Přejít na obsah

Bitcoin

Doporučené příspěvky

v lednu 2017 byly náklady na vytěžení 1BTC menší než 1k. Dneska je to 6500USD

testovací hranici bych viděl lehce pod náklady na těžbu, 5-6k

To je stejně hroznej nářez... jestli trend dneška vydrží tak těch 5 k uvidíme ješte dnes v noci/brzo ráno!

Sem fakt zvědavej!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je otázka jestli se toho popela z propáleného čínského uhlí nezačnou "pod 5" zbavovat ve velkém i dlouhodobí optimisti, dokud je šance udat  předloňské zásoby se stále rozumným ziskem...

Já si myslim, že kdo to držel z předloňska a do teď neprodal, bude určitě držet dál.

Hlavně to jsou střelci, co prožili euforie na 20k a nenastavili si stop loss, protoze preci, k vyraznymu posileni je potreba vyrazny pad:))))

Odkaz ke komentáři

Todle se mi líbí, jen tak dále prosím. Muzem jít ještě 20% dolů a pak alou hore.

Stejně ale vidím budoucnost spíš v jiných mincich než v Bitcoinu, ale korelace mezi alty a btc se I tak asi nezbavime. 7f86b6d9686aa6fb9c084ab61cb8ca9a.jpg

Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Todle se mi líbí, jen tak dále prosím. Muzem jít ještě 20% dolů a pak alou hore.

Stejně ale vidím budoucnost spíš v jiných mincich než v Bitcoinu, ale korelace mezi alty a btc se I tak asi nezbavime.

Vidím že jsi odborník a pravděpodobně máš i nějaké investice ve virtuálních měnách.

Nic ve zlým, akorát mi to nějak nekoresponduje když si najedu na tvůj profil tady a dám témata tak mi vyběhne 

tvoje tři týdny stará polemika zda si pořídit Damasko či Longines, a které z nich budou při prodeji likvidnější . . .

. . .tak nevím co si myslet

Odkaz ke komentáři

Vidím že jsi odborník a pravděpodobně máš i nějaké investice ve virtuálních měnách.

Nic ve zlým, akorát mi to nějak nekoresponduje když si najedu na tvůj profil tady a dám témata tak mi vyběhne

tvoje tři týdny stará polemika zda si pořídit Damasko či Longines, a které z nich budou při prodeji likvidnější . . .

. . .tak nevím co si myslet

To je dobrá poznámka, rozhodl jsem pro Damasko nejen proto že se mi líbí více ale i proto, že mi zapadají do toho abych si je nechal a k nim pořídil za čas další.

To že někdo se zajímá o určitou problematiku a snaží se jít dost do hloubky ho nutí ve stejném stylu řešit vše ostatní? Opravdu?

Edit: Kdybych měl POcka tak jsi spokojen?

Upraveno uživatelem Rodeo65
Odkaz ke komentáři

Věta: "Todle se mi líbí, jen tak dále prosím. Muzem jít ještě 20% dolů a pak alou hore."
je jakoby jsi měl dvě mega v bitcoinech a jásal že to je v pohodě, jsi nad věcí atd., protože

v historii se dle grafu nalezeného na netu (nedělal jsi ho ty, že ne?) . . . 

Při vší úctě, přišlo mi to jako slova "google profíka" nebo jak od 17 letýho kluka, prostě 
mi to připadalo divně napsané, tak jsem se kouknul kdo to psal, tam 
na mě skočí polemika
o likviditě Damasko, tak jsem si rýpnul. Nic osobního, klid.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...