Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, neznáte nějaké internetové stránky, kde by byla fotogalerie s popisem různých druhů kůží? Případně s popisem jak o daný typ kůže správně pečovat? Jak vypadá nubuk, maštěný nubuk, maštěná kůže,...... Kupoval jsem, pro mě ne zrovna laciné boty z nubuku a ženská na pokladně, mi bez okolků tvrdila, že je můžu normálně krémovat. Rád bych se v tom tedy zorientoval sám.

Odesláno

Sere me rizeni v aute. Furt okopany spicky. Dneska zarez na camelkach a po nakremovani to jeste vylezlo. A to si na boty davam velky pozor

Odesláno

Sere me rizeni v aute. Furt okopany spicky. Dneska zarez na camelkach a po nakremovani to jeste vylezlo. A to si na boty davam velky pozor

Tohle se mi stane vzdycky,kdyz mam nejaky voblibeny krapy,ktery "setrim",kdyz mam tenisky,ani tuk.Pech.

Odesláno

Já jsem už několik let spokojen se značkou Skechers , nosím od nich boty na volný čas hlavně do města. Jsou moc pohodlné i na dlouhé procházky po městě.

K obleku v létě  nosím Fluchos jsou to kvalitní kožené boty.

Odesláno

Dneska mi v práci pochválili obutí a ponožky. Tak mě to potěšilo. Za to stejně může tohle vlákno, že jsem objednal krabici barevných ponožek.  :)

post-24539-0-28121200-1425468100_thumb.jpg

Odesláno

Boty a kalhoty ti bezvadne ladi. Happy socks jsou tak strasne barevne mimo, ze nevim, jestli se mi to libi, nebo ne.

Mám na sobě bílou košili s červenými a modrými linkami, tak myslím, že jo. 

Odesláno

Dneska mi v práci pochválili obutí a ponožky. Tak mě to potěšilo. Za to stejně může tohle vlákno, že jsem objednal krabici barevných ponožek.  :)

nenech se zblbnout máš to super

Návštěvník Zmizík
Odesláno

ja tem ponozkam porad nemuzu prijit na chut.. mam asi 6 paru, ale rano vzdycky sahnu po sedivejch, nebo cernejch..

A tak zas aspoň nevypadáš jak tajrdlík. :D :D :D

Odesláno

nenech se zblbnout máš to super

Dík za podporu. To jsem byl ještě dneska nazván anglickým gentlemanem, tak to fakt asi nebude tak hrozný.  :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...