kaktusář Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 Ve 39mm jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stan999 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 V 5. 12. 2023 v 20:14, (z)denny napsal: Ve 39mm jsou boží Prosím tě jaký máš obvod zápěstí? A jaká je nositelnost v porovnání s rozměrem 42mm,které jsi měl? Ty byly,mám pocit,ale na gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 V 10. 12. 2023 v 22:37, stan999 napsal: Prosím tě jaký máš obvod zápěstí? A jaká je nositelnost v porovnání s rozměrem 42mm,které jsi měl? Ty byly,mám pocit,ale na gumě. Ty 42mm jsem nosil na tahu i na různých gumách, ale byly na mě zbytečně velké. Mám ruku cca 17,5cm a tyto třicetdevítky jsou na ruce neskutečně pohodlné. Prostě jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Vzpomínka na krásný letní čas. Nejsem zimní typ. Asi jsem se měl narodit na Floridě. No co už. Asi by mi chyběl podzim a jaro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oris Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 I štajny se musi provětrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 42mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guitarist Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Zdravím kolegové v novém roce. V první řadě bych chtěl poděkovat kamarádovi, který mi toto fórum ukázal. Jak byl můj život klidný, když jsem měl od maturity jedny Festiny a nevěděl, že potřebuji další hodinky. Nakonec jsem zde už pořídil jedny Citizeny, protože Eco-Drive pohon se mi vždycky líbil a teď po Novém roce hned první automaty Steinhart Ocean One. Takže super nový koníček, co mi zase provětrává peněženku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 2 hodinami, Guitarist napsal: Zdravím kolegové v novém roce. V první řadě bych chtěl poděkovat kamarádovi, který mi toto fórum ukázal. Jak byl můj život klidný, když jsem měl od maturity jedny Festiny a nevěděl, že potřebuji další hodinky. Nakonec jsem zde už pořídil jedny Citizeny, protože Eco-Drive pohon se mi vždycky líbil a teď po Novém roce hned první automaty Steinhart Ocean One. Takže super nový koníček, co mi zase provětrává peněženku. Jedny z nejlepších Štajnů , co jsem měl možnost vlastnit. A ten klenutý safír krásně doplňuje tu krásně převislou tak akorát zubatou lunetu. Samosebou nepopírám z jakých zdrojů čerpal Günther inspiraci, ale jako pocta neboli homáž se mu opravdu povedli. Zdají se mi v té záplavě co Steinhart chrlí celkem nedoceněné a myslím , že neprávem. V kombinaci s Etou jsou to fantastické potápky. Ať ti slouží. Jedna fotka jako důkaz. Dost lituju, že jsem je v honbě za novými objevy prodal, ale takový je život chronopacienta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guitarist Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Před hodinou, Wendellin napsal: Jedny z nejlepších Štajnů , co jsem měl možnost vlastnit. A ten klenutý safír krásně doplňuje tu krásně převislou tak akorát zubatou lunetu. Samosebou nepopírám z jakých zdrojů čerpal Günther inspiraci, ale jako pocta neboli homáž se mu opravdu povedli. Zdají se mi v té záplavě co Steinhart chrlí celkem nedoceněné a myslím , že neprávem. V kombinaci s Etou jsou to fantastické potápky. Ať ti slouží. Jedna fotka jako důkaz. Dost lituju, že jsem je v honbě za novými objevy prodal, ale takový je život chronopacienta Díky, taky padly do oka na první dobrou. Původně jsem vyhlížel automaty od Seiko, ale pak přišlo tohle. Což samozřejmě nevylučuje, že si nějaké Seiko také pořídím. Prostě jsem se trochu nakazil tím chronovirem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 22 minutami, Guitarist napsal: Díky, taky padly do oka na první dobrou. Původně jsem vyhlížel automaty od Seiko, ale pak přišlo tohle. Což samozřejmě nevylučuje, že si nějaké Seiko také pořídím. Prostě jsem se trochu nakazil tím chronovirem. Odhlaš se, vymaž toto forum ze svého prohlížeče a utíkej co ti nohy stačí. Následky chronoviru jsou nevratné a trvalé a mají stoupjící tendenci. Prognóza do budoucna je velmi mlhavá . To je pochopitelně nadsázka . Vítej mezi stejnými blázny a ať ti tato krásná záliba přináší samou radost. Jinak k těm Seikám za mě určitě ano. Ještě rada. Na FB je skupina Nosíme hodinky a tam člen Ondra Tempusx dělal velký výprodej sbírky. Nejprve Seika, ale to už je vyprodané, ale teď tam nabízí Orienty, různé typy a designy za velmi zajímavé ceny. Stojí za to se tam mrknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guitarist Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 1 hodinou, Wendellin napsal: Odhlaš se, vymaž toto forum ze svého prohlížeče a utíkej co ti nohy stačí. Následky chronoviru jsou nevratné a trvalé a mají stoupjící tendenci. Prognóza do budoucna je velmi mlhavá . To je pochopitelně nadsázka . Vítej mezi stejnými blázny a ať ti tato krásná záliba přináší samou radost. Jinak k těm Seikám za mě určitě ano. Ještě rada. Na FB je skupina Nosíme hodinky a tam člen Ondra Tempusx dělal velký výprodej sbírky. Nejprve Seika, ale to už je vyprodané, ale teď tam nabízí Orienty, různé typy a designy za velmi zajímavé ceny. Stojí za to se tam mrknout Tak to Ti tedy pěkně děkuji za tip. Naštěstí už tam má jen Otienty s kalendářem a to se mi moc nelíbí. Jinak v těch chronických diagnózách to mám ještě trochu náročnější, jelikož jedu taky v HiFi technice a jako aktivní muzikant také kytary a vše kolem hudby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 3 minutami, Guitarist napsal: Tak to Ti tedy pěkně děkuji za tip. Naštěstí už tam má jen Otienty s kalendářem a to se mi moc nelíbí. Jinak v těch chronických diagnózách to mám ještě trochu náročnější, jelikož jedu taky v HiFi technice a jako aktivní muzikant také kytary a vše kolem hudby. Někdo v HiFi, dost častá je kombinace nože-hodinky, motorky - hodinky... Takže nejsi výjímka. PánBůh s tebou, jsi ztracen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guitarist Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 2 minutami, Wendellin napsal: Někdo v HiFi, dost častá je kombinace nože-hodinky, motorky - hodinky... Takže nejsi výjímka. PánBůh s tebou, jsi ztracen Jo, nože jsem vlastně zapomněl. Ale těch mám jen pár, nicméně mě to také baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 6 minutami, Guitarist napsal: Jo, nože jsem vlastně zapomněl. Ale těch mám jen pár, nicméně mě to také baví. Mě stačí jeden, to je univerzál a zároveň vzpomínka na vojančení des. v zál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Moje vintage homáže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlfonsX1 Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Steinhart adventure 39mm. První pořádné hodinky, které jsem si koupil. Nejdřív jsem je bral jen jako homáže Rolexek, ale jsou to solidní hodinky a rád je nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Zítra si jdu zastřílet s děckama, tak chystám cajky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se