Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Doporučené příspěvky

Před hodinou, Irwinek napsal:

Bronzáky na cestách 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Fotka mě pobavila, v dobrém slova smyslu! Je vzhůru nohama( kolama) a na hodinky není vidět…. Ale věřim , že tam jsou….. 

měj hezký den a šťastnou cestu! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, FantasticFabio napsal:

Fotka mě pobavila, v dobrém slova smyslu! Je vzhůru nohama( kolama) a na hodinky není vidět…. Ale věřim , že tam jsou….. 

měj hezký den a šťastnou cestu! 

Nojo, manželka fotila mobilem na vocap a pak mi blučkem přeposlala do tabletu, všude v poho, ale sem se to prostě otáčí 😞

řemínek a spona s kusem bronzu Ti nestačí 🙂 

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, Irwinek napsal:

Nojo, manželka fotila mobilem na vocap a pak mi blučkem přeposlala do tabletu, všude v poho, ale sem se to prostě otáčí 😞

řemínek a spona s kusem bronzu Ti nestačí 🙂 

Stačí stačí ! Jsou parádní ! No a zbytek si holt najdu na netu✌️🥳 jinak ale ostatní fotky máš parádní …..i s vježmama…. 😁

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Josef01 napsal:

Paráda, vyměníš cifr za RLX a 350 tis. je doma :D 

Tam toho bude víc, nejsem znalec, ale rlx pruhled nemá, či jo? A ten tah,spona..... chci na ne tu zelenou gumu a budu je mit na skutr a jako lepší pracovky.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
před 8 hodinami, Ředitel napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Ha! Zdravím kolego :D

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, Spongebob napsal:

Ha! Zdravím kolego :D

Také zdravím, máme to pěkné 😀 Myslel jsem, že je pustím dál, ale nee, jsou super.👍😀

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Dnes dorazil balíček z Chronoshopu. Radost veliká i bez předchozího vyzkoušení. Za ty peníze asi nic lepšího není. Pro mě plus, že nemá datumovku, protože na ní stejně pořádně nevidím. Zpracování parádní. A že se to podobá dražší značce je jedno. Tady na skoro vesnici si myslí, že Rolex je počítačová hra. Zatím chodí 8 sekund do plusu, uvidíme za pár měsíců. Na běžné nošení do práce OK.

Upraveno uživatelem Kasprik
  • Like 3
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Já to věděl. Už zase experimentuji s řemínky. 😁 Doma, co jsem našel a zítra přijde šedivý nylonový.  

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Kasprik napsal:

Dnes dorazil balíček z Chronoshopu. Radost veliká i bez předchozího vyzkoušení. Za ty peníze asi nic lepšího není. Pro mě plus, že nemá datumovku, protože na ní stejně pořádně nevidím. Zpracování parádní. A že se to podobá dražší značce je jedno. Tady na skoro vesnici si myslí, že Rolex je počítačová hra. Zatím chodí 8 sekund do plusu, uvidíme za pár měsíců. Na běžné nošení do práce OK.

Pěkný výběr 👍 Také pár Steinhartů mám ve sbírce a lákají mě další. 🙈😀

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Kasprik napsal:

Já to věděl. Už zase experimentuji s řemínky. 😁 Doma, co jsem našel a zítra přijde šedivý nylonový.  

Myslím že na tahu jsou nejlepčí , ale je třeba zkusit něco , aby se vědělo…..jinak jsou moc hezký, neřkuli parádní …… 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, FantasticFabio napsal:

Myslím že na tahu jsou nejlepčí , ale je třeba zkusit něco , aby se vědělo…..jinak jsou moc hezký, neřkuli parádní ……

Čéče, mně naopak snad každý hodinky podobnýho vzhledu na náramku připadaj k uzoufání nudný... Ten karbonovej oranžovej Hirsch (je-li to on) z nich dělá magnet pro oko, aniž by urážel můj vkus. A jestli bude Kasprikův novej šedej nylon nějak hezky texturovanej, tak to taky nemůže dopadnout blbě. Holt každej to má jinak 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...