AndyAaron Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Z toho obrazku, co postnul 323GT to nevypada tak zle. Uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Když vidím, jak ty nožky visí ve vzduchu, tak to nevěstí nic dobrého. Obávám se, že naživo to bude tlustý jak popelník. Už ty původní byly dost silné, tady u menšího průměru zůstala stejná výška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Ještě musím opravit jeden svůj předchozí údaj.Oproti předchozímu modelu, kdy při průměru 42 mm byla výška 14,7 mm, se zde podařila snížit o propastnou desetinu milimetru, tedy na 14,6 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Ta výška je zabíjí. Když mikrobrandy zvládnou 39mm x 12,5mm s etou 2894-2, nevím, proč by to neuměl i Hamilton. Je to škoda, rozumně dimenzovaných chronografů je jako šafránu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Se stejným strojkem by to zvládli určitě též. Ale když má Valjoux 7750 (7753) tloušťku 7,9 mm a ETA 2894-2 má 6,2 mm, tak se to holt musí projevit.Bych to s tou výškou nedramatizoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Presne tak. S valzukem to bude dycky vysoky. Ale oproti chronum od Brajtli furt placka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Na hrono24 se nyní dají sehnat tyto líbiv Hamiltony za cca 40.000,- Vzhledem k malé konkurenci v této tídě se mi tozdá jako adekvátní cena. Souhlasíte? Existují v podobné třídě podobné hodinky (přehledné a nepřeplácané)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Koukám, že mi po ránu vynechávají písmenka. Dodatečná omluva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Cena asi dobra, na heritage chrona. Jen premyslim, kdo by se dal oznacit jako konkurence. Napadaji me bud reedice TH Carrera a nebo Longines heritage chrono. Kdyz vezmu ceny Hamiltonu na chrono24, kde jsou v rozmezi 40-52k, tak Lonziny se daji koupit plus minus podobne. Namatkou par tipu: Carrery jsou uz pak jinde, to jo... Vse to jsou nove kusy. Hamilton je dobra znacka, maji svoji historii, takze vlastne asi je jejich nabidka fakt dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggus_Dykus Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Díky za odpověď. Z mabidky, kterou jsi poslal se mi asi nejvíce líbí TH. Jen jsou cenově moc vysoko. Hamiltony stejně vypadají nejlépe. Tedy dle mého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Ahoj, koupil už někdo nové Intra Matic ve 40 mm? Dost nad nima uvažuju, tak by ně zajímal reálný pohled místních uživatelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 H38416541 nová verze v modré. Asi do nich půjdu, fakt se mi líbí.Zkusím live a jestli to nebude ten případ, kdy jsou na fotce top a live bez jiskry, tak je beru. Foto z netu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 dlouhy nozky a vypada to blbe na ruce, pozor na to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Beru na vědomí. Už jsem to někde i četl, ale na wrist shotech to zas tak zle nevypadá. Každopádně zkusím live. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Nožky dlouhý jsou, ale že by kvůli tomu hodinky vypadaly nějak tragicky, to bych určitě neřekl. Modrá jim sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 L2L je podle všeho 49,2 mm, což není úplně nejmíň na 17,5 cm ruku. No uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 L2L je podle všeho 49,2 mm, což není úplně nejmíň na 17,5 cm ruku. No uvidíme. Mam 18,5 ruku a nezdalo se mi to, fakt si nedelej nadeje, zas ale usetris... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Hmm, tak to není dobrá zpráva. Celkem mě chytly, kua.No zkusím je hodit na ruku a uvidím, maximálně, jak píšeš, ušetřím.A neměl jsi na ruce náhodou ještě straší 42 mm verzi? Naděje umírá poslední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 49 mm l2l není zas tak moc, na chrona. Moje Longiny mají 49 a na 16cm zápěstí to ještě jde. MíraMíra: Zkus je pak na ruce vyblejsknout, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Tak mám smolíka. Doufal jsem, že budou u Hanáka, ale nejsou. Dřív jsem tam viděl ty původní 42mm, tak jsem myslel, že je tam třeba budou mít, ale nemaj. Prej Hamilton dodává nějak blbě.Ale ve Zlíně v Goldeligius budou ty modrý mít. Bohužel asi až za cca 6 týdnu. V Carollinu budou určitě taky, ale to mám dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se