Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Srpen 2013 nehoda na motorce. Tah nenalezen, hodinky mi donesli bez sklíčka a minutové ručičky. Na to že mě při předjíždění (na tachometru zůstalo 130km/h) srazil týpek co taky začal předjíždět to dopadlo celkem dobře, když přihlédnu k tomu, že jsem měl krátké triko a rifle.

post-21215-0-92244200-1494319987_thumb.jpg

post-21215-0-75922000-1494320001_thumb.jpg

post-21215-0-61803800-1494320020_thumb.jpg

post-21215-0-59010900-1494320040_thumb.jpeg

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

V jeden krasny zimny vecer som sa rozhodol skratit si cestu domov cez lesopark v nasom meste ale co cert nechcel postretol som po ceste partiu cca siedmych mladikov ktory boli velmi bojovne naladeni. Utok z ich strany bol velmi rychly a bez slov. Mal som vtedy na ruke dva mesiace stare G-shocky konkretne tieto: Casio g-shock g-7710-1er. Kedze som po par ranach a kopancoch spadol na zem a jeden z nich mal bejzbolku tak som si instinktivne kryl rukami hlavne hlavu no a to bol pravdepodobne ten moment kedy som prisiel o hodinky. Mal som otras mozgu,kopec modrin po celom tele a na ruke na ktorej nosim hodinky som mal dolamane kosti a vyrvane dve kosti z klbov takze ma hodinky az tak netrapili...po tomto zazitku som uz cez lesopark dlho dlho nesiel az po nejakych 3 rokoch som sa tam vybral na prechadzku so svojim psom,chvilu som sa tam pomotal a cuduj sa svete z listia sa na mna usmievali moje hodinky ;)  Myslel som si ze uz je urcite po nich ale stastie mi prialo a okrem roztrhnuteho remienka im v podstate nic nebolo!!!... Takze toto je moj pribeh ako som o hodinky prisiel ale so stastnym koncom.

Odesláno

Takze zvladly i nekolik zim venku? Tak to je pekny... Na rozdil od toho pribehu, který tomu ale předcházel...

Tiez som sa tomu divil ale naozaj zvladly tento nechceny test odolnosti voci poveternostnym podmienkam bravurne. Po vymene remienka som ich este nejaky cas nosil a nakoniec som ich daroval kolegovi v praci a kedze teoria nezvratneho osudu naozaj funguje ten ich v opitosti stratil tiez niekde v lese na opekacke... ;)

Odesláno

Jo a oni i normálně šly. Teď už asi došla baterka, nebo vlhkost udělala své.

Ano normalne fungovali. V podstate im absolutne nic nebolo, pravdepodobne im pomohlo to ze boli nejaky cas pod listim zo stromov. g-shock je g-shock ;)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Oproti ostatním, pro mě děsivým případům, jak přijít o hodinky, je moje ztráta naprosto banální a hloupá: při koupačce jsem frajersky svoje casia potopil pod vodu, že jsou přeci vodotěsné...jenže jsem pár týdnů před tím měnil baterku a neudělal zkoušku tlakotěsnosti..jsem šetřil. Po tomto experimentu jsem je "vysušil", a to byl konec: nějak to tam zkorodovalo, a šlus.

Odesláno

Já takhle přišel o hodinky Meister Anker,  které mi dal táta k osmnáctinám. Chmelová brigáda, sprcha po šichtě, měl jsem bordel i za hodinkama, tak jsem je sundal, nechal v té sprše na okně a odešel na pokoj. Za 10 minut jsem se vrátil a byly fuč.

Odesláno

Já takhle přišel o hodinky Meister Anker,  které mi dal táta k osmnáctinám. Chmelová brigáda, sprcha po šichtě, měl jsem bordel i za hodinkama, tak jsem je sundal, nechal v té sprše na okně a odešel na pokoj. Za 10 minut jsem se vrátil a byly fuč.

Hodně podobně jsem o hodinky přišel na vojne v 83.  Nechal jsem na umyvadle dvojkové sporty s oranžovými indexi. Dojdu ke skříňce, otočka zpět do umyvárny a už byly fuč. Jo a bylo to v Týně nad Vltavou  na ženijní rotě. Sakra, snad jsem neprozradil nějaké to vojenské tajemství :)

• po měsíci...
Odesláno

Asi v r. 2004 jsem si koupil v asii fejky seemasterů  za třicet dolarů jako suvenýr. Pár dní před odletem jsem je při potápění připnul na "neviditelný místo" blízko břehu s tím, že se tam třeba jednou ještě mrknu. Příští rok jsem je tam našel a krom toho, že byly plný vody, vypadaly jak nový. Jaké bylo moje překvapení, když jsem je tam v r. 2009 nenašel. Takže se řadím také mezi ty chudáky, kterým byly hodinky odcizeny.

Odesláno

Nosil jsem Meistetrsingery, zvykl si na ten klid na ciferníku, bez škubání ... a chystal se na SBGC0001. Ale pýcha předchází pád, spad sem blbě a urval si lopatku od klíčku. A po tý operaci nemůžu cvičit, na řídítka nedošáhnu ... tak sem začal běhat. A vyrost mi z toho na ruce Garmin. A je po hodinkách, zůstaly plasty.

Odesláno

Některý ty příběhy zde jsou děsivý (přepadení v lese, nehody, ...) a ty čorky v sanitách/nemocnici fakt síla. Já jsem proti tomu žabař. Přišel jsem o několikery hodinky v mládí tím, že jsem je utopil. U některých jsme to zvládl i fakt rychle, např i jedněch fejků G-shocků v chorvatsku. Ty mi rodiče dopoledne na trhu koupili a už večer byly plný vody... takhle jich skončilo po sobě asi 5, než jsem si od kamaráda koupil za 100,- nějaký anker nebo co to bylo a ty už vodotěsný byly doopravdy. Ještě se mi doma někde válí :D

Odesláno

Tak já teda přišel o hodinky úplně jiným způsobem. Já je půjčil, neboť dotyčnému se jeho pokazily. No a po týdnu - dvou už to bylo půjčené tak nějak napořád :)

A už se mi to stalo podruhé.

Odesláno

Tak já teda přišel o hodinky úplně jiným způsobem. Já je půjčil, neboť dotyčnému se jeho pokazily. No a po týdnu - dvou už to bylo půjčené tak nějak napořád :)

A už se mi to stalo podruhé.

Hodinky a ženskou zásadně nepůjčuji ......

Odesláno

Hodinky a ženskou zásadně nepůjčuji ......

a ještě určitě fajfku a někdy i auto raději ne...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...