Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 302
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kurwa, já si dneska asi sedím na vedení.... reaguju tady na Andyho a ony tady už mezitím proběhly dvě stránky i se srovnávačkama...sorry, mizím zase na snooker  :)

Odesláno

Ja rikal, ze nechci flejmovat a stejne se to tu rozjelo :)

Proto jsem psal, ze to tak ohodnotili lidi, kteri nejsou chronomagori. Proste mrkli ze dvou metru, videli cerne hodinky s cernou lunetou a ptali se, jestli mam Rolex. Rekl jsem, ze ne, rozpovidal jsem se o Sinn a je to evidentne prestalo zajimat, protoze Sinn neznali.

To, ze jsme tady schopni zkoumat rozdilny tvar plastickych indexu a zakulacene oramovani datumovky versus hranate, to uz je prosim nase postizeni.

Ja taky nepoznam pravou Vuitonku od falesne, protoze ji za a) nemam nastudovanou a za B) je mi to uplne fuk. Proste kazdy ma jine zajmy.

@Wizzard - hele, point do debaty. Kdybych mel suby a nekdo se me zeptal, jestli to nahodou nejsou Sinn, tak to by me vazne dost prekvapil :D

Odesláno

Ted uz si je Pepyczek nekoupí jen kvuli tehle diskusi, coz jsem nechtel. Ja si fakt nemyslím, ze jsou to špatný hodinky, naopak. Jen to tam vidim. Napadá me věta z Forresta Gumpa: "Mama říkala, ze kdyby nas Buh chtel mit vsechny stejny, každy bude mit to co Ty." Tak myslim, ze je dobre, ze nejsme stejny a kazdej vidíme co vidíme a jsem vazne zvedavej, co ten klučina nakonec koupí. Navrhuju m klid zbraní a mír k tomu.

Odesláno

boban: Ktere hodinky Ti tyhle pripominaji? :)

Odesláno

42 mm (takze 1 mm nad), 1495 EUR (10 táců nad), ale fakt krááása:

Ale za tu datumovku by měli propustit někoho z designu :)

Odesláno

Už to taky vidím.. Kopírka jak prase. :-))))))))

:)

Odesláno

+1

Jinak k te podobnosti - bila damaska a bile fortis B42, pro me blizke k nerozeznani.

Ja bych to fakt tak neresil.

Odesláno

kuncák7: tak ted jsi me pekne nazlobil Martas! :)

Odesláno

Tohle je spravnej odkaz - ten předchozí byl omylem zkopírovaný na ty zkopírovaný LLD.. :-))))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...