Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 17. 6. 2016 v 13:20, tolja napsal:

pana Prokopa určitě ne, spíš jsem alergický na spojení výrazů "exkluzivní", "luxusní" a "švýcarský strojek"

tuším za tím etu 2824 za kilo, zato v nádherné etuji

Achso! Tak to jo. :D

Odesláno

Chlapi, keby ste viac hľadali na internete a menej mudrovali, tak by ste sa dopátrali k tomu, ze za značkou stojí pán Kozar, ktorý sa venuje predaju hodiniek na spôsob chronoshopu na Slovensku. Z toho čo som sa dočítal, tak chce predávať hodinky triezvych rozmerov (40mm) a ponúknuť priaznivý tzv. pomer cena/výkon. Ide naozaj o sympaticky počin fanúšika nepredrazenych mechanických hodiniek a v tomto vlákne mu jeho snahu zbytočne zrazazete.

Marketing rieši vo vlastnej réžii bez nákladnej kampane, tak preto to možno pôsobí viac prvoplánovo, ale dajme tomu šancu a počkajme na výsledok.

Odesláno

Vždyť jo,  sem psal že jsem línej hledat.  Tak jestli někdo má více info - rád se podívám.

Odesláno
  V 17. 6. 2016 v 15:59, StefanM napsal:

Chlapi, keby ste viac hľadali na internete a menej mudrovali, tak by ste sa dopátrali k tomu, ze za značkou stojí pán Kozar, ktorý sa venuje predaju hodiniek na spôsob chronoshopu na Slovensku. Z toho čo som sa dočítal, tak chce predávať hodinky triezvych rozmerov (40mm) a ponúknuť priaznivý tzv. pomer cena/výkon. Ide naozaj o sympaticky počin fanúšika nepredrazenych mechanických hodiniek a v tomto vlákne mu jeho snahu zbytočne zrazazete.

Marketing rieši vo vlastnej réžii bez nákladnej kampane, tak preto to možno pôsobí viac prvoplánovo, ale dajme tomu šancu a počkajme na výsledok.

Chci se zeptat na název Biatec. Prvníco se mi vybaví jsou keltské mince ražené někde na území dnešní Bratislavy.

Jak s tím souvisí ten kříž v logu? Má to nějakou souvislost? Znamená Biatec třeba ještě něco jiného?

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nemyslel jsem to zle.

Ja jen, ze uz jen vyrobit takovouhle korunku musi byt opravdu tezke.

A jeste k tomu zajistit aby byla funkcni a neohybala se ta tenka osicka.

Mno, zacinam byt zvedavy i kdyz jsem si to zprvu vubec nechtel pripustit. ;-)

Drzim palce.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Idealna velkost! 38mm by boli male. 42-44 by zas boli velke ako raťafak plachta. 

Corsair

ROZMERY PÚZDRA

40,00 mm priemer (bez korunky)

44,20 mm s korunkou

48,00 mm od nožičiek po nožičky

20,00 mm rozteč nožiek púzdra

HRÚBKA PÚZDRA

12,8 mm

Odesláno (upraveno)

Líběj se mi, svěží vítr, nemusí téct, stačí když kape...ale na moji ruku (19,5 - 21cm podle počasí) jsou malé, zvlášť když zvážím fakt, že jsou to pilotky. Ale věřím, že nabídka se rozroste.

V1-back-view-LR-1024x576.png

V1-case-LR-1-1024x576.png
Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Tak Corsair se mi teda libi. 40mm velikost super, 48 l2l super. Vodotesnost 100m super. Ciselnikem a ruckama je to trosku kombinace Buhr a pilotek od Zenithu. Jsem zvedavej na cenu.

Odesláno (upraveno)

Je tam strojcek Eterna 3903A, takze cena 600-700 asi tazko... Mne sa velmi pacia, aj zlata minca v modely Majestic je zaujimavy napad  :)

post-22327-0-46862500-1468223067_thumb.png

Upraveno uživatelem misoo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...