Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Meindly má moje žena a je s nima maximálně spokojená už řadu let, odchodila v nich Norsko od Adventury... Mrknu na ně.

Za sebe můžu doporučit ještě značku Scarpa. Pokud by sis u Meindla v Lidický nevybral, tak Scarpy i Lowy můžeš omrknout třeba v Alpsportu (Florenc nebo Vinohradská).

Odesláno (upraveno)

Bohužel ty moje vypadají mnohem hůř než na fotce.

Konecne nekdo s "normalnim" vkusem:-).uz jsem si zacinal pripadat divne,kdyz jsem videl co tu hazi ostatni:-).

Upraveno uživatelem Marfael
Odesláno

Z mého dospívání vzpomínám na Reebok fury pump. V tý době velký šlágr. Začli je zase dělat, ale u nás se neprodávaj. :crying_anim:

post-24177-039836800 1347606336.jpeg

Odesláno

To jo. I když je nosím pouze na sport, budí rozruch. Taky mi vždycky přišly pouze jako legrace, než jsem si je poprvé vyzkoušel a zažil ten skvělý pocit :)

Nemyslím to špatně,jen mi přijdou strašně vtipné a vzpomenu si na hobity:-).Ale když je tak chválíš,včem je jejich hlavní plus,která tě tak oslovila?Nebo-li jaké jsou výhody oprotivá běžným botům?

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ja ted prisel na chut Crocsum - mam skvele golfove i par polobotek.. bomba!

Jinak do prace jedine Lloyd a stare Vagabond. dokud to jeste umeli sit..

Odesláno (upraveno)

10d. Steelky staré 5 let, výborná posilovna ani o tom nevíte ;) Martensky bez okované špičky, ještě Made in England- bohužel snesl bych o číslo menší :crying_anim:

Volnočasové Nike, Adidas, do tělocvičny halovky Nike... takový ty základní kožený modely...

když jdu v létě k sousedům, klidně si vemu Crocsy :)

Marfael: o prstovkách čtu už nějakej měsíc, ale ještě sem se nedokopal, ty vibramy stojí přes 2t. ale mají plno modelů... jsou lehký,. docela vzdušný, chodíš jako naboso a přitom máš boty, oproti klasickým botám je to fakt specifický... možná by se dalo použít přirovnání palčáky vs. prstové rukavice

Skalamander: tak co? jaký je pocit po třech týdnech?? měl jsem je na noze, ale abych do toho dal ty peníze jsem se ještě nerozhoupal... fily za 600 by se daly, ale vibram je trochu jinde zpracováním...vidím že měly ohlas tak nechci psát SZ, radši se připojím sem :)

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Několikrát zde zaznělo, že kožená podrážka vám vydrží až rok, samozřejmě ne při neustálém nošení. Bohužel jsem líný vyrazit na nákupy někam dál než do Zlína, a pod vlivem místního genia loci dávám pravidelně utržit Baťovi, a musím říct, že jsem teď řešil reklamaci po řádově deseti obutích a nachozených max. třech km, kdy podpatek mizi doslova před očima a paní na prodejně mi odpověděla suše, to je módní obuv, to není moc na chození... takže začnu uvažovat o zásadní změně značky - a díky za tip na Le Premier, potažmo Loake.

Odesláno

Několikrát zde zaznělo, že kožená podrážka vám vydrží až rok, samozřejmě ne při neustálém nošení. Bohužel jsem líný vyrazit na nákupy někam dál než do Zlína, a pod vlivem místního genia loci dávám pravidelně utržit Baťovi, a musím říct, že jsem teď řešil reklamaci po řádově deseti obutích a nachozených max. třech km, kdy podpatek mizi doslova před očima a paní na prodejně mi odpověděla suše, to je módní obuv, to není moc na chození... takže začnu uvažovat o zásadní změně značky - a díky za tip na Le Premier, potažmo Loake.

Co se týče bot Loake tak bych ti spíše z osobní zkušenosti doporučil obchod v Praze na Újezdě. Není to Le Premier, ale co se týče množství výběru tak je větší. A z ochotou personálu jsem více než spokojen. Tím ale nechci říct, že v Panské pasáži jsou neochotní, to vůbec.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...