Hasňa Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Jakého práva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Vietnamci myslím vlastněj Sportisimo.Tam ale adidas superstar teda neprodávaj.Já jsem kupoval ve FootLockeru za 2600...model prej dělanej jen pro ně.Maj ty modrý pruhy krásně z takový jakoby hadí kůže.Jsou pohodlný všechno,jen mám vzadu puchejře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Jakého práva?Občanského... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Pokud to není výmysl, tak je tohle ohánění se nějakým "občanským" právem zbytečné. Děláš z úplné voloviny děsnou detektivku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 http://wwwinfo.mfcr.cz/ares/ares_es.html.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Pokud to není výmysl, tak je tohle ohánění se nějakým "občanským" právem zbytečné. Děláš z úplné voloviny děsnou detektivku.Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Tak to trochu odlehčíme mou novou akvizicí. Tohle bych ještě před rokem asi nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Teda ty jsou! Odkud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Díky. Minelli, Myslbek (jsou i na Černým mostě a na Smíchově). A mají slevy, takže za dobrej peníz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Tak to trochu odlehčíme mou novou akvizicí. Tohle bych ještě před rokem asi nedal.Ja ani dnes a asi ani buduce leto do duchodu mam este daleko a k osvojeniu si niektorych modnych trendov este dalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Ciwe to je homoklada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 No tak určitěěěěě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Teda vypadaji dobre, az na ty camfourky, ty by mi asi vadily. Dneska jsem se dal do pucovani bot, delal jsem ctvery a regulerni hodina a pul. Ale tesi me, jak se blysti. Nejdyl trvaji dvoubarevny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Ciwe to je homoklada. Kdysi jsi mi psal, že jsem hodinkovej výstředník, ale takovýhle mokasíny se šiškama (nebo to jsou bambulky?) nenosím ani já Ale hezky ladí k té dlažbě, to zase jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Teda vypadaji dobre, az na ty camfourky, ty by mi asi vadily. Mně ještě nedávno taky, ale časy se mění. Možná stačil (zatím) poslední výlet do Londýna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Nejdou mi citace. Ad.Superstary: mám jedny cernocerny perforovany se zlatým prositim asi třetí rok a drzej se. Pak mám bílo černý asi rok a strašně se roztahly. Takze je to kus od kusu. Ty černý z Adidasu v Hatich asi za 700 voci. Ty bílý z A3 v Olympii. Každý superstary jsou jinak velký i když mají stejný číslo. To by nasvědčovalo tomu tvrzení o sériích na zakázku. Je možný že je A3 nějak vojebava. Předpokládám, že přímo v Adidasu budou mít top kvalitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Myslím si, že to ojebávají všichni bez rozdílu. Viz odkaz pár postů zpět o bouřících se dělnících v továrnách kde mastí 300.000.000 kusů bot ročně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 nový zálesačky vod bati. sice nevim, kam to nosit, ale za 99.- czk jsem je tam nemohl nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 nový zálesačky vod bati. sice nevim, kam to nosit, ale za 99.- czk jsem je tam nemohl nechatOpravdu za 99 Kč? Předpokládám nějaká akce nebo sleva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 jo. velka sleva na posledni par.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se