SCIFI Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 myslel jsem že Rieker je značka pro důchodce na zdravotní pantofle ale našel jsem úžasný mokasíny a jsem spokojenej jak želva. ten den jsem úplně jáhodou našel i v Nextu ty nízký ponožky se silikonem vzadu a vůbec nepadají z nohy tak jak jste někdo psal že vám padají tak v Nextu mají dobrý.(mám je obutý a vůbec to není vidět) Celej balík kde jich je asi 8 ale možná kecám stál asi 280. Taky tam mají ty šílený barevný ponožky který taky někdo nosil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Poslední dobou Asics onitzuka.15547441.jpg Nějakou dobu už přemejšlím o Reebok Insta Pump.instapump-fury-og1.jpg A nebo Nike Air max 95.Nike-Air-Max-95-OG-Neon-021.jpgtyyjo,...nostalgie - ty air maxy mi pripomnely moje prvni TENISKY, drel jsem jak bulhar cele leto abych si mohl poridit jedny jeansy Motor a Nike Air Max Triax..a sel bych do nich znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 tyyjo,...nostalgie - ty air maxy mi pripomnely moje prvni TENISKY, drel jsem jak bulhar cele leto abych si mohl poridit jedny jeansy Motor a Nike Air Max Triax..a sel bych do nich znova Měl jsem to přesně stejný. Byl jsem čerstvě po škole, vejplata 4100,-, ale musel jsem mít ty Nikey s bublinama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 http://onmyfeet.cz/top-20-sneakers-roku-2014/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Moje "socanské" Onitsuka Tiger Aaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 http://onmyfeet.cz/top-20-sneakers-roku-2014/ Tohle moc nedávám, ale věřím, že minimálně v americe existuje fórum jen o teniskách, kde znají všechny modely Nike do podrobností, kdy je kdo vydal, jaké mají jdnotlivé ročníky odlišnosti, kolik váží gramů a smějí se většině populace chodící v čínské fake produkci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 O teniskach Nike je cele forum,neco jako to nase a taky tam borci ulitavaji na modelech za neskutecne prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Ano, sneakers.cz Kamarád je tím posedlý, má v křuskách víc, než já v roládách, shání limitky po celém světě atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Tak už jsou u mě. Musim rict ze padly hnedka a jsou neskutecne pohodlny. Velikostne jsou trosku vetsi, teda Kanadie TR ve stejnem cisle jsou mi tip ťop a tyhle jsou mi trosec vetsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Já jsem starej a navíc old-fashioned guy, takže jsem si teď koupil klasickou botu, akorát je od Geoxu, tak by měla být hezky prodyšná podrážka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 S tou hezky prodyšnou podrážkou bych byl opatrný, marketing je mocná zbraň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 S tou hezky prodyšnou podrážkou bych byl opatrný, marketing je mocná zbraň.Ale v tomto pripade funguje. Na GEOX to mam nekolikrat osvedcene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Dýchající podrážka? A neproteče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Ale v tomto pripade funguje. Na GEOX to mam nekolikrat osvedcene.A když je mokro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Ale v tomto pripade funguje. Na GEOX to mam nekolikrat osvedcene.A když je mokro?Tak je mokro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 objednává někdo z vás půlčísla bot? Plánuji nějaký nákup Herringů z UK a protože běžně kupuju 41 /42 podle značky, tak se plánuji vydat cestou jistoty (snad ) a vzít 41,5,nicméně napínáky mají většinou jen v celých číslech. Je lepší vzít 41 nebo 42 a nebo nejlíp nebrat žádný a sehnat půl číslo?Díky za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 objednává někdo z vás půlčísla bot? Plánuji nějaký nákup Herringů z UK a protože běžně kupuju 41 /42 podle značky, tak se plánuji vydat cestou jistoty (snad ) a vzít 41,5,nicméně napínáky mají většinou jen v celých číslech. Je lepší vzít 41 nebo 42 a nebo nejlíp nebrat žádný a sehnat půl číslo?Díky za tipyJa bych vzal napinak 42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 (upraveno) To bacha. Já si objednal od Bexley (http://www.bexley.com/Bexley/en/p/shoecare_accessories/embauchoirs?coloris=red_cedar) číslo 9,5 dle poslední velikosti bot a moc tam nešly. A ejhle, další boty od Barkera mám 9 a tam už nešly vůbec. Takže pásová bruska a ubírání ca 0,5-1 cm....Já bych se přikláněl spíše k té menší velikosti.P.S.: U Bexleye mají cedrové za 39? při koupi 2 kusů a za 59?/4 kusy!J. Upraveno 15. června 2014 uživatelem Jivl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Tak je mokro.Jestli třeba neprší zespoda..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Ale v tomto pripade funguje. Na GEOX to mam nekolikrat osvedcene.Viděl jsem několik GEOXů, do kterých vesele teklo. Bylo to tím, že skrz otvory v podešvi se dovnitř dostal písek, kamínky a drobné nečistoty a vnitřní membrána se zničila. Ono to asi funguje v ideálních podmínkách, třeba v interiéru. Ale stejně si myslím, že ten efekt je spíš symbolický a nevyváží cenový nárůst oproti stejné botě s běžnou podešví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se