t.p Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 pana Prokopa určitě ne, spíš jsem alergický na spojení výrazů "exkluzivní", "luxusní" a "švýcarský strojek" tuším za tím etu 2824 za kilo, zato v nádherné etujiAchso! Tak to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Chlapi, keby ste viac hľadali na internete a menej mudrovali, tak by ste sa dopátrali k tomu, ze za značkou stojí pán Kozar, ktorý sa venuje predaju hodiniek na spôsob chronoshopu na Slovensku. Z toho čo som sa dočítal, tak chce predávať hodinky triezvych rozmerov (40mm) a ponúknuť priaznivý tzv. pomer cena/výkon. Ide naozaj o sympaticky počin fanúšika nepredrazenych mechanických hodiniek a v tomto vlákne mu jeho snahu zbytočne zrazazete. Marketing rieši vo vlastnej réžii bez nákladnej kampane, tak preto to možno pôsobí viac prvoplánovo, ale dajme tomu šancu a počkajme na výsledok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Vždyť jo, sem psal že jsem línej hledat. Tak jestli někdo má více info - rád se podívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 doplnim stefana: na sposob chronoshopu - t.z. toptime.skpresne ako pise, dajme petrovi cas...potom hodnotme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Ostatní domácí hodináři??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Chlapi, keby ste viac hľadali na internete a menej mudrovali, tak by ste sa dopátrali k tomu, ze za značkou stojí pán Kozar, ktorý sa venuje predaju hodiniek na spôsob chronoshopu na Slovensku. Z toho čo som sa dočítal, tak chce predávať hodinky triezvych rozmerov (40mm) a ponúknuť priaznivý tzv. pomer cena/výkon. Ide naozaj o sympaticky počin fanúšika nepredrazenych mechanických hodiniek a v tomto vlákne mu jeho snahu zbytočne zrazazete. Marketing rieši vo vlastnej réžii bez nákladnej kampane, tak preto to možno pôsobí viac prvoplánovo, ale dajme tomu šancu a počkajme na výsledok.Chci se zeptat na název Biatec. Prvníco se mi vybaví jsou keltské mince ražené někde na území dnešní Bratislavy.Jak s tím souvisí ten kříž v logu? Má to nějakou souvislost? Znamená Biatec třeba ještě něco jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Přečti si tu diskuzi na kterou odkazuji v prvním příspěvku. Tam je název i kříž vysvětlen. Ale s tou mincí ses trefil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Kudy z nudy? Třeba tudy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Ta korunka vypadá pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Ta korunka vypadá pěkně nakreslená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Nebo tak:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Nemyslel jsem to zle.Ja jen, ze uz jen vyrobit takovouhle korunku musi byt opravdu tezke.A jeste k tomu zajistit aby byla funkcni a neohybala se ta tenka osicka.Mno, zacinam byt zvedavy i kdyz jsem si to zprvu vubec nechtel pripustit. ;-)Drzim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 celkom sa mi pacia! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 10. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 teď jsem na ně koukal, bohužel rozumná velikost pro mě znamená, že jsou malé:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Idealna velkost! 38mm by boli male. 42-44 by zas boli velke ako raťafak plachta. Corsair ROZMERY PÚZDRA 40,00 mm priemer (bez korunky) 44,20 mm s korunkou 48,00 mm od nožičiek po nožičky 20,00 mm rozteč nožiek púzdra HRÚBKA PÚZDRA 12,8 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 (upraveno) Líběj se mi, svěží vítr, nemusí téct, stačí když kape...ale na moji ruku (19,5 - 21cm podle počasí) jsou malé, zvlášť když zvážím fakt, že jsou to pilotky. Ale věřím, že nabídka se rozroste. Upraveno 10. července 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Ja som zvedavy na ceny. Prezentacia je na vysokej urovni a luxusne hodinky za dostupnu cenu. Hm. 600-700eur? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Ja som zvedavy na ceny. Prezentacia je na vysokej urovni a luxusne hodinky za dostupnu cenu. Hm. 600-700eur?To je taková ideální představa - naše představa. Tipuju kolem 1200 éček jako dno, budu rád, když se spletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Tak Corsair se mi teda libi. 40mm velikost super, 48 l2l super. Vodotesnost 100m super. Ciselnikem a ruckama je to trosku kombinace Buhr a pilotek od Zenithu. Jsem zvedavej na cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 (upraveno) Je tam strojcek Eterna 3903A, takze cena 600-700 asi tazko... Mne sa velmi pacia, aj zlata minca v modely Majestic je zaujimavy napad Upraveno 11. července 2016 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se