noviisek Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Ano, úzké kopyto, rychle mízici podrážka. Pokud nemáte perfektni doslap, nebudete ji mít rádi. jinak super bota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIREK98 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Ano, úzké kopyto, rychle mízici podrážka. Pokud nemáte perfektni doslap, nebudete ji mít rádi. jinak super bota.Mám podrážky se "zoubky" nikoli s plastickými nápisy Botas. Vysmajdavam boty na patách z vnější strany, tam je největší úbytek a pak pod klouby prstů. Kopyto pro mě v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Mám úzkou nohu, tak by mi právě mohly sedět. Ještě přemýšlím o těchto, jsou v podstatě podobné těm Ecco, co mám teď. https://www.botas.cz/modni-obuv-botas-66-urban-23u-cowboy-bebop#.W-0urB-PPcs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Chtělo by to camo fusekleFusekle snad má,pokud to nejsou punčochajdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 (upraveno) Fusekle snad má,pokud to nejsou punčochajdy.Camo = camouflage = maskovatCamo není Kámo Sorry za mystifikaci A na fotce to jsou konkrétně zimní silonky :) Upraveno 15. listopadu 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Přijde mi, že podrážka mizí celkem rychle. Jinak vše ok. Pod to bych se s dovolením podepsal. Ale má noha se v nich cítí jak v bavlnce, což jsem po pravdě ani nečekal. Skoro bych se nebál říct, že jsou pohodlnější než Adidas Superstar, se kterými je posledních pár měsíců nosím na střídačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Nike air max 1... Barva nápadnější, ale hlavní je se toho nebát :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Podzimni Airmaxy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Mam je asi dva roky. Moc moc jsem chtel RedWings ale diskuze o rozchazeni me odradila ke koupi Sorelu. Proste backurky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Pohorky tu maj svoje vlakno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Tak se do me pustte. Stejne je mam rad 20181109_201258-1209x1209.jpgPrada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Presne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Mam je asi dva roky. Moc moc jsem chtel RedWings ale diskuze o rozchazeni me odradila ke koupi Sorelu. Proste backurky Sent from my iPhone using TapatalkNo dobry. Nasypes v tom zajicum, slapnes do slepicaku a des si v tom lehnout. Nechodis v tom doufam mezi lidi?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Mam je asi dva roky. Moc moc jsem chtel RedWings ale diskuze o rozchazeni me odradila ke koupi Sorelu. Proste backurky Sent from my iPhone using Tapatalkco to je za modell? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Jedna se o model Madson Moc toe. S tema krslikama dobry. Jinak z vesela Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Ano, úzké kopyto, rychle mízici podrážka. Pokud nemáte perfektni doslap, nebudete ji mít rádi.jinak super bota.souhlasim, podle me je to uzka a tvrda bota (rozhodne necekejte teniskove tlumeni, spise takove minimalisticke, az barefootove)mam je uz pres rok, dal jsem dovnitr neco jako gelovou vlozku a zlepsilo se to. na podrazku si nestezuju, podle me celkem drzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 já je tahám do železářství a v pohodě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 V elasťákách do železářství nedostal jsi tam ráčnou po hlavě? Já dneska Loake Kalahari Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Pánové, čím impregnujete nebo jak vůbec a jak často děláte údržbu bot v zimě, typu Loake Hyde nebo Burford? Sere mě to, až chorobné solení. Trochu něco napadá a už se na to sypou tuny soli. Takže je otázkou času, kdy po procházce městem jsou na tom mapy od soli. Teď jsem nasadil na impregnaci Renapur (mimochodem super věc i na bundy apod.) a na to vosk, tak uvidím, jak dlouho to vydrží. Stejným způsobem jsem dělal kanady, nepustí to ani v bahně a ve sněhu, holt v lese se s tou solí nepotkám. Nechci to umývat octem, spíš, jak tomu předejít. Díky předem za vaše zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Normálně sprej, jakej maj v každým obchodě. Nic speciálního. Uz roky a vzdy v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se