný pocit jak když čekám balíček s hodinkama, zajímavé :-) Bohužel nemám čas si ke vyzvednout osobně a mrknout trochu po pořádných HiFi systémech....V úterý bude disco, disco, yes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se