Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

myslel jsem že Rieker je značka pro důchodce na zdravotní pantofle ale našel jsem úžasný mokasíny a jsem spokojenej jak želva. ten den jsem úplně jáhodou našel i v Nextu ty nízký ponožky se silikonem vzadu a vůbec nepadají z nohy tak jak jste někdo psal že vám padají tak v Nextu mají dobrý.(mám je obutý a vůbec to není vidět) Celej balík kde jich je asi 8 ale možná kecám stál asi 280. Taky tam mají ty šílený barevný ponožky který taky někdo nosil :-)

post-24237-0-43957600-1402597668_thumb.jpg

post-24237-0-70308000-1402597669_thumb.jpg

post-24237-0-91843800-1402597670_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou Asics onitzuka.

attachicon.gif15547441.jpg

Nějakou dobu už přemejšlím o Reebok Insta Pump.

attachicon.gifinstapump-fury-og1.jpg

A nebo Nike Air max 95.

attachicon.gifNike-Air-Max-95-OG-Neon-021.jpg

tyyjo,...nostalgie - ty air maxy mi pripomnely moje prvni TENISKY, drel jsem jak bulhar cele leto abych si mohl poridit jedny jeansy Motor a Nike Air Max Triax..a sel bych do nich znova :D

Odkaz ke komentáři

tyyjo,...nostalgie - ty air maxy mi pripomnely moje prvni TENISKY, drel jsem jak bulhar cele leto abych si mohl poridit jedny jeansy Motor a Nike Air Max Triax..a sel bych do nich znova :D

Měl jsem to přesně stejný. Byl jsem čerstvě po škole, vejplata 4100,-, ale musel jsem mít ty Nikey s bublinama.

Odkaz ke komentáři

Tohle moc nedávám, ale věřím, že minimálně v americe existuje fórum jen o teniskách, kde znají všechny modely Nike do podrobností, kdy je kdo vydal, jaké mají jdnotlivé ročníky odlišnosti, kolik váží gramů a smějí se většině populace chodící v čínské fake produkci...

Odkaz ke komentáři

objednává někdo z vás půlčísla bot? Plánuji nějaký nákup Herringů z UK a protože běžně kupuju 41 /42 podle značky, tak se plánuji vydat cestou jistoty (snad :)) a vzít 41,5,
nicméně napínáky mají většinou jen v celých číslech. Je lepší vzít 41 nebo 42 a nebo nejlíp nebrat žádný a sehnat půl číslo?
Díky za tipy

Odkaz ke komentáři

objednává někdo z vás půlčísla bot? Plánuji nějaký nákup Herringů z UK a protože běžně kupuju 41 /42 podle značky, tak se plánuji vydat cestou jistoty (snad :)) a vzít 41,5,

nicméně napínáky mají většinou jen v celých číslech. Je lepší vzít 41 nebo 42 a nebo nejlíp nebrat žádný a sehnat půl číslo?

Díky za tipy

Ja bych vzal napinak 42
Odkaz ke komentáři

To bacha. Já si objednal od Bexley (http://www.bexley.com/Bexley/en/p/shoecare_accessories/embauchoirs?coloris=red_cedar) číslo 9,5 dle poslední velikosti bot a moc tam nešly. A ejhle, další boty od Barkera mám 9 a tam už nešly vůbec. Takže pásová bruska a ubírání ca 0,5-1 cm....

Já bych se přikláněl spíše k té menší velikosti.

P.S.: U Bexleye mají cedrové za 39? při koupi 2 kusů a za 59?/4 kusy!

J.

Upraveno uživatelem Jivl
Odkaz ke komentáři

Ale v tomto pripade funguje. Na GEOX to mam nekolikrat osvedcene.

Viděl jsem několik GEOXů, do kterých vesele teklo.  Bylo to tím, že skrz otvory v podešvi se dovnitř dostal písek, kamínky a drobné nečistoty a vnitřní membrána se zničila. Ono to asi funguje v ideálních podmínkách, třeba v interiéru.

Ale stejně si myslím, že ten efekt je spíš symbolický a nevyváží cenový nárůst oproti stejné botě s běžnou podešví.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...