speedmaster Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Takže taky přikládám všechny svoje letošní přírůstky. Zleva Doublechrono Spitfire, Top Gun Chrono (stále na prodej za 5000jůro) a Top Gun Doublechrono. Mocná spokojenost, ještě čekám rare Omegy Americas Cup. Koukám že ty poslední jsem nějak nedbale setřel :-) Ahoj Vlastiku, ty jsi nejdrive kupoval normalni Top Gun chrona a pak jsi sel do Doppelu. Ja jsem to mel opacne, nejdrive Doppely. Jenze mel jsem s nima potize. Nejdrive se pohybovala samovolne rucka na hodinovem scitaci, to opravili. Ale pak se pri stopovani zastavili (buhvi proc) stopky a s tim i cele hodinky. Takze prestavaly jit. Kupuju si IWC uz asi 8 let, tohle se mi stalo poprve a zrovna u jejich hi-end hodinek. Takze jsem je velmi nerad prodal a koupil si "obycejna" Top Gun chrona. Ty jdou uz dobre, zadne potize. Nekdy asi cim vice funkci, tim vic komplikaci to muze prinest. Chtel jsem tim jen varovat ostatni, kteri planuji nakup takovych hodinek, aby si je v prodejne poradne zkontrolovali, vetsinu podobnych neprijemnosti lze odhalit uz v prodejne. Je zajimave, ze i u takove znacky, jako je IWC, se takove veci deji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Ahoj Vlastiku, ty jsi nejdrive kupoval normalni Top Gun chrona a pak jsi sel do Doppelu. Ja jsem to mel opacne, nejdrive Doppely. Jenze mel jsem s nima potize. Nejdrive se pohybovala samovolne rucka na hodinovem scitaci, to opravili. Ale pak se pri stopovani zastavili (buhvi proc) stopky a s tim i cele hodinky. Takze prestavaly jit. Kupuju si IWC uz asi 8 let, tohle se mi stalo poprve a zrovna u jejich hi-end hodinek. Takze jsem je velmi nerad prodal a koupil si "obycejna" Top Gun chrona. Ty jdou uz dobre, zadne potize. Nekdy asi cim vice funkci, tim vic komplikaci to muze prinest. Chtel jsem tim jen varovat ostatni, kteri planuji nakup takovych hodinek, aby si je v prodejne poradne zkontrolovali, vetsinu podobnych neprijemnosti lze odhalit uz v prodejne. Je zajimave, ze i u takove znacky, jako je IWC, se takove veci deji. Double chrono Top Gun jsem bral hlavně kvůli velikosti, víc mi vyhohuje 46mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 Ja jsem si taky kupovat Doppely kvuli velikosti. Jsou to uplne jine hodinky nez ty mensi Top Guny... :-( Mam rad velke hodinky, mam i BP, jsou bozi. Preju hodne stesti a at s nimi nemas zadny problem. Jeste pridam jeden tip. Kdyby sis nahodou menil na Top Gunech reminek, doporucuju to delat s maximalni opatrnosti, keramika je krehka a kamaradovi se kus ustipl, kdyz zrovna menil originalni pasek za krokouse... Neni to skoro videt, ale kdyz to na tech hodinkach je, tak te to stve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 keramika je krehka a kamaradovi se kus ustipl, kdyz zrovna menil originalni pasek za krokouse... To jako vazne ? Myslel jsem si, ze ty hodinky vydrzi vsechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 Nojo, když taky někdo mění řemínek zbíječkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 Ano, vazne. Nevydrzi :-) Pro Jay Doll: menil to s Bergeonem, neni to idiot a velmi ho to mrzelo. Zajimalo by me, co by s tim udelali treba v Carollinu... kdyby to praskli oni, museli by nechat vymenit cele pouzdro hodinek, protoze s keramikou se neda nic moc delat. Dokonce se na IWC foru nasel typek, ktery ulomil velky kus pouzdra, cca 1cm siroky nepravidelny tvar u cisla 9. Keramicka pouzdra totiz u leteckych IWC lepi na vnitrni pouzdro, ktere je tam kvuli antimagnetismu. Je to jine nez u ocelovych pouzder, tam to vlepene neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 To byl samozřejmě vtip s tou zbíječkou. V Carollinu na to jsou určitě proškoleni a kdyby se jim to přesto povedlo, asi by byla oprava zdarma a nebo nové hodinky jediným možným řešením. To je právě výhoda toho nechat si měnit