Hardslimer Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Diky za sz.Chtel jsem v sz konverzaci pokracovat, ale myslim si, ze by to mozna zajimalo i vice lidi.Takove male promo. :-) Mam stare Igeny z kterych jde pouzit pouze cifr + rucky + strojek.Muzes dodat zbytek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Není to paráda probrat odpadlíka a udělat někomu radostOpravdu paradá Vláďo...prostě možnosti Igenů a díky, že mohu být u toho a lehce se podílet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 8. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Nějaký součástky mám ale není to na rozdávání a hlavně dělám renovace. To znamená dodat šrot a nechat udělat nové hodinky.Minimálně potřebujistrojcifrručky vložkunatahovačkuvíko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 To je slušné, myslím že jich tu za chvilku bude hafo. Ještě jednu věc ale budeš potřebovat, moooře času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Jestli to dobre chapu, tak i poskozenou vlozku lunety umis ve spolupraci s Doriaanem zrenovovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Pokud není vložka prasklá a nějak hodně podřená tak ano. Vybereš si barvu jakou chceš...máme už i reverzní, pepsi a kofolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 No v zásadě pokud má člověk kompletní šrot igenů s dobrým cifrem, tak je to řešitelný, ne?....co na hodinkách bývá total v háji umí Valjoux buď znova vyrobit (pouzdro) nebo se nechá zrenovovat (vložka lunety, strojek, lumi ...) Kdyby se našel někdo, kdo umí zařídit, nebo poradit se schopným tampotiskem (mluvil jsem s Vláďou a říkal, že marně sháněl), tak by se měly zvládnou i cifry. Přelakovat to asi dokáže kde kdo, ale ten potisk je problém.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Kde kdo ne, třeba v Eltonu to neumí vůbec. Sorry jako, E.S mám dva roky, a dvakrát se reklamoval číselník, pokaždé na to čekáš víc než měsíc a výsledek je nejistý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Co s tím číselníkem bylo? Je vlnitý? To je jedna z věcí, co mě překvapila kdysi v Eltonu. ES měly lesklý, vlnitý ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 (upraveno) To ne, byly na něm takové mikropuchýře, na první pohled jakoby prskance. Podruhé to vypadalo skvěle, ale po roce to dozrálo do stejného stavu. poprvé a podruhé Upraveno 10. září 2017 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Když jsem viděl ty fotky tak jsem se vyděsil a hned jsem šek zkontrolovat svoje čtvery ES včetně safírových Eltonů a naštěstí jsou 100%. Je fakt, že je nenosím ani ve vodě jsem s nimi nikdy nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Ale plevelíme tu tak tímhle vlákno, i když pro ty šikuly je jasné co by jsem očekávali. Pokud to zvládnou líp, a doladí se i to ostatní, nebude důvod oslovovat někoho kdo to neumí, že ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Kuci, co uz mate renovacku od valjouxe, hodte sem nejake fotky.Furt se rozhoupavam a potrebuju trochu nakopnout. :-)Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Kuci, co uz mate renovacku od valjouxe, hodte sem nejake fotky.Furt se rozhoupavam a potrebuju trochu nakopnout. :-)Diky!Souhlas, jsem na tom stejně. Každý den se na ně smutně dívám a přemýšlím, zda se jich zbavit nebo zrenovovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Foceno, ale mobilem. Luneta prumer 40mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 to JR 2010: Brutal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Oboje jsou krasavice! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 15. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Pátek je stejně nejlepší den na práci, jde to od ruky.Předpokládal jsem že sem dají majitelé nějaké to foto, asi nestíhají. Tak dávám to co mám na place, něco čeká na majitele, na něco čeká majitel.Za to Perexo sorry , ale origo nemám.Jinak tu je ocel, mosaz, zlacení, rhodiování a PVD a taky safír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se