FantasticFabio Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února V 6. 2. 2025 v 23:31, Tos napsal: Čéče, mně naopak snad každý hodinky podobnýho vzhledu na náramku připadaj k uzoufání nudný... Ten karbonovej oranžovej Hirsch (je-li to on) z nich dělá magnet pro oko, aniž by urážel můj vkus. A jestli bude Kasprikův novej šedej nylon nějak hezky texturovanej, tak to taky nemůže dopadnout blbě. Holt každej to má jinak Rozšířit Víž že máž recht! Sem na to koukal večerem a teď ráno musim uznat že na tom spojení něco je….. holt ….IQ - AM > IQ-PM neboli ráno moudřejší večera tak ještě počkáme na šedivku ……
FantasticFabio Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února V 6. 2. 2025 v 13:36, Kasprik napsal: Dnes dorazil balíček z Chronoshopu. Radost veliká i bez předchozího vyzkoušení. Za ty peníze asi nic lepšího není. Pro mě plus, že nemá datumovku, protože na ní stejně pořádně nevidím. Zpracování parádní. A že se to podobá dražší značce je jedno. Tady na skoro vesnici si myslí, že Rolex je počítačová hra. Zatím chodí 8 sekund do plusu, uvidíme za pár měsíců. Na běžné nošení do práce OK. Rozšířit Mě to připomíná Smiths Everest, ale tlencty sou hežčí …..navíc ještě k tomu ta dostupnost servízu a podpory Chronošopu ….. myslím žes udělál náramně dobře moc
Kasprik Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Nylonový, světle šedý, voděodolný. Nevím no. Taková nevýrazná kombinace. Mobil mi tu šedou nějak neumí moc vyfotit.
Tos Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února GUWNO! Chtěls malý nevýrazný hodinky s širokou leštěnou lunetou? Máš je! A mně na tom nylonu připadají asi stokrát hezčí, než na braceletu.
Wendellin Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Mám toho dost v hodinkovnici, ale pepsiny prostě nosím nejčastěji. Jsou to prostě úžasně udělané hodinky. 2
kuncák7 Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března Tah vyměněn za zelenou origo gumu a spokojenost. Spona je o level vys, než na tahu. 2 6
FantasticFabio Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března V 15. 3. 2025 v 13:53, kuncák7 napsal: Tah vyměněn za zelenou origo gumu a spokojenost. Spona je o level vys, než na tahu. Rozšířit Ta guma je super! Já bych potřeboval origoš červenou s černou přeskou….ta by mi pásla na moje černý DLC ….. O1 GMT
Wendellin Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března V 15. 3. 2025 v 13:53, kuncák7 napsal: Tah vyměněn za zelenou origo gumu a spokojenost. Spona je o level vys, než na tahu. Rozšířit Pěkný to máš Martine, pěkný. Léto může začít. Ty jsi připraven.
JanKuc Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Tuhle jsem byl u kamosa, na ruce vidim brutalne zrasovane O1. Ze srandy jsme zmerili mobilem a spadla mne brada. Hodinky stare 10 roku, jeste neotevrene, stara dobra eta tehdy jeste asi. 1 1
patris Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna V 15. 3. 2025 v 13:53, kuncák7 napsal: Tah vyměněn za zelenou origo gumu a spokojenost. Spona je o level vys, než na tahu. Rozšířit Propadl sem jim, objednané i s origo gumou, příští týden snad na zápěstí. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se