Tom4 Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 V 13. 1. 2022 v 14:07, Tom4 napsal: Tak jsi mě donutil kouknout se kolik to vlastně stojí. Plán dobrej, no. Už je třicetjednatisícové znásobení kurzu a je to. Takže pokud mě neklamnou desetinná místa tak v tom máš aktuálně 960 korun a doufáš v Lambo? V jaké barvě a měřítku to Lambo má být voe? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. před 20 hodinami, Gustaf napsal: Musk kupuje Twitter....Shiba poletí do nebes... Kuwa Gusto, tvůj optimismus je stále obrovský koukám. Nicméně za poslední týden to jde přesně naopak . . . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 To je předzvěst.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Ted jde o to ceho predzvest Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Tak kam to až spadne? Jsem si říkal, že od $25k za btc přikupuju, ale to se asi nestane, nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Vydrž. Hooold on . . . LoL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Ono to funguje!!! Vždy když přikoupím, tak to letí ještě níž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Zatím co čekám, až mi tam dorazí SEPA platba, tak je to o 4k dole teď přemejšlím, jestli tam ještě nepřihodit... Ale asi to nebudu hrotité...Naposledy jsem nakoupil za cca 40500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Tak to vypada na konec jedne pohadky, uvidime jestli jen docasny a opet se najdou milony lidi ochotny koupit virtualne neco za sve uspory jako za covidu. Nejvtipnejsi je pokles na tech vsech “shitcoinech”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Tak zatím to spadlo cca o polovinu, už byly myslím i větší propady, na druhou stranu, nedivil bych se, vždycky když někam vlezu, začne to jít z kopce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 (upraveno) Já mám to samé, nicméně až to bude na cca 25 koupím alespoň 0,5 BTC Upraveno 10. května 2022 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Mně by zajímalo, jestli už nakoupili ti, co před pulrokem křičeli, že za 30 koupi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Ja uz mam ruku na spousti, za vyssi cenu uz jsem parkrat dokupoval, tak cekam na spravnej impulz (chlastacka s klukama) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Vy fakt verite, ze do toho fondy, lidi, penzijni fondy atd. zase nasypou biliony aby to stouplo a cca pulka investoru pak mela sanci vydelat, pokud spravne proda? Druha pulka samozrejme prodela a tak dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 (upraveno) Tak v podstatě funguje dnešní svět, kupují se firmy, které ani nemusí vydělávat (papír unese všechno) správně se to zabalí do zlatého pozlátka a pošle dál. Vidím to na nedávno koupené firmě, 1/3 lidí utekla hned, druhá třetina se na to připravuje a třetí vyčkává co bude. Ti co to koupili za stovky mil. Kč už mají transakcí vyděláno, teď jen přemýšlí, co s tím dál. Tesla na steroidech od fondů, no a o Bitcoinech se pořád píše, jak to padne a když byl 4000 USD, tak se před 5 lety říkalo, že to už moc neporoste. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. května 2022 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Tak jasně, tomu rozumím. Já už prostě nevěřím, že BTC má potenciál jít nějak významnějš dál - teď to v podstatě kleslo stejně jako na akciích, prodali všichni ti co nakoupili víceméně z nudy za covidu a bez nějakého rozmyslu a přemýšlení co kupují. Všichni tu samozřejmě budeme obdivně koukat na borce co koupili v historii za směšný částky a jsou dneska ve vatě (tedy neprodali, když mohli vydělat 100%, 200%, 500%...), ale nevěřím, že se to při současných cenách může opakovat. To by do toho museli nasypat peníze všichni vč. důchodců:-) Teď je potřeba diskutovat nad věcmi co se dají za pár šupů koupit teď a za 10 let to vyhrát. Něco jako dřív paneláková 3+1 v Praze za 2,3 mil, pole pod budoucí dálnicí nebo pozemek pod budoucí stanicí metra, RO od AD za retail přímo z výlohy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Přečti si příspěvky o Tesle, když byla 300 USD pak akcie naředili 1:5, dnes mají de facto hodnotu ve "starých akciích" 4000 USD, přitom každý cítí, že to je totální nesmysl. Bitcoin bude bez problému 100 tisíc do 2 let a daleký výhled je, že přesáhne 1 mil. USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 před 36 minutami, Josef01 napsal: Přečti si příspěvky o Tesle, když byla 300 USD pak akcie naředili 1:5, dnes mají de facto hodnotu ve "starých akciích" 4000 USD, přitom každý cítí, že to je totální nesmysl. Bitcoin bude bez problému 100 tisíc do 2 let a daleký výhled je, že přesáhne 1 mil. USD. To je konecne poradna analyza, jsem od tebe uz zadnou dlouho necetl A taky se mi libi jak tam zahrnujes i ty velky otazky Nebo tam pod sebou to 42 vidim jen ja? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Já bych si klidně vsadil na to, že stát se může všechno, může byt za 10k i za 100k. Kdo z nás by před pár lety tipnul pandemii nebo dokonce válku. Může klidně nastat faktor co to ovlivní ať už nahoru nebo dolů, nikdo nemá křišťálovou kouli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 před 4 minutami, Prochy68 napsal: Já bych si klidně vsadil na to, že stát se může všechno, může byt za 10k i za 100k. Kdo z nás by před pár lety tipnul pandemii nebo dokonce válku. Může klidně nastat faktor co to ovlivní ať už nahoru nebo dolů, nikdo nemá křišťálovou kouli. Josef ma a to je to co jsem psal ja absolutne netusim a jak pises. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Tady se pořád mluví, jako kdyby ta hodnota byla nějakej virtuální barometr. Ale ta hodnota je přece úměrná tomu, kolik za to někdo reálně zaplatil a tím pádem kolik je celkem za danou věc utraceno reálných peněz. Ty faktory neovlivňují cenu, ale to kolik lidí nebo institucí BTC a jiné instrumenty kupuje nebo prodává, to pak samozřejmě určuje cenu. Kdyby měl mít BTC hodnotu 1 mil USD v dnešních kurzech, tak si zkuste spočítat kolik by v tom muselo být peněz. Zřejmě tolik, že by to bylo aktivum s největší zainvestovanou částkou na světě. Jen k té Tesle - taky tam jsou teď obrovský korekce, na druhou stranu firma všechny překvapila a je to teď továrna na peníze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se