Přejít na obsah

Kdo všechno tu vlastní IWC a jaký?!?

rorda

Doporučené příspěvky

no, já je měl za 190 tk v Carollinu. Zrovna byl dobrej kurz :thumbsup_anim: . z ceny nadšení, z hodinek taky, ovšem jen do chvíle než jsem je pozorně prohlédl. Při předání pod zářivkou naprosto OK. Doma na denním světle na lunetě šmouha zlaté barvy. Těšil jsem se z nich necelý jeden den. Co mě nadchlo nejvíc bylo indiv.číslo končící 007 (naprosto jsem propadl Omegám z kolekce 007, mám dvoje. Když mi na prim TdB vyšlo idiv.číslo 007 byl jsem v transu). Takže vůbec nebylo pomyšlení na výměnu za jiné což mi bylo okamžitě navrženo. Pak začalo smutný nekonečno, válka moje x Carollinum, Carollinum x IWC. Po 6ti měsících jsem se dočkal, pánové v IWC lunetu vyměnili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pak začalo smutný nekonečno, válka moje x Carollinum, Carollinum x IWC. Po 6ti měsících jsem se dočkal, pánové v IWC lunetu vyměnili.

To bol krátky boj, asi ťa niekto u IWC má moc rád :-)

Všeobecne mám dojem, že páni zo Schaffhausenu by potrebovali školenie o prístupe k zákazníkovi...

Odkaz ke komentáři

Konečně, po několika dnech v krabičce, jsem vytáhl svůj pondělní přírůstek, natáhl je, nastavil a narychlo vyfotil. Znovu mě potěšilo jak krásně lehce se natahují, nastavuje čas i datum... tak nádherně jemný a hledký chod korunky jsem na žádných hodinkách zatím neměl, až tak že jsem je zpočátku podezříval že se nenatahují, že se korunka jen protáčí naprázdno. :D

post-1582-1253352242.jpg

post-1582-1253352567.jpg

Odkaz ke komentáři

Když už je řeč o schaffhausenkách, dlouho jsem to odkládal ale v příštích dnech (maximálně týdnech) vyrazím do sídla společnosti, podívám se do muzea a jedny konečně pořídím. Vyšla mi jedna akcička a stojí to za oslavu. Otázka do pléna - nechce jet někdo taky? Pak by se tu mohlo vyrojit chlubících obrázků víc najednou :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj, jsem tu na fóru nový, ale jedny IWC mám téměř 9 let. Dnes vás již neohromí, ale byly to mé první pořádné hodinky. Měl jsem tenkrát jediné, tak mi vyhovovala jejich univerzalita. Hodily se mi k obleku i džínám. Koupil jsem je za 175 tis. Kč na přelomu tisíciletí u Dušáka. Nosím je circa dvakrát týdně a za dobu jejich užívání jsem pouze jednou měnil kožený pásek. V posledním roce mě svrbělo pokušení nechat jim vyměnit ciferník za bílý, ručičky za modré a pásek též za temně modrý. Tuto možnost mi nabídli v Carollinu s tím, že původní díly musím odevzdat - a to snad dokonce v okamžiku, kdy budu takovou konverzi objednávat. Stálo by to celé údajně kolem 20-25 tis. Kč. Lákalo mně to, ale asi nakonec vše vyřeším nákupem jiných hodinek.

Portuguese Chronograph

reference IW3714-04

nerez ocel

váha 80g

průměr 40,9 mm

výška 12,3 mm

kalibr 79350

rezerva 44 hodin

pásek z kůže černý

Fotografie nejsou mé, pouze z webu:

post-9039-1254840440.jpg

post-9039-1254840432.jpg

post-9039-1254840448.jpg

post-9039-1254840443.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...