Onisan Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Jedny z nejlepších , současných IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Jedny z nejlepších , současných IWC Absolutni souhlas, jen ta cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Kolik stojí, když se hrozíš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Kolik stojí, když se hrozíš ? Presnou cenu ani neznam, ale mam pocit, ze nekde kolem 10.000 USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Tady v Praze je měly za cenu, přesně už se nepamatuju, která nebyla moc odlišná od IWC BP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Když jsem viděl obrázky, myslel jsem si, že to je předražená šunka. Teď jsem změnil názor, jsou parádní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 no, já je měl za 190 tk v Carollinu. Zrovna byl dobrej kurz . z ceny nadšení, z hodinek taky, ovšem jen do chvíle než jsem je pozorně prohlédl. Při předání pod zářivkou naprosto OK. Doma na denním světle na lunetě šmouha zlaté barvy. Těšil jsem se z nich necelý jeden den. Co mě nadchlo nejvíc bylo indiv.číslo končící 007 (naprosto jsem propadl Omegám z kolekce 007, mám dvoje. Když mi na prim TdB vyšlo idiv.číslo 007 byl jsem v transu). Takže vůbec nebylo pomyšlení na výměnu za jiné což mi bylo okamžitě navrženo. Pak začalo smutný nekonečno, válka moje x Carollinum, Carollinum x IWC. Po 6ti měsících jsem se dočkal, pánové v IWC lunetu vyměnili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2009 Nový model Aquatimerů je... no prostě se mi ty starší líbí víc :-) Doppelchrono, které mám už týden, Aquatimery hezky doplňují.. Nějak mě IWC chytlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 Pak začalo smutný nekonečno, válka moje x Carollinum, Carollinum x IWC. Po 6ti měsících jsem se dočkal, pánové v IWC lunetu vyměnili. To bol krátky boj, asi ťa niekto u IWC má moc rád :-) Všeobecne mám dojem, že páni zo Schaffhausenu by potrebovali školenie o prístupe k zákazníkovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2009 Konečně, po několika dnech v krabičce, jsem vytáhl svůj pondělní přírůstek, natáhl je, nastavil a narychlo vyfotil. Znovu mě potěšilo jak krásně lehce se natahují, nastavuje čas i datum... tak nádherně jemný a hledký chod korunky jsem na žádných hodinkách zatím neměl, až tak že jsem je zpočátku podezříval že se nenatahují, že se korunka jen protáčí naprázdno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2009 Moc pěkný, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2009 Nojo, tak jste mě tak nalomili, že si v pátek asi zajdu pro jedny IWC... Se pak pochlubím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2009 Nenapínej nás Tado. Copak to bude hezkého? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2009 Nenapínej nás Tado. Copak to bude hezkého? Jestli budou, tak budou velký a lesklý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 20. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2009 Když už je řeč o schaffhausenkách, dlouho jsem to odkládal ale v příštích dnech (maximálně týdnech) vyrazím do sídla společnosti, podívám se do muzea a jedny konečně pořídím. Vyšla mi jedna akcička a stojí to za oslavu. Otázka do pléna - nechce jet někdo taky? Pak by se tu mohlo vyrojit chlubících obrázků víc najednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2009 Nojo, tak jste mě tak nalomili, že si v pátek asi zajdu pro jedny IWC... Se pak pochlubím Ahoj, tak jak. Bude chlubení ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikrotom Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2009 Ahoj, jsem tu na fóru nový, ale jedny IWC mám téměř 9 let. Dnes vás již neohromí, ale byly to mé první pořádné hodinky. Měl jsem tenkrát jediné, tak mi vyhovovala jejich univerzalita. Hodily se mi k obleku i džínám. Koupil jsem je za 175 tis. Kč na přelomu tisíciletí u Dušáka. Nosím je circa dvakrát týdně a za dobu jejich užívání jsem pouze jednou měnil kožený pásek. V posledním roce mě svrbělo pokušení nechat jim vyměnit ciferník za bílý, ručičky za modré a pásek též za temně modrý. Tuto možnost mi nabídli v Carollinu s tím, že původní díly musím odevzdat - a to snad dokonce v okamžiku, kdy budu takovou konverzi objednávat. Stálo by to celé údajně kolem 20-25 tis. Kč. Lákalo mně to, ale asi nakonec vše vyřeším nákupem jiných hodinek. Portuguese Chronograph reference IW3714-04 nerez ocel váha 80g průměr 40,9 mm výška 12,3 mm kalibr 79350 rezerva 44 hodin pásek z kůže černý Fotografie nejsou mé, pouze z webu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2009 Tyto Porta jsou ikonicke. Je to totalni klasika. Kdyz uz je mas tak dlouho, tak bych je na tvem miste nijak nepredelaval. S konverzi je to zajimave, konverze IWC zarputile odmita. Delali by to v Carollinu nebo by to posilali do IWC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micho Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2009 (upraveno) Pripajam sa s mojim kuskom. Upraveno 6. října 2009 uživatelem micho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikrotom Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2009 2 Speedmaster: díky moc. Konverzi jsem pozastavil. Kdybych to rozpohyboval znovu, dám vědět, jak to v Carollinu hodlají spíchnout. 2 Micho: krásný kousek. Napíšete více? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se