Fade Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Do hajzlu. Ty první a ten safír jsou neskutečné. Už jsi vychytal to drhnutí ruček o safír, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 15. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Není tam safír za litr ale skoro za dva. Je víc bombírovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 To je prostě pecka!!! Moc krásná práce. Zlaté české ručičky.A hlavně profesionální práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 aaaaaaaaaaaaaaach...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Jak dlouho ti to trva vyrobit, kdybych se rozhodnul?3/4 roku, jak v Jeltonu? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 21. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Lidi, kontrolní otázka je možnost tištění cifru na IGENY cena 3000-4000. Je to prodejný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 jedna se o jedinecny potisk, nebo je razitko dane? vcetne lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Taková cena je IMHO dost úlet.Tehle borec je v jiné lize a je asi na polovině té cenyhttp://renowacjatarcz.pl/en/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Elton to dělá levněji a to je už co říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Myslím si totéž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 21. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 K ceně by bylo potřeba připočítat matrici tu ani nepočítám, ta přijde na 6. Cifr přijde na 2300 včetně fosforu do ruček a zbytek pošta. Co mám potvrzeno od lídí co tam nechávají dělat. S Polskem jsem taky komunikoval tam ale nechce zaručit font a za cifr chce 300 zlotých takže do 2 + pošta a chce platit na banku ne v obálce. A to může být bankám až 500.Tak babo raď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Nojo- ale neplatíš přece v každém ciferníku celou novou matrici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 21. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 To neplatím a taky to uvádím 2300 cifr + poštovný. Pokud najdu lacinější dopravu do Anglie a naopak. Ale mám informace od lidí co tam posílají že musím počítat 1500-2000. Takže nejlépe 2-3 ciferníky poslat najednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Pokud by byla jistota kvality, jako že ten číselník bude koukatelný i po cca dvaceti letech, klidně to zaplatím. Elton tohle nedokáže zaručit, za dva roky mám třetí číselník, a budoucnost i toho je nejistá, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Tu poštu musíš vyřešit určitě výrazně levněji a chtělo by to dělat víc cifrů společně.... Např https://www.zaslat.cz/ceniky/balik-do-anglie a to jsem bral první odkaz z google... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 21. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Poštu tam dořeším do 500 ale co vrácení tam cenu neovlivním. A taky jak rychle ono měsíc to je docela trága. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 (upraveno) Poštu tam dořeším do 500 ale co vrácení tam cenu neovlivním. A taky jak rychle ono měsíc to je docela trága.Měsíc je trága ? Hahaha- jsme zvyklí čekat mnohem, mnohem déle, žejo pánové..?? Slovy Alexandra Dumase ,,Čekat a doufat " Upraveno 22. září 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 22. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 Blbě jsem to napsal, pošta do Anglie měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 No právě- při těch lhůtách na které jsme zvyklí je měsíc jako nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 Pošta do Anglie měsíc? Já tam pravidelně posílám doporučené zásilky, víc jak 5 dnů to šlo jen jednou, když si nějaký jouda na ČP spletl United Kingdom a United States a poslal to do Anglie přes USA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se