Návštěvník Pshemo Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Dekuji Vam . Ano Panove , vlastni stavba . Prumer 44 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Velmi dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Pěkné, kdo dělal ciferník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pshemo Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Chronostar w Łodzi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Ciferník je celý nově vyrobený, nebo jen přetisknutý? A je možné prozradit cenu ciferníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pshemo Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Cifernik je stary po renovacji . Stało to 200 zł . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misut Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 Ode dneška tohle!!!Prostě nádhera =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Taky se přidám. Hodinky sice už nějakou dobu mám, ale stále jsem váhal, zda u mně vydržídelší dobu. Na chvilku jsem na cestách přesedlal na Seamastery GMT, ale už to nešlo a vrátil jsem se k Aquatimerům. No a při pohledu na novější produkci mi došlo, že tyto u mně zůstanou o něco déle, než bylo původně v plánu. Dokoupil jsem černou gumu (tah je super, ale na léto moc ne) a hodinky nesundávám z ruky. Fakt mě dostaly :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Taky se přidám. Hodinky sice už nějakou dobu mám, ale stále jsem váhal, zda u mně vydržídelší dobu. Na chvilku jsem na cestách přesedlal na Seamastery GMT, ale už to nešlo a vrátil jsem se k Aquatimerům. No a při pohledu na novější produkci mi došlo, že tyto u mně zůstanou o něco déle, než bylo původně v plánu. Dokoupil jsem černou gumu (tah je super, ale na léto moc ne) a hodinky nesundávám z ruky. Fakt mě dostaly :-) Myslím, že máme podobný vkus, Seamaster gmt a ted Aquatimery :-) jinak paráda, velka gratulace. Co plánuješ, abyh věděl po čem se začít poohlížet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Myslím, že máme podobný vkus, Seamaster gmt a ted Aquatimery :-) jinak paráda, velka gratulace. Co plánuješ, abych věděl po čem se začít poohlížet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Myslím, že máme podobný vkus, Seamaster gmt a ted Aquatimery :-) jinak paráda, velka gratulace. Co plánuješ, abych věděl po čem se začít poohlížet :-)Omlouvám se, mám nejakou novinku tablet a nějak si nerozumíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 No, líbí se mi (aspoň na fotkách) tyhle. Ale naživo jsem je ještě neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 (upraveno) IWC 3228 Upraveno 23. července 2014 uživatelem watchesss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Já tyhle a naprostá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misut Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Já tyhle a naprostá spokojenostZvažoval jsi k nim ten tah?Podle mě pak dostanou úplně novej náboj...Já jsem o nich dlouho přemýšlel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Zvažoval jsi k nim ten tah?Podle mě pak dostanou úplně novej náboj...Já jsem o nich dlouho přemýšlel :-) Pěknej,ale zatím jsem o tom ani nepřemýšlel, mám to na origo kůži tak není potřeba vyhazovat peníze... Ale máš pravdu, že by vypadaly o level lépe. Začnu hledat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Obecně nejsem moc velkej příznivec meshe (nebo jsem k tomu ještě nedospěl), ale tohle je pecka, vypadá to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Este som si ich ani nestihol nastavit Podla mna jedny z najvydarenejsich pilotiek, Mark XVI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Gratuluji k výběru, krásné hodinky. Jen mě na nich opticky chybí ta šestka a devítka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se