Prochy68 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Poměrně dost lidí, kteří v BTC jedou, věří v 500k v horizontu 10 let.A to jsou stejni, co predikovali do konce roku 2021 100-200k? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Jako, trefil jsi to. Nejhůř by bylo, při pádu cryptoletadla, všemožným youtuberum s obsahem bude bullish, nebo bude bear. Může to vystřelit a může spadnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Vetsinou cca rozumim, co se tu pise, ale tehle posledni vete @azeppelin jsem nerozumel teda vubec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Doporučuji duo TradeSkipper a Bitcoinovej kanál. Dohromady přes 400 videí o tom jak bitcoin poroste (bullish) a nebo bude dlouhodobě klesat (bear market). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Jo takhle! Díky. Za videa i za objasnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Zase to tak nedémonizujte. Predikce, jak se akciové trhy každou chvíli zhroutí nebo vystřelí do nebes, je taky na tři pr..dele kdybych na tom každej mohl trhnout milióny, tak jezdí lambem kdejakej venkovan. Takhle mě těší na duši, že jsem jedinej v ulici co má Lambo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Před hodinou, Ajaj napsal: Zase to tak nedémonizujte. Predikce, jak se akciové trhy každou chvíli zhroutí nebo vystřelí do nebes, je taky na tři pr..dele kdybych na tom každej mohl trhnout milióny, tak jezdí lambem kdejakej venkovan. Takhle mě těší na duši, že jsem jedinej v ulici co má Lambo No jo, u vas na venkove je to jinak nez u nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Uz to tam taky sypu zase jak vzteklej. Ani nemam odvahu to doma priznat... :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Co si myslíte o tomhle? https://cryptosvet.cz/cenovy-cyklus-bitcoinu-je-neuplny/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 tak od nakupu uz jsem 10% minus, ale jsem poucen, ze co neni pod 100% (libovolnym smerem) to se v kryptu vlastne nepocita, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Harolda na tebe ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Musk zase nakupuje nebo co se deje? A ja to vsechno uz pomalu chtel prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Porad to samy. Proste HODL a kdyz to dipne, tak prikoupis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 To snad není možný, koukám ze to obrací a jde nahoru, rikam si “to bylo dno” a tak tam soupnu par tisíc, abych tu ztrátu rychleji sanoval a v ten moment se to otočí a jde to zase dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Treba je to jen nadech pred dalsim rustem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Já teď přesypal Ada na btc...nepakuju se a přesunu zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Proc, vzdyt je to prast jako uhod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 To na těch 30 doleze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 před 40 minutami, Prochy68 napsal: Proc, vzdyt je to prast jako uhod Není...btc teď vyleze a pak za rozdíl nakoupím znovu ada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se