malasorte Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Tak jsem si o víkendu udělal výlet do práglu a mám ještě větší dilema. Alpiny jsou pěkné, ale moc uhlazené, zato BALLy mě nadchly a dokud nebudu mít na ruce SINNy, tak je stavím těsně před německou klasiku, ale je to opravdu jen tím, že už jsem je viděl. Jen mi ještě zjistí možnost dostupnosti na tahu. Takže nyní pořadí:1. BALL2. SINN.3. OMEGA4. MG
Radek Cigi Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Já se sem trošku "vetřu" s malým (a zřejmě trapným) dotazem...ale co u BALLu znamená to logo "RR" na korunce, sekundovce a na cifru? Děkuji a omlouvám se zakladateli vlákna.
malasorte Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Hadám ?RailRoad? ,dle historie značky
villain83 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Hadám ?RailRoad? ,dle historie značkyAno
Radek Cigi Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Děkuji - malasorte a villain83 za osvětu! A přeji šťastnou ruku při výběru hodinek - ty Ball vypadají zajímavě a neokoukaně. Mně se z jejich nabídky líbí diversky Engineer Hydrocarbon Hunley.
guzmic Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Ty Bally GMT mají v koscomu za cca 55 tis na kůži, ale bral bych je na tahu, vypadají fantasticky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malasorte Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Ty Bally GMT mají v koscomu za cca 55 tis na kůži, ale bral bych je na tahu, vypadají fantasticky.Na tahu jsou taky za 55500 ;-) Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
guzmic Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 No tak potom bych asi neváhal. Slevu 5-10% určitě ještě ukecal a ty bally mají fakt koule. Za padesát jsou to peckový GMT kukačky.
Bells Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Tah mají parádní a vypadají na něm perfektně, pokud tě Sinn nějak zvlášť nezaujmou, tak bych ty Ball bral být tebou hned, vypadají fakt skvěle a když tak o tom přemýšlím, tak přesně ty nedostatky, které se dají vytknout Alpinám, oni nemají, jsou fakt super.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 60t za to co se tu objevuje, no nevím...Zam mě http://www.tourneau.com/watches/tourneau/tny-series-44-gmt-automatic-tny440402002-TNY0100004.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
baza Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Ty Carrery Twin-Time jsou v reálu hodně pěkné.
malasorte Odesláno 14. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Tak jsme zase u toho Tourneau vubec neznam ani me nijak neberou a radeji neco na tahu mez na gume. Tady navic ro napojeni nozicky remen je takove nedodelane. Hujery jsou fajn, ale nejak zrovna tento model neoslovil, ikdyz zpracovani bude asi jinde nez zatim preferovane Sinn nebo Ball. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
Petr72 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Niečo proti prúdu Graham Silverstone ? Time Zone 2TZAS.S01A.L99S určite je aj verzia na ťahu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek Cigi Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Nemyslím si, že zrovna Ball bude hůře zpracovaný, než Tag Heuer. A ty Graham vypadají nádherně - na foto. Doporučuji každé hodinky vidět raději (samozřejmě pokud to jde) naživo. Už mě některé kousky, ze kterých jsem byl na fotce nadšený docela zklamaly a naopak.
Hasňa Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 (upraveno) Ty Grahamy vůbec neznám. A jsou fajne! I ty se světlým cifrem. Upraveno 14. března 2017 uživatelem Hasňa
AndyAaron Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Jaka je to velikost? Takhle nevypadaji, ze by musely mit 45mm.
Petr72 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Graham GMT Síl. je to jeden z menej výstredných modelov , velkost je príjemných 42 mm a vyška 11 mm , spracovanie je na vysokej úrovni doporučená cena je šialených 4500 USD ale v pohode sa dajú kúpiť za polovicu v EU
Kostra Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Ty světlé Grahamy jsou prďácké, zajímavá alternativa.
Micey Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 60t za to co se tu objevuje, no nevím...Zam mě http://www.tourneau.com/watches/tourneau/tny-series-44-gmt-automatic-tny440402002-TNY0100004.html Nebyl jsi s Ballem, Sinnem, ci Omegou spokojenej a stesti jsi nasel az u prodejce, kterej si nechava externe vyrabet hodinky se strasnym designem (inspirovany New Yorkem!) a co se profiluje zejmena tim, ze vsechny jeho hodinky se prodavaj za polovinu "doporuceny ceny"? Se rozepis ne, skoda to tahle odbyt.
Návštěvník Radius Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Prošel jsem na rychlo tohle vlákno a nechci to číst znovu, jaký je rozdíl mezi true a false GMT? V seřizování? Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se