M.K. Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Pořád mě baví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Su mi velke? Nie su mi velke? Tazka otazka.. rozmerovo nie, pocitovo ano.. ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Máš je moc na těsno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Máš je moc na těsnoFoto skresluje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Jsou ti velké, beru je .Nebýt tam to proklaté GMT...... tak je s láskou vlastním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Jsem si řek, že je tady nějak přepotápkováno... A jedna tématická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duff2 Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Co myslíte? Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Mě se líbí na tahu. Nějak těm kuzim nemůžu přijít na chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Souhlas. Kovový náramek jim sluší nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Po mesiaci opat na chvilku na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Mě se líbí na tahu. Nějak těm kuzim nemůžu přijít na chuť.Kůže nebo hadr mi nevadí k plechu, ale keramice to nesluší. Jinak taky jednoznačně náramek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Někomu se moc líbí, a někomu se zase nelíbí vůbec... a to je dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Apollony tak trochu ve sportovním: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Trošku jsem se vybavil řemenama, zkouším, který sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Jedna spomienkova... sam neviem preco ich predavam... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Tak dorazili... nove Gun metal pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Tak dorazili... nove Gun metal pilotky fajn to vyzera, uz maju aj vacsie rucicky taky big pilot style, nie ako povodne 44ky - tie mali uzsie, skoda ... no mas na ne ruku, tak si ich uzivaj kym ich zas posles do sveta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 (upraveno) Dikes Su fajn, hlavne to puzdro je nizsie, neposobia az tak robustne. A maju datum, zafir aj vzadu, srobovaciu korunku, taky facelift by som povedal Ako som si zvykol na male hodinky, mam pri nich podobny pocit ako ked som kedysi presiel z 55 CRT obrazovky na 102 LCD A krasne svietia Upraveno 1. dubna 2019 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Dikes Su fajn, hlavne to puzdro je nizsie, neposobia az tak robustne. A maju datum, zafir aj vzadu, srobovaciu korunku, taky facelift by som povedal Ako som si zvykol na male hodinky, mam pri nich podobny pocit ako ked som kedysi presiel z 55 CRT obrazovky na 102 LCD A krasne svietia Vyzeraju perfektne. Uzivaj si ich a fot dobre to spravili, nebyt toho ze moja hodinknova vasen presla do pokludnej monogamie s O1B39, uz mam tiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se