ducenstvo78 Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Odesláno 17. května 2021 I pres vyhrady mnohych, super univerzalky, presnost do 3s denne, uvnitr eta, mam je skoro 3 roky a velka spokojenost za ty prachy
kuncák7 Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Odesláno 3. června 2021 Tak, dnes se chystáme do chronoshopu na ozdravnou kůru. Snad se na ruku někdy dostanou.
odjinud Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Odesláno 3. června 2021 Co jsi s nima dělal? Luneta má dost... zkusíš keramickou?
Tobi Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Odesláno 3. června 2021 před 2 hodinami, odjinud napsal: Co jsi s nima dělal? Luneta má dost... zkusíš keramickou? Ta by se mu asi rozpadla....
farbakp Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Odesláno 16. června 2021 tiez na kozi...Z iPhone cez Tapatalk Pro
Irwinek Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Odesláno 16. června 2021 Pěkné, jářku moc pěkné já krapítko obměnil
KapitánPacička Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Odesláno 6. července 2021 Ahoj, do dneska jsem byl pouze ctenar, tohoto fora. Ale jak jsem usoudil, je na case prolomit ledy a pridat taky neco do mlyna Bronzaky 44 tikaji krasne, a na zivo jsou opravdu nadherne. Fotka neni moc vydarena, ale budis
Irwinek Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Odesláno 6. července 2021 před 4 hodinami, KapitánPacička napsal: Ahoj, do dneska jsem byl pouze ctenar, tohoto fora. Ale jak jsem usoudil, je na case prolomit ledy a pridat taky neco do mlyna Bronzaky 44 tikaji krasne, a na zivo jsou opravdu nadherne. Fotka neni moc vydarena, ale budis Budiž, kapitáne, budiž, nechceš-li nás budit Ale jinak vítej Koupil jsi zde na foru? na nové nevypadají, nějakou patinu už tam je vidět A řemen, paráda
KapitánPacička Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Odesláno 6. července 2021 Dekuji za uvitani Skoro jsi to uhodnul, koupil jsem je z druhe ruky, jeste v zaruce. Byly tehda krasne leskle, coz se mi zrovna moc nelibilo, bo nejsem priznivcem zlate barvy. Takze jsem patinaci pomohl, pomoci osvedceneho vareneho vajicka. A chytlo to tak zlehka nadech do hneda. Coz se mi libi, ted uz je nechavam casu a osudu. Kozeny reminek, jsem impregnoval vybornym olejem na kuzi ( Elaskon ) a trosku se zbarvil vice do hneda. Takze to pekne spolu ladi.
Irwinek Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Odesláno 6. července 2021 Vidíš, a já si je koupil právě kvůli tomu lesku sluníčka
Effe Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Odesláno 28. července 2021 Ještě mi jedno loupežnické zbylo z nedávé návštěvy
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 Před hodinou, Irwinek napsal: Tak tohle na nás nezbylo Pěkně jim to uprostřed sekne
Irwinek Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 před 2 hodinami, Daemonultimate napsal: Pěkně jim to uprostřed sekne Dík Tmavé je manželky, světlé syna, já mám pohotovost, ale večer si dám Cider
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2021 Tak ať máš klídek a večer dobrou chuť. Hodim sem alespoň nějakou starší, ať nejsem úplně OT
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se