Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Poměrně dost lidí, kteří v BTC jedou, věří v 500k v horizontu 10 let.
A to jsou stejni, co predikovali do konce roku 2021 100-200k?
Odesláno

Jako, trefil jsi to. Nejhůř by bylo, při pádu cryptoletadla, všemožným youtuberum s obsahem bude bullish, nebo bude bear. Může to vystřelit a může spadnout. 

Odesláno

Doporučuji duo TradeSkipper a Bitcoinovej kanál. Dohromady přes 400 videí o tom jak bitcoin poroste (bullish) a nebo bude dlouhodobě klesat (bear market).

Odesláno

Zase to tak nedémonizujte. Predikce, jak se akciové trhy každou chvíli zhroutí nebo vystřelí do nebes, je taky na tři pr..dele

kdybych na tom každej mohl trhnout milióny, tak jezdí lambem kdejakej venkovan. Takhle mě těší na duši, že jsem jedinej v ulici co má Lambo 

Odesláno
Před hodinou, Ajaj napsal:

Zase to tak nedémonizujte. Predikce, jak se akciové trhy každou chvíli zhroutí nebo vystřelí do nebes, je taky na tři pr..dele

kdybych na tom každej mohl trhnout milióny, tak jezdí lambem kdejakej venkovan. Takhle mě těší na duši, že jsem jedinej v ulici co má Lambo 

No jo, u vas na venkove je to jinak nez u nas 🤣

Odesláno

To snad není možný, koukám ze to obrací a jde nahoru, rikam si “to bylo dno” a tak tam soupnu par tisíc, abych tu ztrátu rychleji sanoval a v ten moment se to otočí a jde to zase dolu 😞

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...