kmonda Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 (upraveno) kolikrát se přezuješ, tolikrát jsi člověkem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. září 2018 uživatelem kmonda
efreeti Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 Converse...toho sem se trochu obaval...po hubuku kolem chuck taylor ii dali ten lunarlon zas pryc...pohodli tim trochu utrpi
Bells Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 Máte někdo zkušenost s https://vasky.cz? Příjde mi, že by za ty peníze mohli nabídnout docela dost.stosi: Filtruj "vasky". Minulý rok v listopadu se tady řešily. A i mistr zrno se k ním vyjadřoval. Minulý rok jsem je přesně řešil já na zimu a nakonec jsem si řekl, že alespoň podpořím domácí výrobu a zkusím je. Pořešil jsem s klukama možnosti a úpravy a jedny mám tedy rok doma a zatím naprosto v pohodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 Tak musím říct, že v https://www.herringshoes.co.uk/ se zase překonali. V pátek objednáno, dnes doručeno. V krabici jako bonus 2 krémy na boty. Slušnej servis :-).
warann Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 Boty, co tu u části osazenstva budí značný odpor, osobně je však mám docela v oblibě - driving moccasins. Konkrétně tyto: https://www.herringshoes.co.uk/herring/murlo_rubber-soled-driving-moccasins/brown-grain . Trefil jsem 50 % slevu, tak nebylo o čem přmýšlet.
ivan_989 Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 No jasne, do pohody , mam loake herbert
Harwey Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Katana chyba. Na to, aku maju nizku podrazku su vcelku pohodlne, koza makka, poddajna, uvidime po par dnoch nosenia. Nie su hrube, akurat na teraz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Katana chyba.Na to, aku maju nizku podrazku su vcelku pohodlne, koza makka, poddajna, uvidime po par dnoch nosenia. Nie su hrube, akurat na teraz.Super. A co velikost? Na spartoo doporučujou koupit větší, než je obvyklá velikost.
Harwey Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 diky:) cital som, preto som ich bol radsej vyskusat tu v BA. standardne nosim 43, tieto mam 43.5, cm 27, US 9 1/2 a je to citit, ze ta velkost je ina. takze ano, minimalne treba kupit o to pol cislo vacsie.
moco Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 (upraveno) Sháním ČERNÝ kondicioner (když bude obsahovat trochu vosku,nevadí) na boty. Poradíte mi nějaký kvalitnější produkt, co lze koupit v ?každém městě?? PS: globín na kanady už mám Upraveno 3. října 2018 uživatelem moco
Irma Bunt Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Adidas x C.P. Company Kamanda A můžu vyrazit na fotbal
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Odesláno 7. října 2018 Nové prirustky / italy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
efreeti Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Panama Jack nebo Timberland...oboje k vyzkouseni napr v officeshoes Jeden rika, ze sou lepsi ty, druhy ony. Ja nosim nekolik let Timberlandy, retail cenu bych za ne dneska nedal, ale jinak nejsem nespokojen
Frantik Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Pokud nemáš prachy, zde alternativa https://www.dobrytextil.cz/farmarske-boty/panske-farmarky-cxs-kotnikove?varianta=61168&gclid=EAIaIQobChMI2f2azI2d3gIVVOd3Ch11Qg1wEAQYASABEgI82PD_BwE
efreeti Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Jestli na to nespechate pockejte bud na black friday nebo posezonni vyprodeje...tyhle nahrazky jsou vetsinou pruser
Milan156 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 Tento měsíc, jsem si udělal dvojitou radost od COLE HAAN ? velká spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se