markwagner Odesláno 5. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Tak BTC za 7 co rádi místní guru...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Guru nejsem ale jako asi je lepší kupovat když je to dole než nahoře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Počkej na 5k a pak si můžeš zahrát ruletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Hledá se dno... Ale kde je nikdo neví;-) 1k v lednu 2017 takže i to je real... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Vidim to na 5-6k, pak to whales otočí. Níž hodně hodně těžko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 5. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Guru nejsem ale jako asi je lepší kupovat když je to dole než nahoře ...neco natom bude,dik za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Hledá se dno... Ale kde je nikdo neví;-) 1k v lednu 2017 takže i to je real...v lednu 2017 byly náklady na vytěžení 1BTC menší než 1k. Dneska je to 6500USDtestovací hranici bych viděl lehce pod náklady na těžbu, 5-6k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 v lednu 2017 byly náklady na vytěžení 1BTC menší než 1k. Dneska je to 6500USDtestovací hranici bych viděl lehce pod náklady na těžbu, 5-6kTo je stejně hroznej nářez... jestli trend dneška vydrží tak těch 5 k uvidíme ješte dnes v noci/brzo ráno! Sem fakt zvědavej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Proyebávám na hodinkách, proyebávám na kryptu, ale s hlavou hrdě vztyčenou kurňa ! ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Proyebávám na hodinkách, proyebávám na kryptu, ale s hlavou hrdě vztyčenou kurňa ! ;o)The word! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Je otázka jestli se toho popela z propáleného čínského uhlí nezačnou "pod 5" zbavovat ve velkém i dlouhodobí optimisti, dokud je šance udat předloňské zásoby se stále rozumným ziskem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidetone Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Je otázka jestli se toho popela z propáleného čínského uhlí nezačnou "pod 5" zbavovat ve velkém i dlouhodobí optimisti, dokud je šance udat předloňské zásoby se stále rozumným ziskem... Já si myslim, že kdo to držel z předloňska a do teď neprodal, bude určitě držet dál.Hlavně to jsou střelci, co prožili euforie na 20k a nenastavili si stop loss, protoze preci, k vyraznymu posileni je potreba vyrazny pad:)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Vydržet a Novej Čínskej Rok je za dveřma;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 do příštího pátku daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Vše za třetinu. Co víc si přát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 aby to pár měsíců vydrželo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Todle se mi líbí, jen tak dále prosím. Muzem jít ještě 20% dolů a pak alou hore. Stejně ale vidím budoucnost spíš v jiných mincich než v Bitcoinu, ale korelace mezi alty a btc se I tak asi nezbavime. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Todle se mi líbí, jen tak dále prosím. Muzem jít ještě 20% dolů a pak alou hore. Stejně ale vidím budoucnost spíš v jiných mincich než v Bitcoinu, ale korelace mezi alty a btc se I tak asi nezbavime. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Vidím že jsi odborník a pravděpodobně máš i nějaké investice ve virtuálních měnách. Nic ve zlým, akorát mi to nějak nekoresponduje když si najedu na tvůj profil tady a dám témata tak mi vyběhne tvoje tři týdny stará polemika zda si pořídit Damasko či Longines, a které z nich budou při prodeji likvidnější . . . . . .tak nevím co si myslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 (upraveno) Vidím že jsi odborník a pravděpodobně máš i nějaké investice ve virtuálních měnách. Nic ve zlým, akorát mi to nějak nekoresponduje když si najedu na tvůj profil tady a dám témata tak mi vyběhne tvoje tři týdny stará polemika zda si pořídit Damasko či Longines, a které z nich budou při prodeji likvidnější . . . . . .tak nevím co si myslet To je dobrá poznámka, rozhodl jsem pro Damasko nejen proto že se mi líbí více ale i proto, že mi zapadají do toho abych si je nechal a k nim pořídil za čas další. To že někdo se zajímá o určitou problematiku a snaží se jít dost do hloubky ho nutí ve stejném stylu řešit vše ostatní? Opravdu? Edit: Kdybych měl POcka tak jsi spokojen? Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk Upraveno 6. února 2018 uživatelem Rodeo65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Věta: "Todle se mi líbí, jen tak dále prosím. Muzem jít ještě 20% dolů a pak alou hore."je jakoby jsi měl dvě mega v bitcoinech a jásal že to je v pohodě, jsi nad věcí atd., protožev historii se dle grafu nalezeného na netu (nedělal jsi ho ty, že ne?) . . . Při vší úctě, přišlo mi to jako slova "google profíka" nebo jak od 17 letýho kluka, prostě mi to připadalo divně napsané, tak jsem se kouknul kdo to psal, tam na mě skočí polemikao likviditě Damasko, tak jsem si rýpnul. Nic osobního, klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se