m.n. Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Jsou naprosto perfektní, zkoušel jsem si je v Oriose a fakt mě braly. Jenže mám filozofii (nebudu kecat, spíš rozpočet) jedněch hodinek a tyto bych jako univerzály mít nemohl... :-( Ale jsou nádherné a gratuluji ke skvělému dárku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Pokud nekoho zajima prime srovnani stare-nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Srovnani 3717 a 3777 je na netu nekolik.Rozdilu je prekvapive vic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Je to sklo zapusteny do roviny s hranou lunety? Mohlo by to by tim?O nejakou desetinku mm precniva, navic je vypoukly. A zrejme bude zakriveny i zespodu. A v rozmeru 37mm (ted jsem to meril suplerou) to dela divy. Asi jediný, co mi na nich vadí, je lesklý řemen, ten mi moc k matnému číselníku nejde.Na predchozich modelech byl lesklejsi. A byl plochy a vycpany. Tenhle je hruby 3mm uz u hrany. Cast s dirkama se pak ztencuje na necely 2. Konecne masivni remen. Akorat 21mm roztec si opet neodpustili (21/18). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Panove tak se take pridavam do klubu, puvodne jsem chtel nove 3239, ale cena vs inhouse me motivovali k hledani a dopadlo to takhle: Ingenieur 3228 s kalibrem 80111, malo vidany kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Skvele! Neexistuje situace, kde by byly mimo misu. Super! Jses aspon Ing.? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Ted uz jo! Jeste jeden detail ktery ja bych nevyfotil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Skvely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misut Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Radost pohledět!To se pak hned lépe ráno vstává, když člověk zapíná tu sponu... Ted uz jo! Jeste jeden detail ktery ja bych nevyfotil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Dobry voko... Jasne, vetsi letosni spona je jednoznacny signal...No a k tomu vetsi prumer, znatelne vetsi cifr, luneta je totiz uzsi, dale vetsi a hlubsi subcifry, vetsi a masivnejsi vsechny rucky, znacne vetsi korunka, masivnejsi remen. Proporcne jsou skvele vyvazeny.Rok pilotek i u me doma... Narez... Edit: manzelka je blazen, tohle jsem fakt necekal. S vyberem a realizaci pomahal mrakous, ten me ma prectenyho...Mam vanoce jak maly kluk... Dobrý den, nemám vůbec přehled o cenách těchto hodinek, ale líbí se mi. Sice sháním PAM 312, ale od německého klenotníka kde jsem je poptával přišla odpověď že nejsou a že mi za mimořádně výhodnou cenu nabízí IWC 377701. Chce za ně 4.000,- Eur. Nové 2/2013. Sice jsem je původně extra nechtěl, ale chronobundus řádí. Je to opravdu dobrá cena? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misut Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Doporučuji kontrolovat ceny na: http://www.chrono24.cz/search/index.htm?query=IWC+377701&suchen=Hledat&dosearch=true&searchexplain=1&resultview=listMěl jsem je na ruce a líbily se mi.Hledal jsem je tady v Zurichu a jsou tu dražší, takže myslím, že nabídka Tvého klenotníka je ucházející, ale jsem také začátečník... Dobrý den, nemám vůbec přehled o cenách těchto hodinek, ale líbí se mi. Sice sháním PAM 312, ale od německého klenotníka kde jsem je poptával přišla odpověď že nejsou a že mi za mimořádně výhodnou cenu nabízí IWC 377701. Chce za ně 4.000,- Eur. Nové 2/2013. Sice jsem je původně extra nechtěl, ale chronobundus řádí. Je to opravdu dobrá cena? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodyhyd Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 Je mi ctí být také členem IWC klubu: Portofino chronograph bílé rf. 3910 Jinak ty nový pilotky jsou dokonalý. Já teď pošilhávám po Aquatimerech 2000. Docela mě baví ten jejich systém výměny tahu - ocel na kaučuk a zpět. Mít oba mám dvoje hodinky v jednom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodyhyd Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 No nedalo mi to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 Aquatimer chrono titanium... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 INGENIEUR 3227 už dlouho a pořád spokojenost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salamandr1 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 no nemaji chybu, jen bych snad volil tmavě zelený nebo tmavě šedý řemen.. ale to je nakonec už jednoTohle jsou pilotky Ten remen v dane barve na miramar je ok, podobny remen jen v Nato stylu mely puvodni Mark XI 1948. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salamandr1 Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 máš recht... mně se taky nejlíp malta vždycky mýchala v omegách, teda když už jsem musel makat... jsou snadno omyvatelný a nevadí, když je trochu odřeš, prostě je zahodíš a koupíš nový, na trhu jsou celkem dostupný, strejc jezdí v létě do Prahy a na předloktí jich pak nosí hned několik... s IWC aby ses bál pomalu vyjít na ulici, teda aspoň u nás v Chánově QUOTE(rorda @ 28.1.2008 - 21:58) 140522[/snapback]Breitlingů a Omeg tu je nespočet, kdo všechno tu ale vlastní IWC a který?!? Skoro nikdo tu o nich nemluví, nepíše ... Pochlubte se konečně ... bohužel... nejsem tak bohatej, abych míchal maltu s IWC, proto zdravím kolegy dlaždiče z Toskánska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Tak hodim svuj novy prirustek i sem. Tady zrovna pri navsteve BV Audio v Trnave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 tobe dobre jebe :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Zdravime Hasnu, IWC ambassadora:) Já se o IWC v minulosti taky otrel - Ingenieur, Aquatimer, Doppelchrono. To jen tak, abych se držel tématu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se