Panchart Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Hezky se na to kouká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 By som neveril, ze ich da doporiadku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 To je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Hodně dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Paráda když víš jak a máš s čím, je to radost se pak koukat na hodinky, kterým jsi vdechl nový život. Problémem Citizenu je více méně absolutní nedostatek aftermarketových dílů, tak jak je tomu u Seiko. Nejde jen o sklíčka, ale o ručičky, korunky, ciferníky, lunety a věnce do nich. Pokud se rozhodneš si hrát např. s SKX, pole působnosti je neohraničené. To u Citizen není. Jistě, řekneš si, proč by jsi to dělal, ty hodinky jsou přece dokonalé. Jistě, určitě ano, ale mohou být jiné, tak jak bych si je chtěl upravit já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Sem s nima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielmilan Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 On 5/12/2017 at 1:17 PM, JanNovakJan said: Hacking by se u Miyoty 82xx hodil, leč ho nemá Má a nemá Mám oba modely, černé NY0040-09EE, které hacking nemají. A moje modré NY0040-17LE, které hacking mají. Po prozkoumání údajů z dýnka (viz obrázek), mají černé strojek 8203, ale moje modré mají 8204. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8ball Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 V 11. 12. 2020 v 15:56, Toblin napsal: Sem s nima Co je to za řemen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Skvělá ruční práce od pana Anely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 On 1/25/2021 at 11:52 PM, Toblin said: Skvělá ruční práce od pana Anely. Nadherna fotka ps. Skvely citat!! "Kolik máš hodinek, tolikrát jsi člověkem". S timto prohozenim, taky super: "Kolik hodinek máš, tolikrát jsi člověkem". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Prima, tak jsi vyrobil další zářez, příspěvek o ničem. Nejsi první, ani poslední. Akorát jsi zapomněl na to, že i když tu komentuješ všude možně roky starý příspěvky (viz kousek nahoře) a naháníš tu padesátku, stejně prodávat nemůžeš, je třeba počkat 6 měsíců od registrace. Jen pro info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Mám na stole NY0085. Jak mám zkrátit originální náramek? Koukám a nic mě nenapadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Sekerou...Hod sem foto at vidime jak jsou resene clanky tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 (upraveno) @aaaa Tam se myslím musí něco bodnout do těch dírek a pak se článek uvolní. Už jsem to někde viděl. Jo, tady, mrkni semhle na trubku, mohlo by to být ono. Na dlažbě ale radši ee. Upraveno 17. března 2021 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Díky. Já už v noci našel návod, ale nejde to. Musim najít vhodnější nářadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 tak jedny už mám aj ja, majú strojček 8203,na porovnanie s SKX ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Tie full lume su genialne .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se