Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Přijde mi, že podrážka mizí celkem rychle. Jinak vše ok.

Pod to bych se s dovolením podepsal. Ale má noha se v nich cítí jak v bavlnce, což jsem po pravdě ani nečekal. Skoro bych se nebál říct, že jsou pohodlnější než Adidas Superstar, se kterými je posledních pár měsíců nosím na střídačku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

949aa67b5386ea835936212ba1303974.jpg

Mam je asi dva roky. Moc moc jsem chtel RedWings ale diskuze o rozchazeni me odradila ke koupi Sorelu. Proste backurky

Sent from my iPhone using Tapatalk

No dobry. Nasypes v tom zajicum, slapnes do slepicaku a des si v tom lehnout. Nechodis v tom doufam mezi lidi??
Odkaz ke komentáři

Ano, úzké kopyto, rychle mízici podrážka. Pokud nemáte perfektni doslap, nebudete ji mít rádi.

jinak super bota.

souhlasim, podle me je to uzka a tvrda bota (rozhodne necekejte teniskove tlumeni, spise takove minimalisticke, az barefootove)

mam je uz pres rok, dal jsem dovnitr neco jako gelovou vlozku a zlepsilo se to. na podrazku si nestezuju, podle me celkem drzi :)

Odkaz ke komentáři

Pánové, čím impregnujete nebo jak vůbec a jak často děláte údržbu bot v zimě, typu Loake Hyde nebo Burford? Sere mě to, až chorobné solení. Trochu něco napadá a už se na to sypou tuny soli. Takže je otázkou času, kdy po procházce městem jsou na tom mapy od soli. Teď jsem nasadil na impregnaci Renapur (mimochodem super věc i na bundy apod.) a na to vosk, tak uvidím, jak dlouho to vydrží. Stejným způsobem jsem dělal kanady, nepustí to ani v bahně a ve sněhu, holt v lese se s tou solí nepotkám. Nechci to umývat octem, spíš, jak tomu předejít. Díky předem za vaše zkušenosti.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...