Stýf Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Tak dneska zase po starým. Unbranded Jeans + RW9111.Takhle vypadají po roce a půl.IMG_0138.JPGPěkně zajeté
franus Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Pánové, neznáte nějaké internetové stránky, kde by byla fotogalerie s popisem různých druhů kůží? Případně s popisem jak o daný typ kůže správně pečovat? Jak vypadá nubuk, maštěný nubuk, maštěná kůže,...... Kupoval jsem, pro mě ne zrovna laciné boty z nubuku a ženská na pokladně, mi bez okolků tvrdila, že je můžu normálně krémovat. Rád bych se v tom tedy zorientoval sám.
Koza_c Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Jsem na tom stejne. .Fotogenicke 9111 na detskem hristi. image.jpg
KFL Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Jsem zase vytah Indy boots. Jsou to proste bozi boty.
Návštěvník Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Sere me rizeni v aute. Furt okopany spicky. Dneska zarez na camelkach a po nakremovani to jeste vylezlo. A to si na boty davam velky pozor
villain83 Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Sere me rizeni v aute. Furt okopany spicky. Dneska zarez na camelkach a po nakremovani to jeste vylezlo. A to si na boty davam velky pozorTohle se mi stane vzdycky,kdyz mam nejaky voblibeny krapy,ktery "setrim",kdyz mam tenisky,ani tuk.Pech.
Martin UL Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Já jsem už několik let spokojen se značkou Skechers , nosím od nich boty na volný čas hlavně do města. Jsou moc pohodlné i na dlouhé procházky po městě. K obleku v létě nosím Fluchos jsou to kvalitní kožené boty.
Wanderer Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Dneska mi v práci pochválili obutí a ponožky. Tak mě to potěšilo. Za to stejně může tohle vlákno, že jsem objednal krabici barevných ponožek.
organic Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Boty a kalhoty ti bezvadne ladi. Happy socks jsou tak strasne barevne mimo, ze nevim, jestli se mi to libi, nebo ne.
Dee Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 HappySocks jsou cool, ale stejně většinu času nosím klasičtější kombinace...
Wanderer Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Boty a kalhoty ti bezvadne ladi. Happy socks jsou tak strasne barevne mimo, ze nevim, jestli se mi to libi, nebo ne. Mám na sobě bílou košili s červenými a modrými linkami, tak myslím, že jo.
Jeremy Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Stejně mi Lloydy přijdou nejlepčejší. Dnes modré..
montemar Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 ja tem ponozkam porad nemuzu prijit na chut.. mam asi 6 paru, ale rano vzdycky sahnu po sedivejch, nebo cernejch..
quest987 Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Dneska mi v práci pochválili obutí a ponožky. Tak mě to potěšilo. Za to stejně může tohle vlákno, že jsem objednal krabici barevných ponožek. nenech se zblbnout máš to super
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 ja tem ponozkam porad nemuzu prijit na chut.. mam asi 6 paru, ale rano vzdycky sahnu po sedivejch, nebo cernejch..A tak zas aspoň nevypadáš jak tajrdlík. :D
Wanderer Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 nenech se zblbnout máš to super Dík za podporu. To jsem byl ještě dneska nazván anglickým gentlemanem, tak to fakt asi nebude tak hrozný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se