Prochy68 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 No uz aby to bylo, cekam na tech 10k , zalezi, jak se na to v juesej vyspali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 už to jede, už to jede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Lambo pičo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Na vzestup nedoufej, skoro kazdej den prikupuju (naposled před hodinou), tak to logicky může jen klesat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Na vzestup nedoufej, skoro kazdej den prikupuju (naposled před hodinou), tak to logicky může jen klesat A jak dlouho mam pockat, kdy prestanes prikupovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Vždyť už jsem psal “naposled před hodinou”. Vod tý doby to jede nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 jedeeeem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 slibuji že teď už neprodám, slibuji že teď už neprodám, slibuji…..kurňa jsem 7% v plusu za tejden. Že bych to střelil a nasypal zpátky do vodíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 ja uz neco strelil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Copa se zase děje? Zase si rvu vlasy, že jsem víc nepřikoupil...ale hlavně, že vydělávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Já od té doby co jsem koupil Cardano tak 20% mínus. Myslel jsem, že jsem ho koupil v tě díře cca za 1.8E, dle výpisu se ale zapracovalo za 2.2E no a od té doby jenom dolů. Ale nechal jsem to tam, že to poroste, kdybych to konzervativně smenil do BTC tak mám ztrátu pokrytou Říkám si, že solana teď nějak spadla a jestli vystřelí nebo ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 SHIBA :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Před hodinou, Maro napsal: Já od té doby co jsem koupil Cardano tak 20% mínus. Myslel jsem, že jsem ho koupil v tě díře cca za 1.8E, dle výpisu se ale zapracovalo za 2.2E no a od té doby jenom dolů. Ale nechal jsem to tam, že to poroste, kdybych to konzervativně smenil do BTC tak mám ztrátu pokrytou Říkám si, že solana teď nějak spadla a jestli vystřelí nebo ne... To kdyz kupujes, tak tam nemas nahled v jakem kurzu nakupujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 shiba super, štve mě, že jsem před týdnem nenakoupil mnohem víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Mám, ale asi trvá než se to zapracuje nebo nevím... ještě 15 minut po koupi se mi by byla objemy částek, pak jsem to přestal sledovat... holt coinbaise prostě není ideální prostředek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 před 5 hodinami, Horhe napsal: shiba super, štve mě, že jsem před týdnem nenakoupil mnohem víc Jestli Elon nekecá, tak si vás kúpím všecky:-)!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Já už to zase vysypal. A to jsem si sliboval, že to tam nechám aspoň pár měsíců….. jak ale vidím, že mi tu už vydělalo na pívo a nedej bože ještě na tláču, tak se toho vokamžitě zbavuju. Asi nejsem typ na long…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 před 10 hodinami, Ajaj napsal: Já už to zase vysypal. A to jsem si sliboval, že to tam nechám aspoň pár měsíců….. jak ale vidím, že mi tu už vydělalo na pívo a nedej bože ještě na tláču, tak se toho vokamžitě zbavuju. Asi nejsem typ na long…. Syndrom nevyzralyho spekulanta :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Budu se muset nad sebou vážně zamyslet jestli to Lambo skutečně potřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 (upraveno) Ja som aktuálne priemerne cca +42 % a len tak z diaľky to sledujem... samo 70% penazi mam v BTC a to neviem či je dobré al zlé (BTC+41%, Cardano+57%,Ethereum+39%,Solana +33%) tak uvidím kedy ma to zlomí na predaj Upraveno 7. října 2021 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se