tah u profesionálů - když se něco pokazí, zodpovídají za to oni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 (upraveno) To je právě výhoda toho nechat si měnit tah u profesionálů - když se něco pokazí, zodpovídají za to oni. Jak kde - třeba u Hanáka v Brně by se pěkně kroutili Kamarád si u nich koupil bondovky a hned si taky u nich samozřejmě nechal zkrá*** tah. Vrátili mu hodinky se škrábnutou sponou - nedosáhl ničeho, ani rozleštění zdarma. Prý je moc velký puntičkář a ani paní Hanáková, ani pan Hanák s lupou žádné škrábnutí neviděli... Upraveno 4. srpna 2009 uživatelem sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2009 Jak kde - třeba u Hanáka v Brně by se pěkně kroutili Kamarád si u nich koupil bondovky a hned si taky u nich samozřejmě nechal zkrá*** tah. Vrátili mu hodinky se škrábnutou sponou - nedosáhl ničeho, ani rozleštění zdarma. Prý je moc velký puntičkář a ani paní Hanáková, ani pan Hanák s lupou žádné škrábnutí neviděli... U Dusaka jsou uplne stejni experti. Tyden nove Aquatimery chrono, poskrabali je na ctyrech mistech, jak je davali do sveraku, nebo jak se tomu odborne nadava v hodinarine. Kdyz jsem to videl, tak jsem to s nimi ani neresil a nechal pak opravit ve Svycarsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2009 Z osobní zkušenosti Dubaj doporučuji. Stihl jsem jen letiště, nikoliv už jejich megaobchoďáky, ale IWC Poruguese se 7 denní rezervou na růžovém zlatě tam měli v přepočtu za 12.500 USD. To bylo cca 15 procent pod ceny na ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 Já plánuju IWC Portofina. Akorát musím ještě došetřit korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 Takže taky přikládám všechny svoje letošní přírůstky. Zleva Doublechrono Spitfire, Top Gun Chrono (stále na prodej za 5000jůro) a Top Gun Doublechrono. Mocná spokojenost, ještě čekám rare Omegy Americas Cup. Koukám že ty poslední jsem nějak nedbale setřel :-) No aby to nebylo všechno, tak tady je poslední kousek, taky to dalo dost práce ho sehnat. Pásek je Camille Fournet, měl jsem je na kovovým tahu a ten k těmto hodinkám nemusím. Pro New Millise: Milane pár dráždivých foto, je možný, aby sbírání hodinek byla psychosexuální ůchylka? No vzhledem k tomu, že nelovím děti za školama, tak by to snad mohlo být společensky přijatelné. Ty Zenithy musím vidět naživo, jsou exkluzívní a to se musí ošahat. Vlastik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 Tak tohle je pro mě geniální look. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2009 Vlasto úchylka to je určitě. Na vězení to asi není, ale narvat tě práškama a pár měsíců nechat někde v klidu na samotce odpočinout by určitě nebylo od věci. Tak tyhle spitfajry vypadaj fantasticky, vůbec jsem netušil, že se takovejhle typ dělal. Moc gratuluju, musíme dát příležitostně kafe, za vzájemnýho máchání zápěstíma před ksiftama a vyluzování obdivných skřeků. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Vrátil jsem se mezi majitele IWC . Je to náročné, celý den jsem musel vysvětlovat jak funguje Doppelchrono :D . Fotka není moje, hraju si, nefotím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Včerejší momentka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Hezke, taky bych si hral..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 na tyhle jsem čekal od března, mají pohnutou hystorii kvalitu fotek nekomentujte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 na tyhle jsem čekal od března, mají pohnutou hystorii Konec dobry, vsechno dobre, jsou paradni, mel bys s nimi dorazit na nejaky velky sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Konec dobry, vsechno dobre, jsou paradni, mel bys s nimi dorazit na nejaky velky sraz. jooo , to už jsem sliboval s těma UN Freak ale nějak mi nezbývá čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se