Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Ja mam s Vans zkušenost dobrou. Nosim je cca od roku ´90. Jedinej problém byl vždy s limitkama, tam nic moc. DC mam jedny kotnikove na kolo k platformam a drzej asi treti rok - super. Supra a Etnies stali za prd. Kdysi byli ještě super Vision, ale uz jsem je davno nevidel.

TL

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, Vans je bida, oproti treba Fallen. Mel jsem takovy ty bez tkanicek a Vansi vydrzeli dve sezony a Falleny mam asi patym rokem a furt vypadaj jak zanovni.

Ja som točil 3 páry Fallen 6 rokov, a bola to paráda. Ešte boli dobré, keď som ich "pochovával" na Letnej pred odchodom z Prahy?.  :rip:

IMG_8556.JPG

Tie červené a biele naľavo?

IMG_8662.JPG

Priateľka mi potom písala, že o týždeň tam už  nebol ani jeden pár?som zvedavý, jak ich kto sundal?je to k_rva vysoko :flex:

IMG_8595.JPG

F.

Odkaz ke komentáři

Nejdýl a v nejlepším stavu mi vydržely kožené Nike Tenis Court Classic. Mam je asi 9let. První 4 roky "na parádu", pak sem v nich zacal chodit v lete na vylety, lehkou turistiku, dovolené a tak. 2x sem je vypral v pracce. Jsou nesmrtelné. Vetšinou u mě tenisky končí tím, že se prodře díra v polstrovaní na opatku. Jenže u těch mých Nike je opatek z nějaké nyloné tkaniny nebo z čeho, takže je to při nazouvaní/vyzouvaní nezničitelné. Od té doby sem na lepší tenisky nenarazil.

Adidas Superstar -mám asi 6let, ale po 2letech se prodřela díra na opatku a od té doby už to není ono. Converse Star Player Lo Pro - to samé, díra na opatku.

To je obvykle nejslabší místo všech tenisek.

Odkaz ke komentáři

Nemáte někdo tip na obuvníka v Brně (eventuálně i Praha), který by byl schopen znova přelepit gumu na podrážce a kolik by to cca mohlo stát? Mám jedny super kožený boty (nejsou to rámovky) a mají tenkou gumu na podrážce, která je za necelýho půl roku nošení na odpis. Zbytek boty je samozřejmě v pohodě.

Edit: přidána fotka, kde je vidět konstrukce podrážky a potřebuju přelepit jen tu nejspodnější gumu, takže by to snad jít mělo...

post-26116-0-01733100-1398794322_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři

Nemáte někdo tip na obuvníka v Brně (eventuálně i Praha), který by byl schopen znova přelepit gumu na podrážce a kolik by to cca mohlo stát? Mám jedny super kožený boty (nejsou to rámovky) a mají tenkou gumu na podrážce, která je za necelýho půl roku nošení na odpis. Zbytek boty je samozřejmě v pohodě.

V Praze na metru Můstek. Je to obyčejnej opravář - třeba to zvládne taky.

http://www.opravy-obuvi.cz/

Odkaz ke komentáři

Co tyhle pánové?

www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-muzi-kotnickova/662428-bata-panska-kotnickova-obuv

Tohle vydrzi sezonu, maximalne dve.

Original je original...clarks desert boots.

Kazdopadne tenhle typ bot je super pohodlny na noseni...akorat pozor na dest

Odkaz ke komentáři

Edit: přidána fotka, kde je vidět konstrukce podrážky a potřebuju přelepit jen tu nejspodnější gumu, takže by to snad jít mělo...

Ještě jeden tip (nikterak originální), já tyhle věci řeším u Mister Minit, mají síť po celý republice. Vím, že na nějkaou pobočku někdo nadával, ale např. v Pce jsou v pohodě a už několik let nedávám boty nikam jinam.

Odkaz ke komentáři

JaRoon: jsou to Fila Skele-Toes, kupovány v Deichmanu před rokem... dlouho sem v Deichmannu nebyl, ale podle mě šlo o doprodej, ale za zavolání nic nedáš... 

do vody dle recenze moc nejsou, já je občas jen vyperu, navíc na časté vyzouvání/nazouvání to není, i když už mám grif s úspěšností 90%...

http://blok.v0174.net/290:fila-skeletoes-amp-prvni-zkusenosti

popř. Vibram má řady přímo do vody, dneska už bych si koupil ty, ale loni jsem na to neměl... reakce okolí, pohodlí, co pak s botama za tři tácy... http://www.prstove-boty.cz/

Odkaz ke komentáři

JaRoon: jsou to Fila Skele-Toes, kupovány v Deichmanu před rokem...

http://blok.v0174.net/290:fila-skeletoes-amp-prvni-zkusenosti

Díky za odkaz na recenzi, zjistil jsem, že by mě neuvěřitelně sr..y s tím, co jsi tam psal, tak si nechám zajít chuť ;)

Odkaz ke komentáři

koupit vosk, případně krém ve stejne barve bot a přelestit

http://www.pravygentleman.cz/naproste-zaklady-pece-o-kozene-boty/

Koupil jsem si vosk u Loaka v Pánské pasáži, tak jsem na to zvědav.....

Byl jsem se podivat i u Barkera, ale tam bylo vše cenově o dost jinde. Vosk u Loaka stál 99 Kč, což se mi zdá dost v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...