Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neměl jste někdo na noze náhodou ZX 750 WV? Potřeboval bych nějakou pohodlnou držáka botu v černé, k jeansům a kraťasům. Většina kecek court/sweeper apod. mi v poslední době nevydržela ani sezónu.

Nic jiného jsem nenašel.

ZX750 nosim v ruznych kombinacich poslednich cca 6 -7 let, prvni co jsem koupil vydrzeli tak 4 roky "kazdodenniho noseni", a mozna by vydrzeli dodnes, ale bohuzel jsem v nich spadnul do reky a byl nucen jit 10km v mokrejch, tak se rozpadly :-)(par stranek zpet jsem postoval foto) za me muzu jen doporucit

Ted objednavam tuhle novou barevnou kombinaci

http://www.jdsports.co.uk/product/blue-adidas-originals-zx-750/182084/

post-13493-0-98158000-1465288437_thumb.jpeg

Odesláno

Jo, ty klasické vypadají taky v pohodě. Asi bych se i rozhodoval, ale v ČR jsem je nenašel v černé a tak jsem vzal ty hypersuper tkané wv. Zase jsem to nechtěl nějak složitě logisticky řešit. Už je mám na geis pointu, tak až pojedu z kanclu, tak uvidím. Ještě chci Nike chukka nebo Nike space lunar něco v černé a taky problém. Stát na tenisky frontu jak na banány mi přijde už moc dekadentní.

Odesláno

Nevím jak je to u adidasu teď ,ale před cca deseti lety se nám nepodařilo vyreklamovat žádný jejich boty,především sálovky na florbal....a že se začaly srát tak po měsíci při zátěži dvou-tří tréninků za týden.Od té doby mám na adidas averzi.

Odesláno (upraveno)

Ja si na adidas nemuzu stezovat. Vzdy, kdyz shanim boty na behani, tak zkousim vsechno mozne, ale nakonec skoncim u nich. Sedi mi nejlip a s kvalitou nemam problem. Kupoval jsem vetsinou boty v rozpeti 2,5-3 tis Kc. Takze zadnej vylozene low end, ale ani high end. Posledni kupovany loni v lete. Nabehanych na nich asi 400km a kdyz bych je umyl, tak jsou jak nove...

Kazdopadne u techto to je teda fail...

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

noční směna

Myslíš že jsou to fake boty? To si nemyslím.

Bych to normalne reklamoval pokud si je nenosil

Jo, jasně, napsal jsem si o jiný pár.

Nevím jak je to u adidasu teď ,ale před cca deseti lety se nám nepodařilo vyreklamovat žádný jejich boty,především sálovky na florbal....a že se začaly srát tak po měsíci při zátěži dvou-tří tréninků za týden.Od té doby mám na adidas averzi.

Mám to stejně s Nike. Klidně bych mohl nafotit seriál. Mám doma asi troje a všechny odlepená podrážka styl žralok, nebo žralok pata.

Odesláno

Poslední reklamace u adidasu ,začala mi vrzat jedna bota,vyjádření od nich :boty byly prány v pračce ,zamítáme.No nic jeb.. vás,nehodlám ztrácet čas soudním znalcem.Boty se pak opravdu hodily do pračky a bota přestala vrzat.

Odesláno

Pravda je, že před x lety mi všechny boty vydrženy xy sezón a nádavkem jsem je rasoval při malování, na dílně apod. Aktuálně je člověk rád, jestliže v tom odchodí sezónu. Řekl bych, že já se motám do jiných bot jak martensek, ale už ani ty martensky nejsou co bývaly. A chleba padá na zem vždycky blbou stranou!

Návštěvník Strocek
Odesláno

Mám ZX700 a super bota velice pohodlná měkká (lepší než superstáry), ale i stabilní a nohu dobře drží. Většinou u takovejch těch síťovanejch na běhání noha pevná moc není i AIR MAXY s airem po celý podrážce nejsou moc stabilní (mám je taky, ty na fotce to nejsou). Takže předpokládám, že ta ZX750 bude taky dobrá. 

Jinak si neodpustim, ty džínový airy sou teda děsný (sry kámo) ty přebijou i džínový řemínky k hodinkám a ty jsem myslel, že už nic nedá... Krom toho o univerzálnosti např. k černým kalhotám nebo sportovním kraťasům moc nepůjdou. Ale já jsem na džínovinu když to nejsou kalhoty nebo džíska vysazanej, takže mám zaujatej názor 

post-26998-0-10418300-1465463435_thumb.jpg

Odesláno

jsem z nich (zatím opatrně) nadšený. Mám doma nějaké Loake, Herring i Shoepassion a chtěl jsem nakouknout do třídy výš. Kůže je mnohem jemnější a měkčí, rozcházím druhý den, ale žádné puchýře nebo otlaky, prostě sedí a přizpůsobují se. Když uvážím, že mám jednu nohu o číslo větší, na jedné noze vysokou klenbu (a na té druhé zase propadlou :), tak je to skoro zázrak. 

Luksusní

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...